Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iul 2011 - Anul XVI, nr. 161 (4759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Murdara lume a preşedinţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aflu acuma, cu o anume mirare, că majoritatea francezilor se opune candidaturii la prezidenţiale a fostului şef de la FMI, ca o consecinţă a afacerii cu trafic de spermatozoizi împrăştiaţi în camera unde se afla şi uvriera negresă.

Acuma, sincer, dar nu-i înţeleg pe franţuji. Păi, tocmai pentru că a demonstrat că încalecă orice muiere, fără să-i pese dacă respectiva are în tărtăcuţă altceva decât tărâţe, Strauss-Kahn dovedeşte că are toată dotarea cerută de un preşedinte de ţară. Nu ăsta este modelul omologat de şef modern de stat, indiferent de statul de care vorbim?

Să ne amintim bunăoară de Statele Unite, de unde a erupt un cârd de preşedinţi, înfipţi ca nişte ţăruşi în istorie. Ce altceva decât un cancer al muierilor a fost buhaiul Kennedy, de a răsuflat uşurat şeful de la FBI, când primul om de atunci al planetei a fost nimerit mortal de un glonţ? Nu aşa a fost şi Biluţă Clinton, ca să venim la vremuri mai apropiate de noi, care-şi scotea saxofonul şi o punea să i se cânte la el pe orice damă cu care se intersecta? Nu aşa a fost Mitterand, că tot vorbim de Franţa, la a cărui înmormântare au fost prezente, cot la cot, şi nevasta, şi amanta, şi fiica legală, şi aia mai puţin legală?

Nu aşa este Putin, şeful de stat deghizat acum în premier, căruia studentele moscovite de la jurnalistică i-au făcut anul ăsta cadou de ziua lui un calendar unde apăreau mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate, cu mesajul Vladimire, Vladimire, stinge-ne focul din vine? Ce importanţă are că sângele gros, cu care e mânjit Vladimir, atinge două deşte? Ce importanţă are că Rusia e o ţară sălbatică, unde drepturile omului sunt depăşite de cele ale insectei? Ce mai contează că inclusiv jurnalişti, tagmă din care vor face parte curând viitoarele fufe pozate, şi-au găsit sfârşitul, pentru că au cutezat să se ia de Vladimir? Principalul e să-şi facă ele numărul şi să arate că la orice oră ar fi dispuse să împărtăşească doctrina lui din chiloţi...

Apropo de înmormântarea lui Mitterand, mă gândesc ce show va ieşi la aceea a pârlitului ăstuia al nostru. Cine va plânge mai tare, nevasta legală sau cârdul de ilegale, în frunte cu blonda aia de doi lei?

Jegoasă e lumea preşedinţilor, pe cuvânt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Murdara lume a preşedinţilor.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Murdara lume a preşedinţilor5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei