Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iul 2011 - Anul XVI, nr. 164 (4762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Caz încâlcit

Anchetă la poliţie, după ce prietenul i-ar fi furat maşina înmatriculată în Bulgaria

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii anchetează un caz încâlcit de furt de autoturism, reclamantul şi presupusul autor fiind prieteni. Marţi după-amiază, în jurul orei 16.00, Mihai I., un bărbat din Moara, a sunat la 112 şi a anunţat că autoturismul său, înmatriculat în Bulgaria, a fost furat de pe raza comunei Ipoteşti, în timp ce se afla la reparat.  Încă de la început, foarte ciudat a fost faptul că furtul a fost reclamat pe 12 iulie, deşi fapta s-ar fi petrecut cu patru zile înainte, pe 8 iulie.

Bărbatul din Moara a declarat poliţiei că pe 7 iulie şi-a dus maşina în Ipoteşti, la atelierul de reperaţii al unui localnic. Din declaraţiile date la poliţie rezultă că a doua zi, pe 8 iulie, soţia mecanicului, Elena C.,  a scos maşina din curte, pentru a putea face loc alteia, parcând-o provizoriu la marginea drumului, cu cheile în contact. A fost momentul în care în autoturism s-a urcat Bogdan B., în vârstă de 42 de ani, din comuna Udeşti, care a pornit motorul şi a plecat. Femeia care a lăsat maşina cu cheile în contact nu au reclamat nimic poliţiei, invocând faptul că îl cunoştea pe cel care a plecat la volanul autoturismului şi, ştiind că este prieten cu proprietarul, s-a gândit că este vorba de o glumă.

Pe 12 iulie, când a făcut reclamaţia la poliţie, Mihai I. şi-a găsit maşina la un localnic din Vereşti, acesta declarând că a cumpărat vehiculul de la Bogdan B.

Ancheta din cest caz este efectuată de lucrătorii de la Biroul Rural al Poliţiei municipiului Suceava. Aceştia au încă multe dubii şi necunoscute în acest caz. Deocamdată au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, încercând să stabilească despre ce este vorba în acest caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anchetă la poliţie, după ce prietenul i-ar fi furat maşina înmatriculată în Bulgaria.
 Vizualizări articol: 1340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Anchetă la poliţie, după ce prietenul i-ar fi furat maşina înmatriculată în Bulgaria5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei