Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iul 2011 - Anul XVI, nr. 164 (4762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Marş inedit al absolvenţilor de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste o sută de absolvenţi ai Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor au organizat ieri un marş inedit pe străzile Sucevei, de la Casa de Cultură şi până la Universitatea „Ştefan cel Mare”.

Îmbrăcaţi în robe, absolvenţii au participat ieri dimineaţă la o ceremonie festivă de înmânare a adeverinţelor de finalizare a studiilor universitare, eveniment care a avut loc la Casa de Cultură. De aici, împreună cu profesorii lor, absolvenţii au plecat pe jos spre universitate, luându-şi aşa rămas bun de la studenţie. Primii din coloană purtau o pancartă cu numele facultăţii pe care au absolvit-o.

Cât timp au străbătut drumul din centru şi până la universitate, absolvenţii au cântat, fiind acompaniaţi la chitară.

Alături de ei a fost, tot drumul, profesorul universitar Radu Pentiuc, care a declarat că „este pentru prima oară când se organizează un asemenea eveniment cu ocazia absolvirii facultăţii, iar iniţiativa a aparţinut chiar absolvenţilor, care au fost susţinuţi de către profesori”.

După marş, absolvenţii, părinţii lor şi profesorii din anii de facultate şi-au dat întâlnire la Universitatea „Ştefan cel Mare”, unde au ciocnit o cupă de şampanie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marş inedit al absolvenţilor de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor.
 Vizualizări articol: 2990 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Marş inedit al absolvenţilor de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jalnic trimis de
(15 iul 2011, 08:47:49
Am absolvit anul acesta, insa pacat ca reporterii de la Monitorul nu au scris cat de jalnic au oferit serviciile firma care ne-a inchiriat robele si tocile. Robele au fost botite, parca scoase din caruta cu fan, trandafirii ofiliti ca niste ghiocei, punctualitatea a fost de asteptat si multe altele..... Pe viitor, dragi absolventi, aveti grija cu cine semnati contractul de furnizare servicii...
2.   Mediocru trimis de
(15 iul 2011, 13:56:06
Sunt absolvent al acestei promotii si mai vreau sa mai adaug ceva, magaria facuta de cei pe care i-am angajat sa ne organizeze aceasta festivitate. Initial ne-au zis ca cine vrea sa mearga la banchet trebuie sa dea un avans si ca pretul banchetului va fi 1.5 maxim 2m/pers. Cum era de asteptat, dupa ce ne-a luat cate 1m avans ne-au zis si pretul 2.5MILIOANE!!! Pentru o seara...pentru ce domnule??? Cele mai multe localuri nu iau bani pe inchiriat, daca le faci consumatie, pentru ei e suficient si sunt sigur ca asa a fost si aici. A fost mancare (aperitiv + un peste stricat + mai era ceva) dar cat costa asta in mod normal? Cat poti manca si bea? De 2.5m??? Se subintelege faptul ca daca ai dat avans si nu ai mai avut bani sa dai si completarea nu au mai returnat banii celor ce au dat (de ce???), fapt ce denota nesimtirea crasa a organizatorilor. Pentru viitorii absolventi va rugam luati legatura cu cei care au absolvit sa nu mai repetati aceeasi greseala. Doresc succes absolventilor in gasirea unuei slujbe.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei