Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 sep 2011 - Anul XVI, nr. 215 (4813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Autori prinşi

Trei tineri din Suceava, săltaţi de poliţie după ce au spart un apartament cu cheia menajerei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri din municipiul Suceava au spart un apartament din oraş cu ajutorul unei chei potrivite ce îi aparţinea menajerei angajate de proprietarul locuinţei.

Fapta s-a petrecut în noaptea de 27 spre 28 august, însă poliţiştii au ajuns la autori acum două zile, reuşind să recupereze şi o mare parte din prejudiciul deloc de neglijat, de peste 20.000 de lei.

 

Pe 29 august, după cum a relatat la acea vreme Monitorul de Suceava, poliţia a fost anunţată că, în noaptea precedentă, un apartament situat pe bulevardul 1 Decembrie din municipiul Suceava a fost spart, din interior fiind furate mai multe bunuri (două telefoane mobile, o cameră video şi un aparat foto şi circa 130 de grame de bijuterii din aur) cu o valoare totală de aproximativ 21.000 de lei.

Încă de la început, anchetatorii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava au fost convinşi că autorii sunt persoane care cunoşteau că în interior se găsesc bunuri de valoare şi au acţionat la pont, cunoscând că proprietarul, Adrian M., în vârstă de 36 de ani, este plecat în concediu.

De asemenea, nu s-a găsit nici o urmă de forţare a uşii, iar în interiorul locuinţei nu erau urme de răvăşire.

 

Cheia, sustrasă de fiica menajerei

Vinerea trecută, pe 9 septembrie, poliţiştii au identificat, la o casă de amanet din cartierul Burdujeni, 25 de grame de bijuterii, stabilindu-se că este vorba de o parte din cele furate din casa proprietarului apartamentului.

Mergând pe fir, anchetatorii au ajuns la Mihaela Alina Breabăn, o tânără în vârstă de 23 de ani, din municipiul Suceava, fiica femeii care lucra ca menajeră la familia părţii vătămate. Luată la întrebări, tânăra de 23 de ani a recunoscut că a luat de la mama sa o dublură a cheii apartamentului, cheie pe care menajera o avea chiar de la proprietari.

Ea a relatat cum pe 27 august s-a întâlnit în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava cu prietenul său, Ilie Pânzariu, în vârstă de 23 de ani, căruia i-a dat cheia, punând la cale un plan de spargere. Pentru asta, Pânzariu a găsit un complice, Mihai Axinte, în vârstă de 20 de ani, şi el din Suceava, cel care, rezultă din ancheta poliţiei, a pătruns efectiv în apartament, în noaptea de 27 spre 28 august.

 

Prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare

Cu ajutorul cheilor, tânărul de 20 de ani a pătruns cu uşurinţă în apartament, furând bijuteriile în greutate de circa 130 de grame şi celelalte bunuri amintite.  

Cel puţin până în această fază a anchetei au fost recuperate telefoanele mobile şi bijuterii în valoare de 12.000 de lei.          

La audieri, în faţa procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, cei trei tineri au încercat să arunce vina unul pe altul. Conform primelor cercetări, menajera nu a ştiut faptul că fiica sa a sustras cheia.

„În baza materialului probator administrat, în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de toţi trei participanţii, luându-se şi măsura reţinerii pe timp de 24 ore”, a precizat procurorul Bogdan Apetroae, purtătorul de cuvânt la Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Ieri după-amiază, cei trei au fost prezentaţi instanţei de judecată, judecătorii emiţând pentru toţi trei mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei tineri din Suceava, săltaţi de poliţie după ce au spart un apartament cu cheia menajerei.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Trei tineri din Suceava, săltaţi de poliţie după ce au spart un apartament cu cheia menajerei5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei