Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 aug 2011 - Anul XVI, nr. 195 (4793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Protocol

Direcţia Generală Anticorupţie şi Consiliul Judeţean s-au asociat pentru a lupta împotriva corupţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava şi Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) vor încheia un protocol de colaborare în vederea promovării unor acţiuni comune pentru prevenirea şi combaterea corupţiei. O decizie în acest sens a fost luată de consilierii judeţeni suceveni, care au aprobat ieri încheierea acestui protocol.

Protocolul va presupune atât popularizarea de către Consiliul Judeţean a activităţilor de prevenire şi combatere a corupţiei desfăşurate de Ministerul Administraţiei şi Internelor prin Direcţia Generală Anticorupţie, cât şi informarea angajaţilor instituţiilor din subordinea administraţiei judeţene cu privire la modul cum pot fi prevenite faptele de corupţie. În baza acestui protocol, Consiliul Judeţean va asigura gratuit tipărirea de afişe, pliante şi alte materiale de promovare pentru combaterea corupţiei.

De asemenea, DGA va sprijini Consiliul Judeţean prin furnizarea de studii de caz, teme specifice de prevenire a corupţiei şi alte materiale pentru informarea angajaţilor despre măsurile şi procedurile legale pentru protecţia persoanelor care reclamă sau sesizează fapte de corupţie săvârşite de personalul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Direcţia Generală Anticorupţie şi Consiliul Judeţean s-au asociat pentru a lupta împotriva corupţiei.
 Vizualizări articol: 1410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Direcţia Generală Anticorupţie şi Consiliul Judeţean s-au asociat pentru a lupta împotriva corupţiei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Anticorupție trimis de
(19 aug 2011, 12:07:17
Oare protocolul este încheiat si pentru VIP urile PDL sau numai pentru muritorii de rind si ce nu agreeaza jugul PORTOCALIU
2.   Hotiiii trimis de
(19 aug 2011, 18:52:58
Auziti si va cruciti, protocoale intre participantii la potlogarii, unii ca autori, ceilalti ca aparatori ai primilor. Frumos, atins punctul sensibil.
3.   RECOMANDARE trimis de
(19 aug 2011, 20:37:34
INCEPETI CHIAR CU CEI DIN CONSILIUL JUDETEAN,PE DE O PARTE,SI DIN IZVOARELE SUCEVEI IN GIOS,CU FOSTII PRIMARI CARE AU IMPROPRIETARIT SI MINORI CU TERENURI SI PADURI,APOI RESTUL VI-LDAU TOT EU.
INDRAZNEATA ASOCIERE SI HAIOASA TOTODATA, INTERESANT DE VAZUT REZULTATELE.
ASTIA CHIAR NE CONFUNDA CU RAPANOSII BETIVI ,GASITI PRIN GRAJDURILE C.A.P.-ULUI,DORMIND,ZIUA IN AMIAZA MARE,URCATI IN BOU-VAGON SI TRANSFERATI IN ZONELE MINIERE CONSIDERATE PERICOLOASE PTR P.C.R.-SECU-KGB.
IN ACESTE ZONE ,AU INVATAT CARTE,S-AU INSCRIS IN P.C.R.,AU INCEPUT SA VANDA SUFLETE,ALTII AU URMAT INDOBITOCIREA STE=GHE,IAR AZI AU REUSIT SA NIMICEASCA ROMANIA,ATAT EI CAT SI DECRETEII LOR,RAMASI MOSTENIRE IN ADMINISTRATIE[DIRECTIVA 35 KGB-DACA NU MA INSEL]
CINE REGRETA CIOKMUYNISMUL? TOCMAI TRANTORII P.C.R.,CARE NU SI-AU PETRECUT TINERETEA STAND LA COZILE PTR ALIMENTE,AVAND ACEL COTET ALIMENTAR IN INTREPRINDERE DE UNDE LUAU ,,PE SUB MANA''CELE OFERITE DE SEFII LOR,TOT IN FUNCTIE DE NR DE SUFLETE VANDUTE.
PARADOXAL-IN '89,AU SCAPAT SI AU SI RECIDIVAT!
4.   RUGAMINTE trimis de
(19 aug 2011, 21:21:56
DRAGA D.G.A.-POTI INCEPE CU MOARTEA DESTUL DE SUSPECTA A LUI VIRGIL DULGHERU DIN IZVOARELE SUCEVEI IN IARNA ANULUI 2005!
IN PRIMA FAZA A INCEPUT SA ,,PIARDA ''DIN ACTELE DE PROPRIETATE,DUPA CARE AU INCEPUT SA APARA UNLELE DATORII PE LA UNELE BANCI DEMULT FALIMENTATE....... MAI NOU AU APARUT O SERIE DE PROPRIETARI,CARE AU LEGATURI DUBIOASE CU ,,PERSONALITATI''DE CARE AM POMENIT,DIN CELE MAI VECHI TIMPURI.SA VA VAD!
5.   APEL trimis de
(20 aug 2011, 00:18:24
KEVIN 71-SE CERE IMPERIOS RUPEREA ,,PROTOCOLULUI''C.J.-D.G.A.
NU PUTEM FI COMPLICI LA UN ASTFEL DE DEZASTRU !DACA MAI TRAIESTI,MAI HAI!
6.   COMPLETARE trimis de
(20 aug 2011, 00:21:58
MINUS CU MINUS-DA PLUS,IN CAZUL DE FATA LA JAF!
7.   Precizare trimis de
(20 aug 2011, 01:23:15
GREU DE CREZUT,CA LA ACEASTA ORA,UN ASTFEL DE ARTICOL ARE NUMAI ATATEA VIZUALIZARI.AVETI RUDE PRIN CONS.JUD?.CU MEGA-INVESTITIA,DE 6 MLD LEI IN 2007,PTR GROAPA DE ZGURA A CET-ULUI,CE SE MAI AUDE? SAU SUCEAVA A RAMAS,PRINTRE CELE MAI POLUATE ORASE DIN ROMANIA,DATORITA ASA-ZISILOR URMASI AI LUI STEFAN?
HALAL,KAKALINKA!
8.   INTREBARE trimis de
(20 aug 2011, 03:27:35
TOTUSI, LA ACEASTA ORA,D.G.A.,ARE UN NOU SEF SAU AU UN ,,TEMPLIER''DETASAT DE LA CONS.JUD.?
MAI SUNT NISTE GARDURI INCOMODE,METALICE,LA POL. C-LUNG.E VOIE?
9.   CJ si DGA...! trimis de
(20 aug 2011, 09:22:31
Eu deja vin cu o propunere...D-nul Juravle sa fie numit...sef de comisie, loctiitori Iordachel si Tarnauceanu...Reusita sigura...!
cat despre flutur...sa-i fie rusinica, ptr ca trebuiasa mareasca lefurile la personalul sin subordinea lui, la CJ si primarii...unde cu studii superioare, 25 ani vechime , master si post universitare...ai numai 850 lei, mai putin decat un maturotor de strada si un vanzator de ziare...! Ce stiu guvernantii sa faca...sa mai infiinteze un organ de control. din suta la suta care muncesc, peste 33 % controleaza, pe niste salarii colosale( 8.000 lei lunar, cele mai mici salarii la curtea de conturi, garda financiara, etc, etc)..sa mai adaugam constructii, mediu, inspectie sociala, protectia consumatorului, etc...! Populisti si prosti...Asa-i ...puterea si miselia fara margini aduce...schizofrenia placilor...in sistem cronicizat..Scapam noi si de voi..sa lasam locul ...la alta categorie de ...cronici!!!
Sictir...monsenior...!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei