Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 sep 2011 - Anul XVI, nr. 215 (4813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intervenţie pompieri

Pagube mari în două gospodării din Cajvana după un incendiu de proporţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două gospodării din oraşul Cajvana au fost grav afectate de un incendiu izbucnit sâmbătă după-amiază. Alarma s-a dat în jurul orei 17.50, la gospodăriile afectate, aparţinând localnicilor Ioan G., şi Gheorghe G., intervenind numeroase forţe, pompieri de la Garda de Intervenţie Solca şi de la Detaşamentul Rădăuţi, precum şi de la serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din Arbore, Todireşti, Comăneşti şi Cajvana.

La sosirea pompierilor ardeau adăpostul de animale, atelierul de tâmplărie şi acoperişul bucătăriei de vară, cu pericol de propagare la casele de locuit ale celor doi cetăţeni şi la o casă vecină.

Incendiul a fost stins în totalitate în jurul orei 12.00. Din fericire, locuinţele celor doi proprietari nu au fost afectate, însă pagubele sunt mari. 

„Lui Ion G. i-au ars acoperişul adăpostului de animale, construit din lemn cu învelitoare din azbociment, acoperişul atelierului de tâmplărie, un tocător de furaje, un abric, o maşină de rindeluit şi cinci tone de fân.

Celuilalt proprietar, Gheorghe G., i-au ars acoperişul adăpostului de animale, construit din lemn cu învelitoare din azbociment, acoperişul bucătăriei de vară şi şase tone de fân. S-au degradat pereţi portanţi pe o lungime de aproximativ 240 metri”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Din ancheta preliminară a pompierilor rezultă că focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pagube mari în două gospodării din Cajvana după un incendiu de proporţii.
 Vizualizări articol: 801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pagube mari în două gospodării din Cajvana după un incendiu de proporţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei