Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iun 2011 - Anul XVI, nr. 146 (4744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Eveniment

Fly Project, Celia şi Desperado vor cânta la Zilele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Formaţiile Fly Project şi Desperado şi cântăreaţa Celia vor fi principalii invitaţi care vor susţine spectacole în cadrul Zilelor Sucevei.

Ediţia de anul acesta a Zilelor Sucevei va avea loc în perioada 24 – 26 iunie, în parcarea Iulius Mall.

Primarul Ion Lungu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că deschiderea oficială a Zilelor Sucevei va avea loc vineri, 24 iulie, la ora 16:00. După acest moment, primarul Ion Lungu va acorda diplome cuplurilor de suceveni care au împlinit 50 de ani de căsătorie, precum şi diplome de Cetăţean de onoare al Sucevei medicului neurochirurg Vasile Ciubotaru şi unei femei care a împlinit 100 de ani.

Tot mâine, în parcarea Iulius Mall va cânta Fanfara Primăriei Suceava, iar de la ora 15:50 va începe spectacolul „De la noi din Bucovina”, susţinut de Marius Zgîianu, Alexandru Recolciuc şi Fanfara Primăriei. Ziua de vineri se va încheia cu spectacolul extraordinar susţinut de Ansamblul „Ciprian Porumbescu”.

 

Primăria asigură trofeul la prima ediţie a Festivalului Sărmăluţelor Bucovinene

Ziua de sâmbătă va începe cu expoziţia internaţională de fotografie „Scene de stradă”, care va fi vernisată în holul Primăriei Suceava.

Ion Lungu a precizat că noutatea care apare în programul ediţiei de anul acesta a Zilelor Sucevei este Festivalul Sărmăluţelor Bucovinene „Găluşca de aur”, care va avea loc sâmbătă, în parcarea Iulius Mall, între orele 13:00 şi 18:00.

„Acest festival îl organizăm în parteneriat cu Asociaţia Părinţilor cu Copii cu Nevoi Speciale din Suceava. Am trimis invitaţii la toate restaurantele din Suceava şi vom amenaja un cort unde se va desfăşura prima ediţie a acestui festival. La finalul acestuia vom acorda trofeul <Găluşca de Aur>”, a declarat Lungu.

El a spus că va fi unul dintre membrii juriului care va desemna câştigătorii primei ediţiei a Festivalului Sărmăluţelor Bucovinene.

Tot sâmbătă, de la ora 18:30 vor începe concertele organizate pe scena din parcarea Iulius Mall. Acestea vor fi susţinute de 99 Degrees, Odyssey şi Mary. De la ora 20:00 şi până la 22:30 vor avea loc concertele Fly Project, Celia şi Desperado.

După concerte, sucevenii vor putea asista la un foc de artificii.

 

Duminică va fi înălţat drapelul României din faţa Primăriei Suceava

În cursul zilei de duminică, în parcarea Iulius Mall vor avea loc spectacole susţinute de grupul „Visul Copiilor” al Asociaţiei Euroactiv Suceava, precum şi spectacole de muzică populară.

Pe de altă parte, primarul Ion Lungu i-a invitat pe suceveni să participe de Ziua Drapelului, duminică, de la ora 11:00, la înălţarea steagului României pe catargul amplasat în faţa sediului Primăriei Suceava din Areni. Catargul are o înălţime de aproape 12 metri, iar drapelul va avea dimensiunea de 4/6 metri.

Programul complet al manifestărilor din cadrul Zilelor Sucevei, cu orele de desfăşurare, îl puteţi vedea în pagina 12 a ziarului nostru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fly Project, Celia şi Desperado vor cânta la Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 3733 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Fly Project, Celia şi Desperado vor cânta la Zilele Sucevei3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   JOS CENZURA ! trimis de
(23 iun 2011, 12:07:28
Monitorule, JOS CENZURA ! Este "urat" sa nu putem posta comentarii la articolul cu realizarile domnului Primar. Nu ma asteptam sa fiu cenzurat si sa nu imi pot spune propria parere. RUSINE ! Mass-media, a patra putere in stat, insa condusa de celelalte trei. RUSINE ! Dreptul la libera exprimare = 0 = CENZURA !
1.1  RE: JOS CENZURA ! trimis de
(23 iun 2011, 12:09:39
Se pare ca a fost o eroare de la mine, la editare. In final a mers. Imi cer scuze pentru afirmatiile de mai sus. Multumesc.
2.   Evident ca... trimis de
(23 iun 2011, 14:28:06
Este evident ca Lungu si-a pus a nu stiu cata oara preferatul, finul Recolciuc sa cante pe banii contribuabililor. Sunt atatea talente locale care nu beneficiaza nici macar de un ajutor infim al primariei Suceava. Mi-e scarba cand vad de fiecare data numele acestuia pe afisele de Zilele Sucevei. N-are pic de coloana vertebrala acest primar mincinos al Sucevei.
3.   Pe banii cui? trimis de
(23 iun 2011, 18:00:40
De unde aveti bani pentru astfel de manifestari cu gusturi indoielnice? Cine asista la ceste "acte de cultura" ale vaoastre. Manjiti spiritualitatea suceveana, cu astfel de manifestari pe placu "mojicilor". Dar banii ii luati din salariile profesorilor, ale medicilor, si ale tuturor celor pe care in mod sigur nu-i veti avea ca spectatori la "hidoseniile" voastre. RUSINE!
4.   Vax trimis de
(23 iun 2011, 18:33:36
C,A,C,A,T. cu prune,voi cei care organizati aceste evenimente si sarbatori nu ati auzit de trupe precum IRIS.CARGO, VITA DE VIE,HOLOGRAF,etc etc? aduceti tot felul de ratati care vin si canta cu discul in traista si se cred mari cantareti si pe care daca lai intrebat in ce gama canta se uita crucis inca o data Rahat, rahat, rahat, Apropo de-ce nu la-ti adus si pe Guta, Salam sau Fuego...Catzo.
4.1  RE: Vax trimis de
(23 iun 2011, 19:05:42
Cargo au fost acum 2 ani si nu cred ca o sa mai dea curs vre-o unei invitatii la Suceava curand... La ce miros infect era in centru in acea seara, cred ca saracii au mancat bomboane mentolate o saptamana. Oricum ghiorlanimea nu apreciaza genul asta de trupe. Mi-a fost rusine ca sunt sucevean cand Chachaxy Girl si Smiley au fost mai ovationati decat Cargo... Dar, ase primar , ase concitadini....
5.   Respect ! trimis de
(24 iun 2011, 02:45:24
tot respectu pentru comentariile de mai sushappy !!!
6.   Zilele Sucevei...! trimis de
(24 iun 2011, 09:02:06
Numai atat pot spune...! Suceava a gazduit o gramadab de formatii de elita...si super elita....!
rautaciosii...sa stea casa...si sa nu se apropie de manifestari...! Ori...manifestarile de pe timpul lui Ionescu & Co...erau mai...substantiale....! Eu stiu un singur lucru...cat a fost marza....nici Cargo, nici Iris,....nici Voltaj...n-au fost in Sv... Iar special ptr d-nul ANIMAL X , daca nu-i place sda nu vina...iar daca-i place....sa doneze un ...leuty...ptr o asa manifestare...Si ca...o paranteza....Rog domnii...susmentionati...sa mai treaca din cand in cand(...sdaca au peste 40 ani)...pe la un psiholog...de familie...!
si ca sa inchei...dau o bere maine la Molll...la stantul Bermas....!!!!!!!!1salutare Natiune...!
7.   E FRUMOS ... IL FELICIT ..pe domnul primar trimis de
(24 iun 2011, 10:11:45
Aici sunt de acord...zilele oraselor se fac oriunde in lume.Nimeni nu se opune ..Doar nu vom sta de acum cu capul in nisip sau vom dormi in butoi ca Diogene, zis Câinele, datorită felului său de viaţă, care încălca ostentativ şi satiric toate regulile de convieţuire ale cetăţii…Astfel, el locuia într-un butoi, la marginea cetăţii, nesfiindu-se să-şi satisfacă necesităţile fiziologice în public, exact ca şi animalul după care fusese poreclit. Spectacolele .. sunt o clipa de magie pt suflet... PT CINE CREDE CĂ SI SUFLETUL ARE NEVOIE DE FRUMUSEŢE DE MAGIE ....
7.1  RE: E FRUMOS ... IL FELICIT ..pe domnul primar trimis de
(24 iun 2011, 18:50:12
Va felicit, doamna, daca intre mirosurile alea infecte si sleahta de betivani dumeavoastra simtiti fumusete si magie...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei