Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 aug 2011 - Anul XVI, nr. 191 (4789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Paradoxuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Multe ne sunt date să vedem în fotbal şi să le suportăm (de-aia şi suntem suporteri, nu?!), dar cineva anume le întrece pe toate. Un stăpân de echipă, care se pretinde a fi creştin ortodox dedicat îşi ameninţă staff-ul tehnic cu... jihadul! Din care staff, culmea, face parte şi un evreu, întâmplător chiar antrenorul! Când va veni vremea demiterii, în loc să-l dea afară şi să-i plătească daune, poate să încerce nişte glume cu holocaustul, că poate pleacă singur...

Dar să lăsăm chestiunile astea pe seama televiziunilor de sport care n-au bani să transmită sport. În perioada asta de început de campionate, numai parior să nu fii! Se înşiră surprizele ca mărgăritarele. Inclusiv la noi în bătătură, am fost martori la isprava Gazului pe terenul CFR-ului. E drept, diferenţa s-a făcut mai ales la portari. În Bundesliga, după startul hilar al lui Bayern (0-1 acasă cu Monchengladbach), a venit rândul campionilor de la Dortmund să capoteze cu acelaşi scor la Hoffenheim. Şi când te gândeşti că, după prima etapă, păreau că pleznesc de sănătate!

În Franţa, marea favorită la titlu, PSG, a încercat să dreagă busuiocul după acel 0-1 acasă cu Lorient, încercând să dea lovitura la Rennes. Că a fost egalată pe final n-a fost ceva ieşit din comun, dar runda a doua din Franţa ne-a oferit şi ea perla ei: Lyon – Ajaccio 1-1, un egal cu nou-promovata din Corsica fiind cotat cu valori peste 4, chiar 5! Anglia, la debut, n-a oferit mari surprize, dar să nu uităm că marile favorite vor fi jucat abia duminică. E adevărat, Liverpool a pus de un semieşec, acasă cu Sunderland, dar asta nu poate fi considerată bombă, a se vedea investiţiile în transferuri ale celor de la Sunderland. Nici Portugalia n-a început prea lin, Benfica şi Sporting legând două egaluri. Iar fotbalul ca fotbalul, dar, ca şi cum n-ar fi fost suficient, nici în tenis nu s-a putut găsi un refugiu săptămâna trecută. Trei din cei patru corifei, Murray, Nadal şi Federer au fost învinşi în tururile inaugurale în Canada. Doar Djokovic merge imperturbabil mai departe, cea mai mare surpriză ar fi să nu câştige turneul, însă nu cred să se întâmple şi asta. Canada e casă bună pentru cei din estul Europei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paradoxuri.
 Vizualizări articol: 935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Paradoxuri5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei