Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 oct 2011 - Anul XVI, nr. 249 (4847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

CJ Suceava a adoptat strategia de dezvoltare a judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava a aprobat în şedinţa de ieri „Strategia de dezvoltare economică şi socială a judeţului Suceava 2011 – 2020”. Proiectul a fost votat doar de către consilierii PD-L, iar reprezentanţii opoziţiei din PSD şi PNL s-au abţinut. Dezbaterile care au precedat votul pentru acest proiect au dat din nou posibilitatea reprezentanţilor opoziţiei, în special din PSD, să critice modul în care a fost concepută strategia. Astfel, consilierul PSD Ovidiu Milici a susţinut că reprezentanţii opoziţiei nu au fost chemaţi la dezbaterile în cadrul cărora a fost analizată noua strategie de dezvoltare a judeţului, acuzând în acelaşi timp că firma care a conceput această strategie nu a făcut altceva decât să dea „Copy/Paste”. Afirmaţiile reprezentantului PSD au fost contrazise de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care i-a spus lui Ovidiu Milici că la dezbaterile organizate au fost prezenţi şi consilieri judeţeni ai PSD, cum ar fi Mihai Grozavu, Petru Ştirbu sau Titi Petrea.

 

Flutur: „Văd votul de astăzi ca un angajament al PD-L ca, cel puţin până în 2020, să conducă judeţul Suceava”

Mai mult, după exprimarea votului, Gheorghe Flutur a declarat că aprobarea strategiei doar cu voturile consilierilor democrat-liberali reprezintă un angajament din partea PD-L că va rămâne la conducerea judeţului până în anul 2020.

„Văd votul de astăzi ca un angajament al PD-L ca, cel puţin până în 2020, să conducă judeţul Suceava şi să pună în aplicare această strategie. Sigur, nu votăm astăzi, votează electoratul, dar eu aşa interpretez”, a spus Flutur.

La rândul său, consilierul PSD Ovidiu Milici a precizat că astfel de declaraţii sunt politice şi i-a mulţumit preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru promovarea proiectului privind strategia de dezvoltare a judeţului, precizând că o astfel de iniţiativă arată că PD-L este împotriva regionalizării.

„Vreau să spun cu toată sinceritatea că eu plec mulţumit şi satisfăcut de la această şedinţă a Consiliului Judeţean. Asta pentru că această şedinţă consfinţeşte, dacă vreţi, o mare victorie a opoziţiei. Aţi demonstrat faptic prin vot că vă opuneţi reorganizării teritoriale a României şi vă mulţumim”, a spus Milici.

Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a spus că intenţia lui nu este de a intra în discuţii pe aceste teme, importante fiind investiţiile prin care Suceava ar putea să devină la un moment dat capitala unei regiuni. „Obiective majore ale acestei strategii sunt următoarele: să trăiască mai bine sucevenii, să-i racordăm la apă, canal, drumuri, electricitate, să le dăm locuri de muncă şi să folosim resursele naturale din fiecare zonă şi să le punem valoare adăugată. Sunt câteva din obiectivele mari. Şi dacă noi ducem această strategie la îndeplinire, Suceava trebuie să aibă următorul pas în cap: să merite să devină capitală de regiune”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava a adoptat strategia de dezvoltare a judeţului.
 Vizualizări articol: 1040 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CJ Suceava a adoptat strategia de dezvoltare a judeţului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Traiasca cincinalul trimis de
(21 oct 2011, 12:58:14
Vorbe,vorbe,Dl.Flutur numai tov.Ceausescu proceda asa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei