Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 aug 2011 - Anul XVI, nr. 191 (4789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aproape 25.000 de maşini au tranzitat Valea Prahovei în decurs de 24 de ore

Luni, 15 August 2011 (18:49:00)

Aproape 25.000 de maşini au tranzitat Valea Prahovei în decurs de 24 de ore, de duminică de la ora 15:00 până luni, la ora 15:00, numărul echipajelor de Poliţie care au acţionat pe DN 1 fiind suplimentat pentru prevenirea eventualelor incidente rutiere.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Prahova, aproape 25.000 de maşini au tranzitat drumul naţional 1 pe Valea Prahovei în 24 de ore, de duminică, de la ora 15:00, până luni după-amiază la aceeaşi oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aproximativ 13.700 de maşini au fost înregistrate de camerele de luat vederi de pe DN 1 pe sensul de coborâre dinspre munte către Bucureşti, în condiţiile în care mii de turişti care au petrecut mini-vacanţa de Sfânta Maria în staţiunile montane revin spre Capitală.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, în acest week-end şi pe parcursul zilei de luni a fost suplimentat numărul poliţiştilor rutieri care au acţionat pe DN 1, a declarat şeful Poliţiei Rutiere Prahova, comisarul Ştefan Crivăţ.

Conform acestuia, poliţiştii au acţionat în special în zona trecerilor de pietoni, pentru fluidizarea traficului, iar pe DN 1, între localităţile prahovene Potigrafu şi Azuga, acţionează pe parcursul zilei de luni patru aparate radar, la care se adaugă camerele de înregistrare ale sistemului de monitorizare a traficului rutier. Alte 12 aparate radar au fost amplasate pe celelalte tronsoane rutiere din Prahova.

Comisarul Ştefan Crivăţ a precizat că în ultimele zile pe raza judeţului Prahova s-a înregistrat un singur accident de circulaţie grav. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 25.000 de maşini au tranzitat Valea Prahovei în decurs de 24 de ore.
 Vizualizări articol: 749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 25.000 de maşini au tranzitat Valea Prahovei în decurs de 24 de ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei