Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iul 2011 - Anul XVI, nr. 164 (4762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Neglijenţă

Peste 50 de deficienţe constatate la recepţia lucrărilor ISPA pe canalizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Recepţia finală a lucrărilor ISPA pe partea de canalizare a scos la iveală o serie de deficienţe ale lucrărilor de execuţie, care nu corespund întru totul proiectului.

Printre cele mai frecvente deficienţe constatate se numără capacele de canal care nu au fost aşezate bine pe carosabil, încât să nu încurce circulaţia rutieră, conductele care au capete prea lungi în căminele de canalizare şi alte asemenea defecte minore, dar care creează disconfort populaţiei sau celor de la ACET, care vor utiliza instalaţiile montate de firma Pfeiffer.

Viceprimarul municipiului Suceava Viorel Seredenciuc a precizat că aceste deficienţe au fost semnalate de comisia de recepţie a lucrărilor ISPA, din care au făcut parte atât reprezentanţi ai ACET şi Primăriei Suceava, ca beneficiari, cât şi reprezentanţi ai Gărzii de Mediu şi Inspectoratului în Construcţii.

“Am numărat în jur de 50 de deficienţe. A fost  impus un termen de 90 de zile firmei Pfeiffer să se ocupe de remedierea acestora. În caz contrar, ACET, ca beneficiar final, va acţiona asupra garanţiilor depuse de firmele care au executat lucrările din proiect”, a declarat Viorel Seredenciuc.

Viceprimarul Sucevei a menţionat că deficienţele constatate de comisia de recepţie “nu sunt mari, sunt punctuale şi pot fi remediate în timpul alocat”.

Curând, urmează să fie recepţionate şi lucrările ISPA pe partea de modernizare a reţelelor de apă potabilă, iar în toamnă, după finalizarea probelor, se va face recepţia lucrărilor de la staţia de epurare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 50 de deficienţe constatate la recepţia lucrărilor ISPA pe canalizare.
 Vizualizări articol: 1239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Peste 50 de deficienţe constatate la recepţia lucrărilor ISPA pe canalizare5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ar trebui de refacut strazile si trotuarele! trimis de
(14 iul 2011, 12:13:19
Iar s-a facut treaba de mintuiala... ca merge si asa! Pentru noi, soferii refacerea strazilor a devenit un calvar fixarea mai jos de nivel a capacelor de cnalizare. Si asta aproape peste tot in oras. Si cind ma gindesc cum e prin Ungaria!?
2.   Intrebare trimis de
(14 iul 2011, 12:41:31
Unde au fost reprezentantii primariei, ACET , Mediu ? Nu puteau trece in timpul executiei pe santiere pentru a vedea ce se face in curtea lor? De ce ar fce-o? Daca nu iese nimifc las ca merge oricum.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei