Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 oct 2011 - Anul XVI, nr. 243 (4841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tentativă de omor

La judecată, după ce a atacat trei tineri pe o bancă în parc, iar pe unul l-a înjunghiat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au trimis în judecată în cursul zilei de ieri pe individul care, luna trecută, a atacat trei tineri care stăteau pe o bancă în parcul central din municipiul Fălticeni, lovind o fată şi înjunghiind un tânăr.

Culmea, agresorul şi-a ieşit din minţi pentru că victimele nu au vrut să-i dea o ţigară.

Suspectul, Pavel Florin Andronache, în vârstă de 21 de ani, a fost dat pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat, după ce medicii au stabilit că viaţa tânărului pe care l-a înjunghiat, Cezar N., în vârstă de 24 de ani, a fost pusă în pericol.

Fapta s-a petrecut în noaptea de 23/24 septembrie, aproape de miezul nopţii. 

Potrivit anchetatorilor, Pavel Florin Andronache era în stare avansată de ebrietate şi s-a dus la cei trei tineri care stăteau pe bancă, două fete şi un băiat, şi, folosind cuvinte vulgare, i-a cerut acestuia din urmă o ţigară.

Pentru că a fost refuzat şi împins de Cezar N., care i-a cerut să îi lase în pace, Pavel Florin Andronache a revenit după aproximativ jumătate de oră în parc, de data aceasta înarmat cu un cuţit.

Tânărul de pe bancă a încercat să-l îndepărteze de amicele sale şi l-a determinat să fugă după el aproximativ 15 metri. Andronache, însă, s-a întors şi a lovit-o de două ori cu pumnii în cap pe una dintre fete, aplicându-i şi o lovitură cu genunchiul în cap. În acel moment a intervenit Cezar N., care l-a prins cu mâinile de umeri pe agresor şi a început să se lupte cu acesta.

Deşi iniţial a reuşit să-l dezarmeze de cuţit, în încăierarea dintre cei doi, Cezar N. a fost înjunghiat în zona hemitoracelui drept.

Pavel Florin Andronache a fost imobilizat de către un agent al Poliţiei Locale Fălticeni, ulterior la faţa locului ajungând şi un echipaj de poliţie, alertat prin 112.

Cezar N. a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, iar de aici a fost transferat după o zi la Spitalul Clinic de Pneumologie Iaşi, unde a fost supus unor intervenţii chirurgicale complexe.

Cealaltă victima, tânăra lovită cu pumnii şi genunchiul în cap, nu a rămas internată, având nevoie de două-trei zile de îngrijiri medicale.

Pavel Florin Andronache este cunoscut cu antecedente penale, fiind infractor încă din perioada în care era minor. El a fost cercetat pentru infracţiuni de furt calificat, tâlhărie, loviri sau alte violenţe etc..

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La judecată, după ce a atacat trei tineri pe o bancă în parc, iar pe unul l-a înjunghiat.
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
La judecată, după ce a atacat trei tineri pe o bancă în parc, iar pe unul l-a înjunghiat5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei