Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iun 2011 - Anul XVI, nr. 146 (4744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sâmbătă

Festivalul Sărmăluţelor Bucovinene, acţiune caritabilă pentru copiii cu dizabilităţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Festivalul Sărmăluţelor Bucovinene, ce va avea loc sâmbătă, 25 iunie, între orele 10:30 – 18:00, la Iulius Mall Suceava, este o acţiune de caritate, în beneficiul persoanelor cu dizabilităţi.

Inclus în programul „Zilele Sucevei”, festivalul, organizat de Asociaţia Părinţilor cu Copii cu Nevoi Speciale, în  parteneriat cu Primăria municipiului Suceava şi Iulius Mall, are rolul de a sprijini copiii şi tinerii de la Centrul „Blijdorp – O nouă viaţă”.

Banii ce se vor aduna din comercializarea sărmăluţelor (după desfăşurarea concursului „Cele mai delicioase sărmăluţe") vor fi donaţi Asociaţiei Părinţilor cu Copii cu Nevoi Speciale Suceava. Juriul concursului va fi format din cinci persoane, câte un reprezentant din partea organizatorilor, unul din partea Consiliului Judeţean Suceava şi bucătarul de la Restaurantul Taco Loco. Diplomele de participare şi trofeele sunt asigurate de Primăria Suceava.

 

Spectacol

Preşedinta Asociaţiei Părinţilor cu Copii cu Nevoi Speciale Suceava, Eugenia Hodoroabă, ne-a spus că mai multe restaurante sucevene au confirmat sprijinul în această acţiune caritabilă destinată copiilor cu dizabilităţi, Farestin, Nistru, Zimbrul, Brădet, Medieval Gourmand, Cina, Padrino, Polaris şi Toscana. „Pe tot parcursul festivalului, pe scena amenajată la Iulius Mall vor evolua ansambluri de dansatori şi solişti, program realizat cu sprijinul Asociaţiei Culturale <Dor de Bucovina> Suceava, cărora le mulţumim, în special domnului Valentin Vlegea”, a completat Eugenia Hodoroabă.

Îşi vor da concursul fanfara de la Calafindeşti, Ansamblul Trandafir de Bucovina din Milişăuţi, Ansamblul Dor de Bucovina din Suceava, Ansamblul Florile Vicovului din Vicov, Ansamblul Tintiroi din Iaslovăţ, Ansamblul Kolomeika din Siret şi Ansamblul Funky Steps din Dumbrăveni. Şi-au anunţat prezenţa în spectacol soliştii Andrei Maruţeac, Radu Andone, Adina Lavric, Daniela Laurus, Alexandra Petrescu, Roxana Sava, Alexandru Sahlean, Diana Alexa, Daniela Prichici, Ionuţ Motrici, Alexandru Nuţescu şi Maria Şopârlă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Sărmăluţelor Bucovinene, acţiune caritabilă pentru copiii cu dizabilităţi.
 Vizualizări articol: 1197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul Sărmăluţelor Bucovinene, acţiune caritabilă pentru copiii cu dizabilităţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei