Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 sep 2011 - Anul XVI, nr. 215 (4813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Grav

Poliţişti înjuraţi, ameninţaţi şi îmbrânciţi în stradă, de fraţii unui şofer implicat într-un accident

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei fraţi din comuna Şerbăuţi s-au ales cu dosare penale după un scandal monstru în stradă, conform anchetei poliţiei unul dintre ei încercând să fugă de la locul producerii unui accident şi refuzând să fie verificat cu etilotestul, în timp ce fraţii săi, veniţi în ajutorul său, i-au înjurat, ameninţat şi chiar îmbrâncit pe poliţişti. Grav este şi că cei trei au reuşit să dispară de la faţa locului, fiind identificaţi ulterior.   

 

Scene incredibile cu poliţişti puşi în dificultate 

Toată povestea din acest caz s-a petrecut săptămâna trecută, joi seară, în jurul orei 21.00, când un echipaj de poliţie aflat pe DJ 209D, la intrarea în comuna Şerbăuţi, dinspre Calafindeşti, a identificat un BMW avariat, care acroşase un parapet de protecţie.

Conform poliţiei, şoferul, identificat ulterior în persoana lui Adrian Cristi Maciuc, în vârstă de 20 de ani, din Şerbăuţi, părăsise locul accidentului. Găsit de oamenii legii, tânărul de 20 de ani a fost imobilizat, deoarece, precizează poliţia, era agitat şi în vădită stare de ebrietate.

În timp ce poliţiştii încercau să-l verifice pe şofer cu aparatul etilotest, la faţa locului au ajuns mai multe persoane, printre acestea şi Nicolae şi Dănuţ Maciuc, de 33 şi 28 de ani, fraţi cu şoferul.

Cei doi bărbaţi au început să-i înjure pe poliţişti şi să îi ameninţe. Din ancheta efectuată de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi rezultă că, la un moment dat, Nicolae Maciuc l-ar fi îmbrâncit şi chiar lovit peste mână pe unul din poliţişti. În ambuscada creată, cei doi l-au urcat pe fratele mai mic într-o maşină şi au dispărut de la faţa locului, fiind identificaţi ulterior.

 

24 de ore de arest, apoi interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu

Ulterior, poliţiştii au reuşit să-i prindă pe cei trei, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi luând decizia emiterii ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore.

Sâmbătă, după expirarea ordonanţei, procurorul de caz a decis ca cei trei să fie cercetaţi în stare de libertate, cu obligaţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

Tânărul de 20 de ani care conducea maşina BMW este cercetat penal pentru infracţiuneade sustragere de la recoltarea probelor biologice, în timp ce fraţii care i-au sărit în ajutor vor răspunde penal pentru ultraj şi favorizarea infractorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti înjuraţi, ameninţaţi şi îmbrânciţi în stradă, de fraţii unui şofer implicat într-un accident.
 Vizualizări articol: 3371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Poliţişti înjuraţi, ameninţaţi şi îmbrânciţi în stradă, de fraţii unui şofer implicat într-un accident5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo Base! trimis de
(12 sep 2011, 12:46:35
lua-te-ar dreacu de JAVRA ORDINARA ce esti! ca numa din cauza ta toti infractorii au numai drepturi in  ☭ ul asta de tara si numai oamenii cinstiti nu. vedea-te-as mort pe nasalie javra.
2.   ? trimis de
(12 sep 2011, 12:50:14
Au uitat ca au la indemana arma? Pt. asta au fost incredintati cu ea. Ca daca nu, le dadeau cate un dildo de 50cm.
2.1  RE: ? trimis de
(12 sep 2011, 14:39:51
nu ca dupa aia erau acuzati de abuz in serviciu si asta numai daca indrazneau sa duca mana la toc. si iar urlau vreo doi p'acilea ca politistii trag ca prostii si cate si mai cate. asa e cum am spus mai sus si oricat am vrea noi sa vedem ciuruite testele ciurucurilor din tara asta, uite ca nu se poate.
3.   Asa e! trimis de
(12 sep 2011, 13:00:12
Sunt perfect de acord cu primul comentariu.
4.   PT paiu trimis de
(14 sep 2011, 10:57:33
Domnule Paiu iti aduci aminte anul trecut cand ti-ai cerut scuze facand dezmintire? pentru aceasta persoana?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei