Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 aug 2011 - Anul XVI, nr. 191 (4789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„În grădina cu flori multe”

Înscrieri la Festivalul-concurs de folclor de la Cernăuţi, ediţia a VII-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul Bucovinean de Artă pentru Conservarea şi Promovareа Culturii Tradiţionale Româneşti Cernăuţi, în parteneriat cu Centrul Cultural Bucovina, Suceava şi Centrul Regional pentru Educaţie Estetică „Tineretul Bucovinei” Cernăuţi organizează, în perioada 8 – 10 septembrie, în sala de spectacole a Centrului „Tineretul Bucovinei” Cernăuţi, Festivalul – concurs Internaţional de Folclor Românesc „În grădina cu flori multe”, ediţia a VII-a. Gala laureaţilor, premierea şi recitalul oaspeţilor festivalului va avea loc sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 12.00.

La festival participă copii şi tineri cu vârsta cuprinsă între 6 şi 25 de ani,  la mai multe secţiuni: solişti vocali, solişti instrumentişti, formaţii folclorice.

Înscrierile se fac prin trimiterea de către fiecare candidat a unui dosar, până pe 25 august, ora 16:00, care va conţine: copie după certificatul de naştere sau paşaport (pentru secţiunea „Formaţii folclorice”), copie după actul de identitate a instructorului; fişa de înscriere completată (pentru secţiunea „Formaţii folclorice” – CV-ul detaliat), CD-ul conţinând  una sau două  piese, care reprezintă propunerile de concurs (pozitiv). Cota de participare pentru concurenţi în concurs este de  150 grivne (15 euro). Acest dosar trebuie prezentat (expediat) la sediul Centrului Bucovinean de Artă pentru Conservarea şi Promovareа Culturii Tradiţionale Româneşti Cernăuţi, la adresa: 58000, ori Cernăuţi, strada 28 iunie,  nr. 7 sau prin mail: centrcultperla@yahoo.com; centrcultperla@gmail.com; office@artbuc.cv.ua;

 

Pe 1 septembrie se vor afişa rezultatele preselecţiei

Concurenţii din Suceava se pot înscrie, pentru început, trimiţând documentele necesare şi piesele în pozitiv, urmând ca în ziua etapei finale să achite taxa de participare şi să prezinte suportul muzical care va fi pe CD cu melodiile propuse  pentru a fi cântate în concurs în varianta negativ orchestral. Rezultatele preselecţiei vor fi afişate pe www.artbuc.cv.ua  pe 1 septembrie.

Concurenţii se vor prezenta în concurs îmbrăcaţi în costume populare româneşti autohtone, specifice zonei de provenienţă. Calităţile interpretative şi artistice, portul şi ţinuta scenică аle participanţilor vor fi apreciate de către juriu, care va fi alcătuit din specialişti în domeniul folclorului, coregrafiei, etnografiei şi reprezentanţi ai organizatorilor şi sponsorilor. La fiecare secţiune se vor acorda premiul I, II, III, menţiune, premiul publicului, premii speciale. Informaţii suplimentare la numerele de telefon: (0372) 90-42-09 şi +38 050 906 00 99.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înscrieri la Festivalul-concurs de folclor de la Cernăuţi, ediţia a VII-a.
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Înscrieri la Festivalul-concurs de folclor de la Cernăuţi, ediţia a VII-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei