Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iul 2011 - Anul XVI, nr. 161 (4759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Spectacol concurs

Râsete şi plânsete la “Humorenii n-au talent?!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ce legătură poate fi între o ţigancă ce spurcă de mama focului pe cei din jur, o femeie care te “citeşte” cu ajutorul astrologiei, un băieţel îmbrăcat ca o gospodină, cu un câine de ceramică, o fetiţă de grădiniţă care se leagănă de emoţie, o trupă de muzică ce te încântă imediat sau un caricaturist care cântă ca un tenor celebru, de amuţeşte toată lumea? Ce altceva decât concursul “Humorenii n-au talent?!”, care are loc, evident, la Gura Humorului, în cadrul Zilelor Oraşului, într-un cadru care emană din toţi porii distracţie şi voie bună.

Aflat la prima ediţie, concursul pune la bătaie un premiu de 10.000 de lei celui sau celor care vor câştiga atât inima celor din juriu, cât şi a spectatorilor.

Concursul, care a debutat vineri seara, a continuat sâmbătă cu 24 de noi concurenţi, cu vârste cuprinse între 6 şi 60 de ani, care au avut curajul să urce pe scenă, în faţa a mii de oameni, să demonstreze că merită să fie aplaudaţi.

Dacă cei din trupa Zări, care au deschis spectacolul, au ales o melodie cu mesaj, critică pentru vremurile pe care le trăim, Amalia Niga, cea de-a doua concurentă a susţinut un monolog, “Despre ţigani”, pe care actorul Claudiu Bleonţ, membru al juriului, l-a condimentat luându-se la harţă cu tânăra “ţigancă”, pe care alt membru al juriului, Gabriel Dorobanţu, a şi poreclit-o “Motorola”.

Cel de-al treilea membru al juriului, celebra actriţă Cristina Stamate, a fost în dublu rol, ocupându-se şi de prezentarea spectacolului concurs, de introducerea concurenţilor şi de încurajarea lor.

Rând pe rând, în faţa publicului numeros, au evoluat personaje precum Pantera Roz, cum a fost poreclită o fetiţă de 7 ani, Adela Rusan, care a cântat foarte bine, dar abia putea scoate două vorbe de emoţie, o fetiţă de numai 6 ani, Elena Ursu, care a făcut să răsune complexul Ariniş cu vocea-i puternică, iar pe Cristina Stamate a făcut-o să exclame “Mi-e milă de ăla pe care-l vei lua de bărbat dacă strigi la el!”, sau o femeie de 60 de ani, astrolog, care l-a scos din sărite pe Claudiu Bleonţ, fiind scoasă din concurs.

Numeroase hohote de râs a stârnit un băieţel de 8 ani, Cătălin Rusu, care a venit îmbrăcat în gospodină, cu mătura într-o mână şi târâind un căţel din ceramică în cealaltă mână. În vreme ce căţelul din poezia “Zdreanţă”, interpretată de „mica gospodină” şi-a găsit naşul, înghiţind un ou fierbinte, Claudiu Bleonţ şi-a găsit naşul în tânărul actor, lansat la Serbarea Abecedarului, care şi-a intrat atât de bine în rolul de poliţist, adică ceea ce vrea el să devină, încât era la un pas de a ajunge la închisoare. Înverşunarea tânărului poliţist în devenire a stârnit hohote de râs, ca şi replicile spumoase ale lui Claudiu Bleonţ.

Dacă trupa Ritmic a fascinat publicul cu dansurile prezentate, alţi concurenţi, precum Ana Maria Bordean, Mihăiţă Cioban sau membrii trupei Whispers s-au remarcat prin talentul muzical.

Senzaţie a făcut şi artistul plastic Sorin Ursan Delaclit, care a demonstrat că nu doar caricatura este punctul său forte, ci şi vocea de tenor, cu care a reuşit să impresioneze mii de oameni, interpretând o arie foarte grea, „Nessun Dorma”.

Cei mai buni dintre concurenţii de vineri şi de sâmbătă urmau să se confrunte duminică seara pe scena concursului “Humorenii n-au talent?!”, pentru a demonstra că “n”-ul din titlu şi semnul întrebării nu îşi au rostul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Râsete şi plânsete la “Humorenii n-au talent?!”.
 Vizualizări articol: 1033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 11 voturi
Râsete şi plânsete la “Humorenii n-au talent?!”3.9511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei