Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 aug 2011 - Anul XVI, nr. 195 (4793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sărbătoare la Dorna Arini

„Cântecul Cetinii”, la a XV-a ediţie

Consiliul Local Dorna Arini şi Căminul Cultural „Savin Alexievici”, alături de Centrul Cultural „Bucovina” Suceava, organizează, pe 20 şi 21 august, cea de-a XV-a ediţie a Festivalului „Cântecul Cetinii”. Cea mai longevivă manifestare de acest gen din zona Dornelor are pregătit şi anul acesta un program variat pentru localnici şi nu numai. Sâmbătă, începând cu ora 18.00, organizatorii au pus la cale o seară dedicată, în special, celor mai tineri.

„Sărbătoarea noastră e una cu caracter folcloric. Cu toate acestea, tinerii din comună ne-au cerut şi muzică uşoară şi disco. Tocmai de aceea seara de sâmbătă le este, în primul rând, dedicată lor”, ne-a declarat primarul din Dorna Arini, Ioan Moraru. Astfel că, pe lângă jocuri şi concursuri, pe scena amplasată pe terenul de sport al Şcolii cu clasele I-VIII din comună, vor evolua Mădălina Candrea, o voce în plină ascensiune şi care se bucură de foarte mare succes şi la nivel naţional, trupa Intensiv din Suceava, dar şi mult mai titratele nume Bordo şi Aurel Moldoveanu.

Partea de umor le va aparţine băieţilor de la Spitalul 9, care vor asigura şi partea de prezentare a serii. La final, va fi organizată şi discotecă în aer liber.

Cea de-a doua zi, duminică, 21 august, va debuta, după slujba de la bisericile din comună, de la ora 13.30, cu trupa NORD/NORD-EST de la Clubul Copiilor şi Elevilor. Apoi, imediat după deschiderea oficială, va începe şi programul folcloric al manifestării, cei prezenţi putând urmări spectacole susţinute de către Ansamblul folcloric Brăduleţul – Dorna Arini, Ilioara Ştefănel, Ansamblul folcloric „Trandafirul”  – Calafindeşti, Teodora Buculei, Iulia Rusu, Daiana Ivaşcu, Mădălina Crăciun, Ansamblul folcloric „Dorna Dorului – Vatra Dornei, Angelica Flutur, Ansamblul folcloric „Busuioc” – Sărata Galbenă, Republica Moldova, Ionuţ Candrea, Ansamblul folcloric „Străjerii Bucovinei” – Pojorâta, Mădălina Candrea, Alexandru Brădăţan, Aurel Tămaş şi Viorica Macovei.

Prezentatorul spectacolului va fi Doru Bighiu, de la Radio ORION.

„Avem pregătite şi câteva surprize, dar la faţa locului! Oricum îi aşteptăm pe toţi cei aflaţi în această perioadă în Ţara Dornelor, la Cântecul Cetinii, pentru că, le garantez, nu va fi un weekend irosit”, a completat primarul comunei de pe valea Bistriţei, Ioan Moraru.

Bogdan LENIUC

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Cântecul Cetinii”, la a XV-a ediţie.
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Cântecul Cetinii”, la a XV-a ediţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NEDUMERIRE trimis de
(20 aug 2011, 03:35:24
LA TOATE MANIFESTARILE,DIN ZONA ,N-AM REMARCAT PREZENTA PROTECTIEI CONSUMATORULUI DIN C-LUNG MOLD.MAI,SA FIE!
O FI ASTEPTAND,CANTECUL DE LEBADA???????????
DOAMNE AJUTA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei