Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iun 2011 - Anul XVI, nr. 146 (4744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 23 – 29 iunie

 

Expoziţia de pictură “Mad Dame”, de Anne Tognaq

Shopping City Suceava vă invită să vizitaţi, în perioada 15 iunie – 15 iulie, expoziţia “Mad Dame”, a artistei Anne Tognaq. Expoziţia cuprinde circa 30 de lucrări de pictură realizate în ulei pe pânză.   
Anne Tognaq (Maria Antoniac), originară din Rădăuţi, a expus în ţară şi în străinătate. Rezidenţele artistice din SUA şi Germania i-au conturat drumul artistic. În lucrările sale se remarcă atracţia pentru natura umană. Foloseşte culori dense, în special roşu, cu precădere în seria „Mad Dame”, serie inspirată de piesa de teatru Hedda Gabler a lui Ibsen. Titlul expoziţiei este un  manifest împotriva denaturării feminităţii.

 

Expoziţia de fotografie „Culorile Veneţiei”

La Clubul Artelor Vizuale puteţi vizita, în perioada 16 – 30 iunie, expoziţia „Culorile Veneţiei” a artiştilor Constantin Dancoglu E. FIAP şi Gheorghe Petrila A. FIAP. Expoziţia cuprinde 90 de fotografii color de dimensiuni 20x30 cm, montate pe cartoane negre de 30x40 cm. Evenimentul se bucură de Înaltul Patronaj al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România. Expoziţia a mai fost vernisată în mai multe oraşe din România – Oradea, Cluj-Napoca, Bucureşti, precum şi în mai multe ţări din Europa, dintre care amintim Ungaria, Serbia, Slovacia şi Republica Moldova.

 

Salonul Auto Bucovina 2011

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, vă invită la cea de a X-a ediţie a Salonului Auto Bucovina şi a IV-a ediţie a Expo Finance 2011, unde veţi putea admira şi testa cele peste 65 de modele, ale celor peste 25 de mărci de autoturisme prezente în cadrul salonului.

Expoziţia se va desfăşura în perioada 23 – 26 iunie, în parcarea Shopping City Suceava, şi va putea fi vizitată, zilnic, între orele 10:00 – 18:00. În cadrul salonului va fi organizată o tombolă, iar participanţii vor putea câştiga zboruri cu avionul oferite de Auto Mitric Suceava, zboruri cu planorul oferite de Aeroclubul „Grigore Baştan” Suceava şi curse gratuite oferite de pista de karting Tokyo Drift din parcarea Shopping City Suceava. Pe perioada evenimentului vor avea loc sesiuni de drive test cu modelele participante la expoziţie, demonstraţii de karting şi moto, precum şi demonstraţii de drift cu Răzvan LKN Frăţianu, singurul pilot sucevean din Campionatul European de Drift “King of Europe” şi Campionatul Naţional de Drift şi membru fondator al Federaţiei Române de Drift.

 

Nopţile Sucevei

În perioada 24-25 iunie, de la ora 22.00, Bowling Club Strikers din Iulius Mall îi invită pe toţi petrecăreţii la Nopţile Sucevei.

 

”Kilometri de vacanţă!”

Până pe 26 iunie, Iulius Mall transformă shopping-ul în kilometri de vacanţă, cumpărătorii participând la o tombolă care le răsplăteşte fidelitatea cu trei vacanţe după pofta inimii! Norocoşii premiaţi îşi vor alege nu doar destinaţia şi distanţa, dar şi itinerarul şi perioada în care vor călători alături de persoana iubită. În plus, pe clienţii Iulius Mall îi aşteaptă mii de cadouri zilnice constând în vouchere de cumpărături, abonamente la solar sau la cursuri de dans, seturi cosmetice, loţiuni de corp, spumă de baie, geluri de duş, îngheţată Betty Ice sau răcoritoare Nestea. Cumperi mai mult din Iulius Mall, călătoreşti mai departe!

 

Clovnul Bobo la Galleria

În fiecare zi a lunii iunie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinții și bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.
Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

 

Joi, 23 iunie

 

„Centenar Ernesto Sabato 1911 - 2011”

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Uniunea Scriitorilor din România - Filiala Iaşi, Librăriile Alexandria şi www.agonia.ro, în parteneriat cu Ambasada Republicii Argentina la Bucureşti, organizează la ora 17:00 „Centenar Ernesto Sabato 1911- 2011”.

În program: „Sabato - Borges - Dialoguri”, conferinţă de Angela Furtună, „În tunel” - prezentare de Constantin Severin, lecturi publice, concert din interpretări celebre cu Dinu Lipatti, concerte din muzica lui Astor Piazzolla. Evenimentul face parte din campania Bibliotecii Bucovinei şi a Consiliului Judeţean Suceava intitulată „România vorbită frumos”.

 

Expoziţia de fotografie „Culoare de Bucovina”

La Muzeul de Ştiinţele Naturii din municipiul Suceava se deschide, la ora 17:00, expoziţia de fotografie cu genericul „Culoare de Bucovina”.

Rod al parteneriatului dintre Consiliul Judeţean Suceava, Muzeul Bucovinei, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava şi Liceul Particular Nr. 1 Suceava, expoziţia, care se înscrie în calendarul activităţilor extracurriculare şi al proiectului „Eco-şcoala”, se constituie ca o prelungire a acţiunilor şcolar-educative, o modalitate de racordare activă între şcoală şi instituţia muzeală suceveană, prin care elevii, ca membri ai comunităţii, îşi exercită dreptul la liberă exprimare.

Expoziţia ,,Culoare de Bucovina” reuneşte  fotografii realizate de către elevi ai Colegiului Tehnic de Industrie Alimentara Suceava:Iuliana Drîngu - clasa XII-a A, Nicolae Agafiţei - clasa XI-a C, Florinel Maierean - clasa a X-a H , îndrumaţi de profesorii Narcisa Buhu, Tatiana Hladiuc şi Corina Stamatin.

 

Student Summer Party

În Padrino este Student Summer Party. Shot-uri din partea casei pentru toţi studenţii şi reducere 15% după ora 24:00. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească Marca Padrino! Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Fashion TV vodka party!

La Hollywood, ca şi până acum, cea mai tare distracţie la Fashion TV vodka party!

 

Ducu Bertzi, la Fierărie

Începând cu ora 21:00, Pub Boem La Fierărie Suceava te invită la un concert folk cu Ducu Bertzi.

 

Vineri, 24 iunie

 

Ladies Night la Padrino

Padrino face cinste cu câte un cocktail din partea casei pentru primele 50 de doamne/domnişoare, începând cu ora 22.30. Petrecem pe hiturile mixate de DJ Verony. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Zilele Sucevei, la Iulius Mall

Ora 15:00 Deschidere oficială; Valori sucevene:

Diplome „Cupluri de Aur”

Premiere Cetăţeni de Onoare

Ora 15:30 Fanfara Primăriei Municipiului Suceava

Orele 15:50 – 17:00 Microrecital “De la noi din Bucovina”

Marius Zgâianu – ora 15:50

Alexandru Recolciuc – ora 16:10

Fanfara Primăriei Municipiului Suceava – ora 16:30

Între orele 17:00 – 20:00 Concert extraordinar: Ansamblul „Ciprian Porumbescu” şi invitaţii săi: Margareta Clipa, George Finiş, Sorin Filip, Călin Brăteanu, Lucica Păltincanu, Rodica Andronic, Dana Dăncilă, Angelica Flutur, Nicolae Vieru, Dănuţ Onoiu, Ancuţa Corlăţan, Nicoleta Hafiuc, Adriana Bucevschi, Pamfil Roată, Silvia Semeniuc, Gheorghiţă Rotaru, Lenuţa Rusu.

 

Generation Party, la Hollywood

La Generation Party, la Hollywood - muzică din primele topuri româneşti, dar şi străine.

 

Sâmbătă, 25 iunie

 

Petrecere în Office`s Club

Petrecerea de sâmbătă seara din Office`s Club. Invitaţi speciali vor fi DJ Spark şi MC Brasil! Rezervări 0735 168 111.www.officesclub.ro

 

Distracţie în stil Padrino

Distracţie în stil Padrino pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Zilele Sucevei

Ora 9:00 Holul Primăriei Suceava, Expoziţia internaţională de fotografie „Scene de stradă” din cadrul „Primelor întâlniri fotografice interînfrăţite”, organizată în opt oraşe înfrăţite oficial cu Laval: Boston (Anglia), Mettmann (Germania), Garango (Burkina Faso), Laval (Quebec), Halkidiki (Grecia), Suceava (România), Lovetch (Bulgaria), Gandia (Spania).

Orele 13:00 – 18:00 Festivalul Sărmăluţelor Bucovinene, la Iulius Mall

Deschiderea festivalului – Fanfara de la Calafindeşti

Festivalul Sărmăluţelor Bucovinene „Găluşca de aur”

Ansamblul Dor de Bucovina (Suceava)

Ansamblul „Trandafir de Bucovina” (Milişăuţi)

Ansamblul „Florile Vicovului” (Vicov)

Trupa „Funky Steps”

 

Talente sucevene:

Ora 18:30 99 Degrees

Ora 19:00 Odyssey

Ora 19:40 Mary

Orele 20:00 - 22:30 Concert extraordinar Fly Project, Celia, Desperado

Ora 22:30: Foc de artificii

 

Petrecere incendiară Hollywood           

Cea mai incendiară petrecere, cu cele mai hot animatoare, la wet t-shirt party, unde cel mai frumos tricou ud primeşte din partea casei 100 de lei!! Rezervări: 0755 571 749

 

Origami – Librăria Cărtureşti

Librăria Cărtureşti provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, îndrumaţi de Luana Popa, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic: 0732 003 049.

 

Atelier de creaţie pentru copii, la KidsLand

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12.00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Scufița roșie". Din distribuţie vor face parte Adina Farcaş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică. Accesul este gratuit!
După program, copiii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării. În fiecare sâmbătă, la Galleria Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!
 

Întâlnire cu Magicianul Mario

Începând cu ora 18.00 toți copiii curioși și veseli sunt invitați la Galleria Suceava, la întâlnirea cu Magicianul Mario. Nu vor lipsi îndrăgitele trucuri cu pachetele de cărți, apariții și dispariții misterioase și nici trucurile cu batista, bagheta sau pălăria magică!
Așadar, micii curioși ai familiei dvs. sunt așteptați, sâmbătă, la Galleria Suceava!

 

Duminică, 26 iunie

 

Zilele Sucevei

Ora 13:00 Asociaţia Euroactiv Suceava – Grup Vocal „Visul copiilor”

Ora 13:30 Fanfara Stamate

Ora 14:00 Balada Bucovinei

Ora 15:30 Arcanul

Ora 17:00 Sălceanca

Ora 18:00 Muguri de cântec bucovinean (program susţinut de copii suceveni)

Ora 19:00 Formaţia Unic

 

Teatru de Păpuşi “Puppet”

Teatrul de Păpuşi “Puppet” îi invită pe prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, de la ora 12.00, la Iulius Mall, în lumea poveştilor populare şi a basmelor atât de dragi copiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei