Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 aug 2011 - Anul XVI, nr. 195 (4793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbatul care a înjunghiat trei femei, urmărit penal după ce a recunoscut că o ucis o prostituată

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, ieri, începerea urmăririi penale pentru omor calificat faţă de Aurel Mîndrilă, bărbatul care a înjunghiat trei femei pe stradă, la Timişoara, după ce a recunoscut că a ucis o prostituată al cărei cadavru a fost găsit pe Calea Şagului.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş Mădălina Mezdrea a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus începerea urmăririi penale faţă de Aurel Mîndrilă, după ce acesta a recunoscut că, în noaptea de 14 spre 15 august, a înjunghiat mortal o femeie pe Calea Şagului din Timişoara, după ce anterior întreţinuse cu aceasta relaţii sexuale contra cost.

"Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus începerea urmăririi penale faţă de Aurel Mîndrilă pentru comiterea infracţiunii de omor calificat. În fapt, acesta a recunoscut că în noaptea de 14 spre 15 august a înjunghiat o femeie cu care anterior întreţinuse raporturi sexuale contra cost", a declarat Mezdrea.

 

Procuror: Nu putem merge numai pe baza declaraţiei lui, aceasta trebuie coroborată cu probe

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Timiş, Ion Braşoveanu, declara, joi, că Aurel Mîndrilă, bărbatul acuzat că a înjunghiat trei femei pe stradă, la Timişoara, a dat o declaraţie în care susţine că tot el a omorât o femeie, în urmă cu câteva zile, pe Calea Şagului din municipiu, însă afirmaţiile sale trebuie coroborate cu probe materiale şi mărturii.

"Aurel Mîndrilă a dat o declaraţie în care susţine că el a ucis-o şi pe femeia găsită înjunghiată pe Calea Şagului. A spus că a avut acelaşi motiv ca şi în cazul celorlalte trei femei înjunghiate neletal. Însă nu putem merge mai departe numai pe baza declaraţiei lui, aceasta trebuie coroborată cu probe. În continuare împreună cu Poliţia se fac cercetări şi se încearcă să se coroboreze declaraţiile lui cu probe materiale sau testimoniale, dacă se găsesc martori", afirma Braşoveanu.

În noaptea de duminică spre luni, trupul neînsufleţit al unei femei de 42 de ani, care practica prostituţia, a fost descoperit în apropierea unei benzinării de la ieşirea din municipiul Timişoara, pe Calea Şagului. Conform anchetatorilor, femeia avea mai multe escoriaţii la faţă, precum şi o plagă prin înţepare în partea stângă a toracelui.

 

Trei femei la spital, după ce-au fost înjunghiate pe stradă

Marţi, trei femei au fost înjunghiate pe stradă, la Timişoara.

Prima, o tânără în vârstă de 23 de ani, a fost înjunghiată, marţi la prânz, cu un cuţit în abdomen, în apropierea Pădurii Verzi, din zona UMT, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Municipal din Timişoara. Ea le-a declarat poliţiştilor că a fost tăiată de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit.

Marţi după-amiază, o altă femeie, în vârstă de 44 de ani, a fost înjunghiată în spate cu un cuţit, pe un bulevard din municipiul Timişoara, de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal din Timişoara cu o plagă înjunghiată în spate, ea primind îngrijiri medicale.

O a treia femeie, de 23 de ani, a fost înjunghiată în spate cu un cuţit, marţi după-amiază, pe Bulevardul Cetăţii din Timişoara, ea fiind transportată tot la Spitalul Municipal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Andreea Cinteză, la scurt timp după acest atac, poliţiştii l-au prins pe Aurel Mîndrilă (32 de ani), pe acelaşi bulevard, el fiind suspectat de comiterea acestei agresiuni. Ţipetele femeii au fost auzite de un echipaj al Poliţiei Locale care l-a prins pe bărbat. De altfel, cei trei poliţişti locali care l-au prins pe Mîndrilă au fost premiaţi, ieri, în cadrul unei ceremonii festive, de viceprimarul Timişoarei Adrian Orza.

Poliţiştii locali au găsit asupra suspectului o pereche de mănuşi chirurgicale şi un cuţit pe care le-au predat poliţiştilor Secţiei 4 pentru continuarea cercetărilor.

Mobilul faptelor l-ar fi constituit gelozia, determinată de împrejurarea că Mîndrilă ar fi fost părăsit de prietenă, iar agresarea persoanelor de sex feminin ar fi reprezentat "răzbunarea sa".

Bărbatul a fost iniţial reţinut, iar apoi arestat preventiv pentru 29 de zile de magistraţii Tribunalului Timiş.

Potrivit unor surse judiciare, el le-ar fi declarat anchetatorilor că a atacat patru femei, trei dintre acestea fiind internate în spital cu răni produse prin înjunghiere. Poliţiştii o caută pe a patra presupusă victimă.

 

La primele audieri a negat că ar avea vreo legătură cu moartea prostituatei

Conform surselor citate, în cadrul audierii, bărbatul ar fi fost întrebat şi de prostituata de 42 de ani - găsită moartă în aproprierea unei benzinării la ieşire din Timişoara. Mîndrilă ar fi negat că ar avea vreo legătură cu moartea acesteia, deşi a spus că a fost în zona unde s-a petrecut această crimă, spuneau sursele.

Mîndrilă, de loc din Broşteni, judeţul Suceava este recidivist, fiind eliberat din Penitenciarul Botoşani în 28 decembrie 2010. Suceveanul care a îngrozit Timişoara după ce a înjunghiat mai multe femei are un trecut extrem de încărcat. Din 1997 şi până în 2001, când a fost trimis la puşcărie pentru o perioadă de zece ani, Aurel Mîndrilă, de 32 de ani, a comis mai multe fapte penale, cele mai grave dintre ele având în centru femei. Faptul că a fost respins de-a lungul timpului l-a făcut să aibă o aversiune faţă de femei, iar ultimele fapte de la Timişoara nu fac decât să confirme această ipoteză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul care a înjunghiat trei femei, urmărit penal după ce a recunoscut că o ucis o prostituată.
 Vizualizări articol: 553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbatul care a înjunghiat trei femei, urmărit penal după ce a recunoscut că o ucis o prostituată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(19 aug 2011, 21:56:51
recunoscut că o ucis o prostituată:)),,,greu cu romana ...*a ucis o prostituata *

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei