Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iul 2011 - Anul XVI, nr. 161 (4759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Reprezentanţa Scania în Suceava

20 de ani de activitate, sărbătoriţi de SC Rolex SRL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre primele firme înfiinţate în Suceava după Revoluţie, SC Rolex SRL, având ca domeniu de activitate service auto, a împlinit de curând 20 de ani de activitate, la această aniversare devenind şi dealer autorizat Scania, primul din zona de nord-est a României.

Pentru a marca acest eveniment, SC Rolex SRL Suceava a invitat clienţii, colaboratorii şi angajaţii să sărbătorească împreună cei 20 de ani de activitate şi inaugurarea reprezentanţei Scania, pentru care a fost construită o clădire nouă, cu o suprafaţă de 400 de mp, în curtea service-ului auto de pe strada Cernăuţi 112 B.

Printre cei care au răspuns invitaţiei s-au numărat oficialităţi locale, reprezentanţii companiei Scania din ţară şi de peste hotare, clienţi şi colaboratori. După sosirea tuturor invitaţilor, directorul tehnic al SC Rolex SRL Suceava, Mihail Cuciureanu, a făcut o scurtă prezentare a firmei, care a fost înfiinţată în anul 1991, având ca domeniu de activitate service auto.

În cei 20 de ani de activitate, firma s-a dezvoltat, având în prezent un număr de 48 de angajaţi. Service-ul SC Rolex SRL poate asigura toată gama de servicii auto pentru toate tipurile de autovehicule, având capacitatea de a lucra la zece autovehicule simultan. În acelaşi timp, face comerţ cu piese de schimb originale şi anvelope, oferind în cadrul unităţii şi servicii de alimentaţie publică şi spălătorie auto.

“La sfârşitul anului 2010, am început colaborarea cu Scania România, colaborare care este reciproc avantajoasă, drept pentru care am devenit dealer Scania şi vă mulţumim pentru încrederea acordată. Astfel, noi am reuşit o aliniere la standardele impuse de compania Scania: calificarea şi pregătirea angajaţilor noştri, comerţul cu piese originale Scania, asistenţă 24 din 24 de ore, implementarea de programe informatice şi metode de lucru Scania, ceea ce se concretizează într-un plus de eficienţă, un număr sporit de clienţi şi, nu în ultimul rând, un plus de imagine pentru firma noastră”, a adăugat Mihail Cuciureanu.

Mihai Paşol, directorul de marketing al Scania România, i-a felicitat pentru cei 20 de ani de activitate şi pentru noua investiţie. “Dacă Rolex SRL împlineşte anul acesta 20 de ani de la înfiinţare, compania Scania împlineşte 120 de ani. Încă 100 de ani îi dorim şi firmei Rolex SRL să împlinească. Suceava, fosta capitală a Moldovei, are o importanţă foarte mare pentru firma Scania, pe aici trecând traficul rutier spre Ucraina, Rusia, Polonia şi Belarus. De-a lungul celor 120 de ani de existenţă, trei valori principale au ghidat compania Scania – clientul pe primul loc, calitatea şi respectul pentru individ. Suntem convinşi că Rolex SRL împărtăşeşte aceleaşi valori ca şi Scania”.

Reprezentantul firmei suedeze Scania, Jan Karlsson – director pe România şi Bulgaria, i-a înmânat administratorului SC Rolex SRL, Gheorghe Roşu, certificatul oficial care atestă faptul că firma îndeplineşte standardele de operare Scania.

Parteneriatul Rolex SRL - Scania România şi împlinirea celor 20 de ani de activitate a service-ului au fost salutate de primarul Sucevei, Ion Lungu, care a urat “Bun venit!” companiei Scania la Suceava. “Rolex SRL este o firmă care face onoare oraşului nostru, care îşi plăteşte contribuţiile la bugetul de stat şi local”, a spus Lungu, care a promis că anul viitor va fi asfaltată şi strada Ştrandului, la intrarea cărei se află şi service-ul Scania.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 20 de ani de activitate, sărbătoriţi de SC Rolex SRL.
 Vizualizări articol: 1607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 8 voturi
20 de ani de activitate, sărbătoriţi de SC Rolex SRL3.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei