Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 oct 2011 - Anul XVI, nr. 250 (4848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Păgubit

Un proprietar de maşină furată: „Am găsit-o tăiată bucăţi, la fier vechi”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Suceava, proprietar al unei Dacii 1410 Sport, şi-a găsit maşina tăiată în bucăţi, la un centru de dezmembrare, după mai mult de o lună de zile după ce autoturismul îi fusese furat din faţa blocului.

Pe 9 septembrie, Constantin Rusu, în vârstă de 61 de ani, a sunat la poliţie şi a anunţat că în noaptea precedentă i-a fost furată maşina, parcată pe strada Luceafărului din municipiul Suceava.

Păgubitul nu a mai ştiut nimic de maşină până acum câteva zile, când poliţiştii au efectuat mai multe percheziţii domiciliare după ce au adunat informaţii despre mai mulţi indivizi care furau Dacii vechi şi le vindeau pe bucăţi.

„Am aflat că maşina mea a fost dusă la un centru de colectare din Fălticeni, din zona Şcolii de Jandarmi. Am găsit-o acolo tăiată în bucăţi. Nu mai avea radiator, rezervor, uşi, bord.... Am aflat de la poliţie că cel care a predat-o acolo este un anume Alexandru Constantin Fodor, din Spătăreşti”, ne-a declarat păgubitul. Maşina a fost evaluată la 3.500 de lei, sumă pe care bărbatul de 61 de ani speră că o va recupera după ce se va declara parte vătămată în proces.

Conform anchetatorilor numele lui Fodor apare între cel al indivizilor cercetaţi în dosarul reţelei de hoţi de Daci vechi, însă nu este printre cei care ar fi avut un rol important în aceasta.

Miercuri, după ce au obţinut acceptul instanţei, poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliile lui Pavel Pascu, în vârstă de 30 de ani, şi Virgil Niţă, de 44 de ani, ambii din Fălticeni, ridicând părţi componente din Dacii furate.

Ulterior, pe numele unuia dintre suspecţi, Virgil Niţă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ a emis un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Poliţiştii au date despre cel puţin patru furturi de acest gen, petrecute în Suceava, Gura Humorului, dar şi în Târgu Neamţ, toate maşinile sustrase fiind Dacii, modele vechi.

Ancheta continuă, existând suspiciunea că din reţea mai fac parte şi alte persoane, iar furturile ar putea fi mai multe.

Ancheta a început de la mai multe informaţii adunate de Poliţia municipiului Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un proprietar de maşină furată: „Am găsit-o tăiată bucăţi, la fier vechi”.
 Vizualizări articol: 3977 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.64/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 11 voturi
Un proprietar de maşină furată: „Am găsit-o tăiată bucăţi, la fier vechi”4.6511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(22 oct 2011, 19:48:22
"cercetaţi în dosarul reţelei de hoţi de Daci vechi,"
- Pe cand o retea de hoti de romani noi ?
2.   Alt comentariu trimis de
(22 oct 2011, 20:48:10
Dacia 1410 Sport evaluata la 3500 lei? ahahahaha
3.   Ai asigurare, daca nu esti un prost. trimis de
(22 oct 2011, 21:34:05
Vrei nu vrei trebuie sa-ti asiguri mobiliare si cele mobile.Ca sa vii cu-n comentariul ca am gasit masina nustiunde , si vrei banii, e un fapt dat de prostia omului.Ca si cu cei despagupti primar si care trebuia sa spuna clar , am asigurare data conditiile impuse de guvern, care mai mult esti obligat sa o faci ,mai trebuia cativa lei pe linga aia si astia de la ape intrau inprocese. Dar daca romanule prost e post, vine primarele si le da bani dea moca, ca de e sef. Adica esti un prost, dar eu sut mai prost ca tine si vin sa te ajut.
4.   Sfat pentru ALOEV trimis de
(23 oct 2011, 22:31:28
TE ROG, mai scrie comentarii dupa ce termini clasa I.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei