Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iul 2011 - Anul XVI, nr. 161 (4759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj

Flutur vrea ca săgeţile opoziţiei să fie constructive

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean şi al PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, cere opoziţiei să bage săbiile în teacă şi să abordeze o atitudine constructivă. În acest sens, el invită opoziţia la un concurs de tir cu arcul, iar acolo unde vor cădea săgeţile să construiască ceva util pentru locuitori.

Flutur a lansat mesajul vineri, chiar de ziua sa, de la Suceviţa, unde a participat la inaugurarea noului sediu al primăriei şi a Centrului de Informare Turistică din localitate. „Eu cred că trebuie să tragem cu arcul şi nu cu sabia, şi unde va cădea săgeata să construim fiecare câte ceva. Pentru săbii cred că trebuie să facem o teacă, pentru că e multă vrajbă, şi cred că acum e momentul să construim, nu să ne învrăjbim. Dau acest mesaj de aici, pentru că de aici s-a tras cu arcul şi s-a construit o mănăstire şi de aceea cred că trebuie să facem şi noi mai mult”, a spus Flutur.

El a arătat că la Suceviţa se află în derulare mai multe investiţii, precum modernizarea drumului care face legătura cu localităţile Voroneţ şi Gura Humorului, introducerea reţelelor de apă şi canalizare, investiţie de 5 milioane de lei, sau pârtia de schi de 2 milioane de euro. „E nevoie de mulţi bani pentru corectarea torenţilor care creează mari probleme şi pentru regularizarea pârâului Suceviţa şi îi vom obţine. Urmează să regularizăm acest pârâu, ca să stea lumea liniştită. Suceviţa mai beneficiază de un proiect de 2 milioane de euro la mănăstirea aflată în patrimoniul UNESCO. În zonă s-au concentrat foarte multe investiţii folositoare locuitorilor”, a mai spus şeful administraţiei judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea ca săgeţile opoziţiei să fie constructive.
 Vizualizări articol: 940 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur vrea ca săgeţile opoziţiei să fie constructive0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pp-dd trimis de
(11 iul 2011, 11:20:03
Conform sondajului efectuat de USL ,viitorul presedinte al CJ .Sv va fi Dontu.???
2.   Pt PSD si PNL trimis de
(11 iul 2011, 11:49:12
Dupa ce a muscat 6 ani acest individ din PSD, ca sunteti hoti, banditi, escroci, acuma incearca abureala? Doar daca sunteti super fraieri. Sunt mii de exemple de care va puteti lua ca sa demonstrati nesimtirea si furaciunile PDL-iste, girate la nivel judetean de acest Flutur&co. Privitor la PNL-isti, le-a tras teapa inca de mult, de prin 2006 cu PLD-ul bocitorului sef "Draga Stolo".
Acesti PDL-isiti au venit la putere pe promisiuni desarte, pensia medie 700 EURO, salariu profi cu 50% mai mare, sute km de autostrazi. Ce au facut? Exact pe dos. Au taiat de peste tot, dand vina tot pe PNL si PSD.
In concluzie: FEREASCA DUMNEZEU SA PUNETI BOTUL LA ABUREALA FLUTURELUI!
3.   Frumos!!!! trimis de
(11 iul 2011, 14:02:27
Domnule Flutur chiar ati reusit si-ati numit la psd si pnl pe cine ati vrut dumneavostra, ii dirijati cum doriti,mai ales pe acest servitor sef al psd-ului??? Chiar nu aveti niciunul de la psd pe care nu l-ati putut cumpara????
4.   Cine scoate sabia trimis de
(12 iul 2011, 14:40:11
Apelul facut de Flutur are menirea de a aburi vigilenta opozitiei.Daca era bine intentionat dl Flutur,acest apel ar fi trebuit sa-l lanseze inca dela inceputul guvernarii si nu acum cand corabia incepe sa se scufunde si sobolanii simt aceasta si fug care incotro. Rezultatele guvernarii portocalii sunt deosebit de dezastroase,economia Romaniei este in degringolada,somajul in crestere,pensionarii se sinucid din disperare ca nu au cu ce cumpara medicamente,politistii sunt in fierbere si in general toate categoriile populatiiei sunt total nemultumite ca am ajuns de rasul lumii.
-Prin urmare se impune cu mare acuitate schimbarea echipei de guvernare cu o alta echipa si indiferent cine o va ocupa nu poate fi mai rea decat prezenta guvenare portocalie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei