Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2011 - Anul XVI, nr. 173 (4771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sentinţă

Bătăuşii de la Club Ranch, obligaţi să-şi găsească loc de muncă şi să meargă la programe de reeducare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei trei tineri trimişi în judecată în cazul bătăii de la sfârşitul lunii ianuarie a.c., din Club Ranch, de pe strada Universităţii, din municipiul Suceava, nu vor sta nici o zi în spatele gratiilor, aşa au stabilit, zilele trecute, magistraţii Judecătoriei Suceava.

Acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, Daniel Maruseac (30 de ani), din satul Sf. Ilie, comuna Şcheia, Lucian Silviu Croitor (23 de ani), alias „Huiduma”, din comuna Dărmăneşti, şi Cătălin Constantin Anghelina (27 de ani), din municipiul Suceava, au fost condamnaţi la doi ani de închisoare, primii doi inculpaţi, respectiv doi ani şi jumătate, în cazul lui Anghelina, însă aceeaşi instanţă a dispus suspendarea condiţionată sub supraveghere a executării pedepsei.

Celor trei inculpaţi le-a fost dat, însă, câte un termen de încercare: Maruseac –cinci ani, Croitor – şase ani, iar Anghelina – şapte ani, timp în care dacă mai comit o infracţiune sau nu respectă obligaţiile impuse de judecători, vor ajunge direct în spatele gratiilor. 

Cei trei nu au voie să se întâlnească sau să ia legătura unul cu celălalt pe perioada termenelor de încercare şi trebuie să se prezinte periodic la Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Suceava.

Orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă sau orice deplasare care depăşeşte opt zile trebuie anunţată în prealabil şi justificată.

Judecătorii le-au impus lui Daniel Maruseac şi Lucian Silviu Croitor să-şi găsească un loc de muncă.

O altă obligaţie trasată celor trei inculpaţi este aceea de a se supune programelor de consiliere psihologică şi reeducare fixate la Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Suceava.

Magistraţii Judecătoriei Suceava au decis eliberarea din arestul poliţiei a inculpatului Anghelina, cel care fusese arestat preventiv în urmă cu o lună, după ce a provocat un alt scandal, la o discotecă din Todireşti, deşi avea interdicţia de a părăsi localitate de domiciliu, municipiul Suceava.

 

Victima a stat aproape două săptămâni în spital

Bătaia care i-a adus pe cei trei în boxa acuzaţilor s-a petrecut în noaptea de 29/30 ianuarie a.c., în jurul orei 3:00, victima fiind un tânăr din municipiul Suceava, Laurenţiu-Florin Mateiciuc (30 de ani).

Potrivit scenariului conturat în urma declaraţiilor martorilor audiaţi de procurori, scandalul a izbucnit în afara localului, după care s-a mutat în interiorul acestuia.

Victima a declarat că a ieşit până afară, moment în care a fost lovită cu o rangă în cap de către unul dintre inculpaţi.

Laurenţiu-Florin Mateiciuc a povestit că s-a refugiat în club, iar agresorii au intrat după el şi au început să-l lovească cu răngile în cap, peste braţe, picioare şi spate, precum şi cu un cuţit.

Incidentul a durat trei-patru minute, iar în local se aflau la acea oră în jur de 40 de persoane.

Tânărul bătut a fost transportat la „Urgenţele” Spitalului Judeţean, unde a rămas internat până pe data de 11 februarie.

Pentru leziunile suferite a avut nevoie de 24-25 de zile de îngrijiri medicale.

Deşi iniţial a depus reclamaţie împotriva agresorilor săi, ulterior tânărul bătut şi-a retras plângerea, procurorii trimiţându-i în judecată pe Maruseac, Anghelina şi Croitor doar pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sentinţa Judecătoriei Suceava nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătăuşii de la Club Ranch, obligaţi să-şi găsească loc de muncă şi să meargă la programe de reeducare.
 Vizualizări articol: 1891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bătăuşii de la Club Ranch, obligaţi să-şi găsească loc de muncă şi să meargă la programe de reeducare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cea mai tare sentinta =)) trimis de
(25 iul 2011, 13:28:18
Ii si vad pe Mariuseac si pe Huiduma pregatindu-si in fiecare dimineata pachetelul pentru serviciu.rolling on the floor
2.   Da da trimis de
(25 iul 2011, 13:43:30
buna asta cu pachetelul...:))))))
3.   Daca te joci cu focul, te arzi trimis de
(25 iul 2011, 15:16:24
Laurentiu e un recuperator care recurgea des la agresiune fizica pt a-si intimida datornicii, care, chiar daca achitau datoria + dobanda f mare, tot nu erau lasati in pace si considerati datori in continuare. Asa ca e valabil proverbul: dupa fapta si rasplata; rau faci, rau gasesti!
4.   Pentru SUSTANONPOWER trimis de
(26 iul 2011, 00:04:25
De zicala "nici o fapta buna nu ramane nepedepsita" ai auzit ? De cate ori ai facut bine si ti-ai luat-o pe "coaja" ? Nu intotdeauna e valabil ce-ai scris.winking

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei