Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 aug 2011 - Anul XVI, nr. 191 (4789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nebunie în public

A tăiat un om cu sabia într-un club şi apoi a vrut să intre înăuntru cu jeepul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene din filmele cu mafioţi într-un club situat în centrul municipiului Rădăuţi. Un tânăr în vârstă de 32 de ani l-a atacat cu o sabie pe un alt tânăr care se afla în club, iar după ce l-a tăiat la mâna dreaptă a fost pus la pământ şi dezarmat de câteva persoane care se aflau la faţa locului.

Tiberiu Vatamaniuc, de 31 de ani, din Suceviţa, nu s-a oprit însă aici. Ajutat de Cristian Hura, un prieten în vârstă de 33 de ani, din Rădăuţi, Tiberiu Vatamaniuc a încercat să intre în incinta clubului River, dar nu oricum, ci cu tot cu jeepul marca Mitsubishi Pajero, cu numere de Anglia, în care au urcat.

Sub privirile îngrozite ale celor câteva zeci de persoane care veniseră să se distreze în noaptea de vineri spre sâmbătă, Vatamaniuc şi Hura au încercat de patru ori să bage jeepul în clubul River. Au renunţat în cele din urmă, iar apoi s-au făcut nevăzuţi.

Tânărul tăiat cu sabia, Costel Nistor, de 32 de ani, din Volovăţ, a fost internat în Spitalul Judeţean Suceava, iar medicii au considerat că viaţa i-a fost pusă în pericol.

Ancheta este continuată de ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava şi de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Tiberiu Vatamaniuc este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, iar Cristian Hura pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice.

Culmea este că nimeni nu ştie de la ce a plecat scandalul şi de ce Vatamaniuc l-a atacat cu sabia pe Nistor, mai ales că din cercetări nu a rezultat ca cei doi să fi avut vreo afacere mai veche rămasă nerezolvată. Singura explicaţie ar fi aceea că agresorul a băut prea mult şi şi-a pierdut efectiv minţile.

 

Vatamaniuc, un client fidel al poliţiei

Ca amănunt interesant, Tiberiu Vatamaniuc este cumnatul lui Florin Harasemiuc, zis „Haras”, fostul director al Centrului Comercial BCR Rădăuţi. Şi „Haras” este în vizorul organelor de anchetă, mai exact al procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, pentru acordarea unor credite în valoare totală de zeci de milioane de euro, în condiţii extrem de dubioase.

Pentru Tiberiu Vatamaniuc nu este pentru prima dată când are probleme cu legea. În urmă cu an, tânărul a fost cercetat pentru o posibilă implicare în furtul a circa 100.000 de euro din cantonul silvic din Suceviţa. La vremea respectivă s-au efectuat şi o serie de percheziţii. La locuinţa Paraschivei Cazacu, mama lui Tiberiu Vatamaniuc, precum şi la casa soţilor Venera şi Florin Harasemiuc, poliţiştii au găsit mai multe arme.

„E vorba de un pistol cu glonţ, fără serie, tip revolver, în care se află mai multe cartuşe cu vârf metalic, o armă de vânătoare, calibru 12 mm, aflată într-o husă de material textil, un pistol cu gaze, calibru 9 mm, având seria ştearsă, fără încărcător, un pistol cu gaze, fără serie, calibru 8 mm, cu încărcător, în care se află patru cartuşe nepercutate. Totodată, au fost ridicate mai multe elemente de muniţie de diferite mărci şi calibru”, se arată în comunicatul remis de IPJ Suceava la vremea respectivă.

Anchetatorii au bănuit că armele îi aparţin lui Tiberiu Vatamaniuc, dar acest lucru nu a putut fi dovedit, cercetările fiind continuate şi în prezent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A tăiat un om cu sabia într-un club şi apoi a vrut să intre înăuntru cu jeepul.
 Vizualizări articol: 1504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 14 voturi
A tăiat un om cu sabia într-un club şi apoi a vrut să intre înăuntru cu jeepul4.3514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(15 aug 2011, 11:02:47
Prostu’ nu ştie că-i prost , de un’ să ştie ?
Păi ce .. e cineva mai dăştept decât el ?
De la atâtea idei îi e plin capu’ de cucuie
Şi-i bubuie-n cap neputând să iasă de gel

Prostu’ te contrazice făr’ să ştie de ce
Dar ştie .. că ştie mult mai bine decât tine
E ofticos de mic , n-a avut nicicând la şcoală ,,10 ’’
Şi se ia de lume doar aşa .. că nu-i convine

Prostu’ nici nu ştie să viseze ( d-aia doarme tun )
Priveşte chiorâş ca nu cumva satira muşcătoare
Să-l vizeze ... pentru că apoi toţi presupun laughing
Că nu-l prea duce capu’ ( şi asta-i provoacă degradare )
1.1  RE: * trimis de
(15 aug 2011, 13:53:57
ABCDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
2.   Dezinformare !!! trimis de
(15 aug 2011, 13:33:40
...autorule, ai uitat de al treilea zmeu! el este cel ce conducea jeep-ul ce a distrus terasa si se numeste Luca Lazar Iosif, țigan germanizat...
2.1  RE: Dezinformare !!! trimis de
(15 aug 2011, 20:58:42
Pe linga ca esti un rasist esti si un dezinformat,daca acu te intrebi dece scriu asta ei bine a-ti voi explica,chiar daca e pierdere de timp.
1.Numele sau nu e "Lazar" ce Cezar!!!!!!!
2.Luca nu e nume de tigan sau de vre-o Fam. de Tiganii!!!!!!
3.Nu el conducea masina respectiva!!!!
Ar fi bine sa nu mai deschizi gura fara sa fi sigur de cea ce scrii!!
3.   Fotografia trimis de
(15 aug 2011, 14:48:36
Am doar 2 observatii:
1.)in partea stanga a portii de la intrare e reclama la coroane de morti?(Foarte tare)
2.) numele clubului. Daca a vrut sa fie original ( nu este cazul), trebuia ca toate literele sa fie intoarse. In cazul de fatza litera "V" a ramasa asa,in loc sa fie invers.La fel si la litera "E".
3.1  RE: Fotografia trimis de
(15 aug 2011, 16:30:02
A 3-a observatie: "jeepul". In Romania toate masinile de teren, din punctul de vedere al redactorului, sunt jeep-uri. Acelasi lucru se poate spune si despre pantofii sport care toti sunt "adidasi". Jeep si Mitsubishi sunt 2 firme diferite.Sunt atatea cuvinte care ar putea inlocui sterotipul "jeep".Sandrinio Neagu....mai "sapa".
ps: e numele tau adevarat..sau de scena?
4.   =)) trimis de
(15 aug 2011, 20:00:52
sandrinio... cata spaga ai dat ca sa termini facultatea de jurnalism? Sau n-ai terminat-o? Dacă nu faci diferenţa între suv si Jeep, scrie si tu in loc de Jeep, ARO străin.winking
5.   Mna.... trimis de
(15 aug 2011, 23:48:31
parerea mea e ca va certatzi aiurea frate, in primul rand cai tzigan sau roman, pt minei tot una, dar se stie ca shtourile numai tzin in rom suntetzi conshtientzi ca numai tzine shtourile ca in ziua de azi dai o beshina shi cazi la zbarna, deci parerea mea e ca tre sa va linishtitzi ca sau dus vremurile alea (Domnule vezi cas shmecher) erau odata asta acuma shmecheri numai sunt frate, lasatzi shtourile astea ca nu tzin mult, shi sa faci sbrna pt un lachi care te inerveaza, parerea mea e ca nu rezolvi nimic, ca el sta 2 zile la spital shi tu stai 7 ani la sbarna. daca greshesc imi cer scuze,
5.1  RE: Mna.... trimis de
(16 aug 2011, 00:52:07
Pt. cat ai gresit scriind comentariul asta, nu cred ca ajung doar scuzele din final...uaau..
6.   :)) trimis de
(16 aug 2011, 10:32:46
...deci...in primul rand, cei d la ''Monitorul'', ar trebui s invatzatzi s scrietzibig grin...verificatzi un pic articolul , s vedetzi kt d bn sunalaughing si Tiberiu are la inceput 32 d ani, apoi 31...:)) ...deci, el e oaia neagra, s presupunem...a vrut s intre in club, avea sabie, l-a taiat p unu', si c naiba a mai facut...d c nu scrietzi si cn a inceput scandalul? asta nu stitzi, nuh? sau va facetzi k nu stitzi...nu k ar fi Tiberiu si ceilaltzi usa de biserica,dar corect ar fi fost s spunetzi si kt au incasat ei ku scaunele, inainte s foloseasca sabia. si in scandal a fost implicat si patronul clubului, pt cunostintza voastra generala. voi, cei ce scrietzi, nu stiu c satisfactzie avetzi, s exageratzi...makar dak atzi fi stiut in totalitate despre c a fost vorba...dar intotdeauna, cel c greseste o data, cade vinovat pt ceea c fac altzii. trist...dar va cred...trebuie s v castigatzi si voi painea intr-un fellaughing tot respectul pt munka voastralaughing:)):))
6.1  RE: :)) trimis de
(16 aug 2011, 13:58:34
Tu ar trebui sa inveti sa scrii. Mi-e rusine de rusinea ta. Analfabet ce esti..
7.   Comentariu trimis de
(16 aug 2011, 16:33:24
cred ca nu cunosti semnificatzia cuvantului '' analfabet''... sau esti tu unul dintre ei...:)) dar dupa cat te legi de comment-urile tuturor, se vede ca esti frustrat!laughing=))
8.   Mna.... trimis de
(17 aug 2011, 08:55:45
pai daca crezi ca am greshit shi ca nus deajuns scuzele, api dute frate peste ei acolo shi omoarai, ia un calibru 9 shi ciuruieste tot acolo frate, nu fi prost shi te lasa, rupele tot in ei, sparge barul sparge tot, nu te lasa injosit, ca te faci de rushine, mai eles un SMECHER ca tine, ce faci, ma faci de rushine, am prtentzii la tine, la valoarea ta, cum potzi sa le permitzi asha ceva. hai capul sus shi peste ei
9.   Aloooooo trimis de
(18 aug 2011, 22:42:20
ba ala care esti asha smecher acolo, lasa gura mai mica ca stiu undei radautzul mai leshinatul ca tine am f.....i.. c.......shi am sa o mai fac, lasa vrajeala shi numai fi taren gura, esti un leshinat de foame shi te crezi interlop, lasa prosteala asta deoparte shi numai fi taren gura
10.   Mda trimis de
(18 aug 2011, 22:44:45
apropo cate clase ai mai desteptule, tu ala nebun de scoala care ai o galeata de facultate, ai cu 2 clase mai mult ca trenul shi gata te simtzi profesor, leshinatule

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei