Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iun 2011 - Anul XVI, nr. 146 (4744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Colaborare

Flutur va participa la Zilele Regiunii Schwaben din Germania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, va participa la ediţia de anul acesta a Zilelor Regiunii Schwaben din Germania.

Flutur a precizat că din delegaţia suceveană la acest eveniment vor mai face parte meşteri populari, precum şi membrii Ansamblului „Ciprian Porumbescu”. Şeful administraţiei judeţene a explicat că, la fiecare ediţie a Zilelor Regiunii Schwaben, o regiune parteneră din Europa este invitată să fie „ţară oaspete”.

„În acest an, datorită relaţiilor bune de colaborare pe care le avem cu regiunea Schwaben, judeţul Suceava a fost invitat să fie <ţară oaspete>. Astfel, judeţul Suceava va beneficia de un stand corespunzător pus la dispoziţie gratuit de organizatori. Având în vedere faptul că, din numărul total de turişti străini care vizitează Bucovina, pe primul loc se situează turiştii vorbitori de limbă germană,  participarea la acest eveniment poate fi un capitol important în calendarul anual al manifestărilor destinate promovării Bucovinei”, a declarat şeful administraţiei judeţene.

El a arătat că la Schwaben vor fi promovate tradiţiile, obiceiurile, meşteşugurile, valorile culturale şi obiectivele turistice ale regiunii. Gheorghe Flutur a precizat că participarea judeţului Suceava la „Zilele Regiunii Schwaben” se va axa pe două mari componente, respectiv promovarea turismului cultural şi în special a traseelor de pelerinaj la mănăstirile Bucovinei, şi punerea în valoare a autenticităţii zonei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur va participa la Zilele Regiunii Schwaben din Germania.
 Vizualizări articol: 563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur va participa la Zilele Regiunii Schwaben din Germania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da trimis de
(23 iun 2011, 12:04:53
succese !
2.   Domnule FLUTUR.. trimis de
(24 iun 2011, 10:00:00

Domnule Flutur ..vă felicit că la zilele Regiunii Schwaben” veţi promova turismului cultural şi în special cel al traseelor de pelerinaj la mănăstirile Bucovinei, şi veţi pune în valoare autenticitatea zonei noasstre ! Dar atentie:să nu vă ia gura pe dinainte si să le propuneţi si nemţilor regiomnalizarea (poate ati ramas marcat din România cu asemenea idei si nu e bine) .Ei nu de nult timp au darâmat Zidul Berlinului si nu mai vor o noua regionalizare...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei