Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iul 2011 - Anul XVI, nr. 161 (4759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Control cu radare

Aproape 140 de şoferi, traşi pe dreapta pentru viteză şi depăşiri neregulamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a organizat, joi şi vineri, un control în trafic pe linia combaterii excesului de viteză, după câteva ore în care s-a acţionat cu maşinile dotate cu radar fiind aplicate 211 amenzi, dintre care 136 pentru viteză şi două pentru depăşiri neregulamentare.

Controlul s-a desfăşurat la nivelul întregului judeţ, valoarea totală a amenzilor ridicându-se la peste 35.000 de lei.

Dintre şoferii depistaţi de radare, doar unul a fost înregistrat cu mai mult de 50 de kilometri la oră peste limita admisă. Este vorba de un conducător auto din judeţul Cluj, surprins de radar cu 103 kilometri la oră pe strada Roşu, în municipiul Vatra Dornei. Pe lângă amendă, acestuia i s-a ridicat permisul de conducere, perioada de suspendare fiind de 90 de zile.

Alte două permise de conducere au fost reţinute de la şoferi care depăşiseră neregulamentar, ei fiind surprinşi de camerele video amplasate pe maşinile cu radar ale poliţiei.

De asemenea, în cadrul acţiunii, a fost întocmit şi un dosar penal, pe numele unui şofer din Dumbrăveni, Radu S., în vârstă de 39 de ani, care ieşise în trafic deşi avea permisul de conducere suspendat.

Acţiunile de control ale Poliţiei Rutiere au continuat şi în weekend, când s-a pus accent pe depistarea şoferilor care se urcă băuţi la volan.

Statisticile poliţiei arată că viteză este cauza principală a producerii tragediilor de pe şosele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 140 de şoferi, traşi pe dreapta pentru viteză şi depăşiri neregulamentare.
 Vizualizări articol: 689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 10 voturi
Aproape 140 de şoferi, traşi pe dreapta pentru viteză şi depăşiri neregulamentare4.5510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa se fixeze, prin panouri, viteza legala! trimis de
(11 iul 2011, 11:43:40

Eu sunt perfect de acord cu sanctiunile pentru vijeliosii de peste 100km/h... ca asa este normal sa fie intr-o tara civilizata. ... dar nu sunt de acord cu locul de amplasare sau de activitate al haiducilor astia de politisti.
Daca analizezi drumul Suceava - Gura Humor, intre aceste localitati, exista cel mai mic risc de producere al unui accident, asa ca, nu acolo ar trebui sa-si faca politia datoria

Politia , sa mai faca si activitatea de preventie si de educare a mirlanetilor!

De obicei, nu se vizeaza siguranta participantilor la trafic ci mai degraba prinderea celor care depasesc un pic viteza legala, pentru a le papa toti banii … si nu mi se pare normal!.

Absolut necesar ar fi sa se fixeze din loc in loc, cit mai des, panouri la vedere cu VITEZA LEGALA. Asta pe anumite portiuni de drum, sau intre localitati!

Si atunci sigur nu vor mai fi atitea discutii si nici suparari din partea soferilor...

1.1  RE: Sa se fixeze, prin panouri, viteza legala! trimis de
(11 iul 2011, 11:57:13
Pai daca si pe drumul Suceava-Humor nu mai sunt indicatoare rutiere, de te zapacesc de cap noaptea, si chiar foarte multe legate de limitarea de viteza. Pai domnule LAATU tu te simti in siguranta cand politia opreste un "mirlanete" il "educa" verbal pt a preveni un eveniment nedorit iar acesta pleaca fericit de langa politist si apoi trece pe langa noi cu 150 Km/h ca doar a scapat de politie si poate sa-i dea tare. Daca ar gandi multi dintre soferi si ar respecta catusi de putin regulile de circulatie am putea vedea o schimbare insa atata timp cat politia este vazuta de catre ei doar un mic impediment in goana lor continua si nebuna ( pt unii chiar e o mandrie ca au trecut de politie si dupa au calcat-o la maxim) munca de prevenire nu are nici un efect daca nu se iau masuri mai dure!
2.   Marlanie trimis de
(11 iul 2011, 11:59:39
sunt in mare parte de aceeiasi parere.stau ca hotii cu radarele la intrarea-iesirea din localitati,pe drumurile [singurele]nationale sau europene,obligandute la 50km\h,iar pe cele din interiorul localitatii se circula cu 100-120km/h.nimeni nu le controleaza,accidente pe trecere pietoni,soferi bauti etc.sa-si faca datoria asa cum trebuie.marcaje,indicatoare,drumuri fara gauri.sa faca sesizari si sa amendeze pe cei care au drumurile sufocandu-ne cu obligatiile,rca,rovinete.nu am nimic impotriva celor ce incalca legea ,sa fie amendati,dar sa fie legea pt toti
3.   Ce sa faca si ei? trimis de
(11 iul 2011, 13:32:39
ce pot sa faca si ei la cati nebuni circula pe soselele noastre?
prind unul sau doi si aia un cate un prieten care-l scapa si asa mai departe.
iar in rest se circula ca-n codru.
ieri veneam de la cluj si la bariera la Rosu SV 09 RFC a depasit coloana in stationare ca sa fie prima, pt ca era o soferita... ce puteam sa-i facem noi?
in rest ne mai pazeste D-zeu.
4.   :) trimis de
(11 iul 2011, 14:17:21
" pe soselele noastre ", de parca in alte tari sau in alte parti nu sunt si acolo vitezomani ... Nu e cazul sa generalizam, si sa atacam "vitezomanii "... unii din ei o fac cu cap si stiu sa conduca de 10 ori mai bine si mai prudent ca unu care are 50/h. Nu neg faptul ca sunt si "tineri " inconstienti si necunoscatori de masini .
In ceea ce priveste politia ....... nici aici nu generalizam .... insa multi dintre ei stau la spagi ( pe buna dreptate ,uneori,la ce salarii au ) , dar ce e mai trist este ca nu s cititi si nici macar nu au habar sa vorbeasca civilizat . Se cred burcul pamantului degeaba.... !
CAt despre soferita respectiva.... asta nu mai e incontienta sau nestiinta.. este NESIMTIRE! si din pacate.. ca ea sunt multi .... ce puteati sa i faceti ? sa o faceti de rahat cat ati stat la bariera.. a doua oara nu mai facea
5.   In graba... trimis de
(11 iul 2011, 14:44:25
Poate se grabea f.tare ...la asta nu v-ati gandit? Nu a existat nici un moment in viata voastra sa va grabiti foarte tare si sa dati in trafic doar de "operati" care conduc foarte incet si foarte foarte prost in acelasi timp si va impiedica sa va deplasati chiar si cu limita legala de viteza.De multe ori din cauza acestor "melci" se strang coloane de km.Si ink ceva ..poti conduce si cu viteza daca stii sa stapanesti volanul,nu numaidecat cei care conduc incet, conduc si bine.Zilnic vad o groaza de prosti la volan...
5.1  RE: In graba... trimis de
(11 iul 2011, 14:55:20
unde sa te grabesti asa de tare cand vine trenu? ce reactii mai ai cand conduci cu viteza ? Tu mergi cu viteza ... mai este un smecher care merge cu viteza ... ca deh ... se grabeste ... si omori oameni ...
5.2  RE: In graba... trimis de
(11 iul 2011, 23:42:55
Tataie esti pe dinafara , "zicsieu" vorbea de tenbelii , cretini , oligofreni si timpitii care pe sector de drum cu lien dub;la continua in afara localitatii ei merg cu 60km/h , deh ca asa vor muschi lor . Dum 25 de km de line continua cind il depaseti constati ca era un mos de 90 de ani . Pai sa nu te opresti si sa-i iei toate vetilele .
6.   Prevenirea accidentelor trimis de
(11 iul 2011, 15:05:19
dragi tovarasi de la militie, oare cand veti pune mcv-ul si pe traseul iesire sf.ilie-intrare frumoaasa? pe aceasta portiune de vreo 3 km viteza ilegala minima cu care se circula este foarte mare.daca te nimeresti pe aceasta portiune de drum si mergi cu 110-120 km/ora risti sa ti-o iei si-n freza dupa ce, in prealabil, vizualizezi si degetul mijlociu. pentru ca pe aici unu care merge cu 110-120 km/ora este un incurca lume si un incurca trafic. nebunii, fie ca sunt cu autoturisme sau camioane confunda aceasta portiune de drum cu pista aeroportului de la salcea. mai apare din cand in cand politia de la moara, dar ce sa le faca nebunilor daca acea masina de politie nu-i dotata cu radar?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei