Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 oct 2011 - Anul XVI, nr. 249 (4847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Discuţii

Adrian Graur este curtat de PNL pentru a candida la Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, Adrian Graur, se numără printre posibilii candidaţi liberali pentru funcţia de primar al Sucevei. Liderul liberalilor din judeţul Suceava, Alexandru Băişanu, a spus atât el, cât şi social-democraţii suceveni au avut discuţii cu Adrian Graur pe această temă, care însă nu au fost finalizate. Băişanu a spus că pe lângă Adrian Graur, a mai discutat pe tema unei eventuale candidaturi cu încă doi suceveni, reprezentanţi ai societăţii civile. Alexandru Băişanu a declarat că aceste discuţii nu exclud posibilitatea ca viitorul candidat USL pentru Primăria Suceava să fie un membru al PNL.

„Am avut discuţii cu foarte multe asociaţii profesionale din Suceava, care au venit de-a lungul timpului cu o serie de idei, concepte şi strategii de dezvoltare a acestui municipiu, discuţii care s-au materializat la un moment dat cu ideea că putem avea şi un candidat independent, care să fie susţinut de PNL, PSD şi PC, pentru a fi o soluţie la alternativa candidaturii domnului Ion Lungu. În discuţiile avute cu mai mulţi cetăţeni, membri marcanţi ai societăţii civile din Suceava, am descoperit cel puţin trei oameni care ar avea şanse reale, prin statul de independent, să câştige alegerile din Suceava”, a explicat Băişanu.

El a mai adăugat că stabilirea candidatului liberal pentru Primăria Suceava se va face după organizarea unui sondaj de opinie în rândul sucevenilor. Liderul liberalilor suceveni a mai spus că discuţiile cu cei trei reprezentanţi ai societăţii civile nu exclud o eventuală candidatură a sa pentru funcţia de primar al Sucevei.

„Am auzit comentarii că PNL nu ar avea oameni şi că mie mi-ar fi frică şi mă ascund sub birou Este doar o speculaţie”, a subliniat Alexandru Băişanu.

 

Băişanu: PSD trebuie să rezolve candidatura lui Cezar Ioja la primăria Vatra Dornei

Pe de altă parte, preşedintele PNL Suceava a declarat că partenerii din cadrul USL, social-democraţii, trebuie să rezolve problema candidaturii omului de afaceri Cezar Ioja pentru Primăria Vatra Dornei. Declaraţia lui Băişanu a fost făcută după ce săptămâna trecută, social-democraţii au anunţat că Cezar Ioja este candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei. Alexandru Băişanu a explicat că, potrivit protocolului USL, primarii în funcţie cu şanse reale de a câştiga alegerile vor fi susţinuţi atât de PNL, cât şi de PSD şi PC.

„În momentul de faţă putem vorbi de o oarecare inexactitate, stângăcie politică a social-democraţilor din Vatra Dornei, pentru că lansarea lui Cezar Ioja, fost membru PNL, care a trădat şi a plecat la PSD, ca şi candidat pentru Primăria Vatra Dornei este în contradicţie şi încalcă flagrant protocolul USL. Lucrurile sunt foarte clare. Conform acestei înţelegeri între cele trei partide, primarul Ioan Moraru va fi candidatul PNL şi al USL. În cazul în care PSD ţine morţiş să îl aibă candidat la Primăria Vatra Dornei pe domnul Cezar Ioja, consider că are o problemă pe care trebuie să o rezolve”, a spus Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Graur este curtat de PNL pentru a candida la Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Adrian Graur este curtat de PNL pentru a candida la Primăria Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dar tu de ce nu candidezi? trimis de
(21 oct 2011, 12:25:56
Dar tu Baisanule de ce nu candidezi? Ai televiziune, ai toate armele la dispozitie. Aaaaa....preferi un loc cald de senator decat sa te faci de ras cu 3% la alegeri.
2.   Comentariu trimis de
(21 oct 2011, 12:40:12
Adrian Graur ar fi foarte bun ca primar, e un manager de nota 10, Suceava ar deveni foarte moderna
3.   Domn profesor e prea devreme. trimis de
(21 oct 2011, 13:35:29
Eu in locul Domniei Sale m-as baga numai daca or sa deie viitorii parlamantari o lege a raspunderii publice. Adica ce au facut si semnat precedesorii sa raspunda penal, fara suspendare, daca sunt bani care trebuiesc returnati pentru ca un proiect a dat chix sau acumuleaza datorii mai mult decat un leu peste bugetul anual al primariei. Restul e vrajeala, trebuie sa repare ce au stricat astia si nu merita efortul.
4.   Nene graur trimis de
(21 oct 2011, 14:22:25
Daca te manjesti si dumneata cu vreo culoare...s a terminat cu tine nene graur. Eu zic sa ti vezi de studentii care îi ai si sa mergi inainte cu USV ca emai bine. Nu te cobori la nivelul lorwinking
5.   Poate poate trimis de
(21 oct 2011, 14:27:54
Flutur daca ar fi destept l-ar curta si el pe Graur. Taranul care conduce orasul l-a facut destul de rusine.
6.   Se invart in mormant timisorenii.... trimis de
(21 oct 2011, 15:01:50
Legea lustratiei...Offf, unde e? Degeaba s-au jertfit  ☭  de la Timisoara! Oare chiar toti am uitat? Acest Graur s-a recunoscut fost angajat al securitatii. ATENTIE! A RECUNOSCUT CA A FOST ANGAJAT AL SECURITATII. Eu unul nu mai vreau sa vad astfel de indivizi care acuma pozeaza in buni manageri. Poate chiar e bun, dar sa se duca cui s-a vandut, adica DIAVOLULUI!
6.1  RE: Se invart in mormant timisorenii.... trimis de
(21 oct 2011, 15:18:12
Mai, frit, securitatea era mai buna dacat astia care te vand orsicui. Daca baiatu` a dat cu ciocu si a recunoscut, a lasat ceva dupa el pe unde a trecut, nu vad acum de ce bagi in fata proclamatia aia, care nu o recunosc cei care au creat revolutia. E penibil sa te agati de unul care e rara avias. Poti sa-mi spui cati profesori mai sunt in Moldova care sunt polivalenti in mecanica si electricitate. Mai e unu si ala in Iasi, daca ai auzit de PROF.GAFITEANU. O fi si ala securist ca a fost rector pe vremea lui ceasca.
7.   Nu v-ati prins? trimis de
(21 oct 2011, 18:32:25
Inca nu v-ati prins ca toti oamenii cat de cat capabili, cu un oarecare simt de raspundere, cu ratiune, cu ceva principii, nu se baga in politica? Nu vor sa se scalde in aceiasi cloaca cu toti porcii actuali.
8.   ... trimis de
(21 oct 2011, 20:37:28
un candidat serios pe care o sa-l votez indiferent in ce partid va face parte.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei