Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mai 2011 - Anul XVI, nr. 112 (4710)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Secrete periculoase

Şantajată să facă sex, ca să nu afle iubitul ei că a fost prostituată la 14 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La mai bine de un an după ce a scăpat de individul care a obligat-o să se prostitueze pentru el, o adolescentă în vârstă de 15 ani s-a întors să facă sex cu necunoscuţi, şantajată de proxenet că, în caz contrar, iubitul ei va afla ce făcea ea .la vârsta la care abia şi-a scos buletinul.

Şocanta poveste este dezvăluită de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava în cazul lui Dorel Silviu Bîrgăuan (42 de ani), individul arestat preventiv joi după-amiază, sub acuzaţia că livra prostituate, o parte dintre ele minore, în hoteluri şi moteluri de pe raza municipiului Suceava şi a unor localităţi limitrofe, precum şi că a vândut o tânără unui proxenet italian contra sumei de 2.500 de euro, planul fiind acelea ca victima să ajungă prostituată în Peninsulă.

 

Îndrăgostită de proxenetul ei

Audiată de procurorii DIICOT, victima, Elena B., a povestit că l-a cunoscut pe Bîrgăuan, alias „Doru”, la începutul anului 2009, într-un bar din apropierea gării Burdujeni, printr-o cunoştinţă comună.

Minora, pe atunci în vârstă de 14 ani, fugise de acasă, după ce s-a certat cu mama sa.

Recunoaşte că l-a plăcut atunci pe Bîrgăuan şi l-a minţit că are 17 ani. Acesta i-a propus să locuiască câteva zile în garsoniera lui din Burdujeni, până are de gând să se întoarcă acasă, într-o comună de lângă Fălticeni.

Adolescenta mărturiseşte că în seara în care a ajuns în garsoniera lui Bîrgăuan a întreţinut relaţii sexuale de bunăvoie cu acesta, povestind că noul ei prieten „se purta frumos cu mine”.

 

Sex cu necunoscuţi, pentru a-şi plăti chiria

Toate bune şi frumoase până în ziua următoare. „Şi-a schimbat brusc comportamentul, în sensul că a început să mă jignească şi să-mi vorbească urât şi, pe un ton agresiv, mi-a spus că în schimbul chiriei va trebui să practic prostituţia în folosul său, respectiv să întreţin relaţii sexuale contra cost cu diferiţi bărbaţi pe care îi căuta el pe raza municipiului Suceava”, a susţinut tânăra în faţa procurorilor anchetatori.

Elena povesteşte că a refuzat şi a început să plângă, însă proxenetul a ameninţat-o că dacă nu se prostituează de bunăvoie o va face forţat.

A început apoi să o lovească cu palmele peste cap, să o înjure şi să o ameninţe.

 

100 de lei, câştigul după primul client din prostituţie

Elena a acceptat în cele din urmă, explică procurorii DIICOT, să facă sex cu necunoscuţii pe care îi racola Bîrgăuan.

După prima partidă de sex, care a avut loc în hotelul de lângă Gara Burdujeni, a primit 100 de lei de la Bîrgăuan şi promisiunea că va câştiga bani frumoşi din toată această afacere.

„Nu l-am întrebat pe Bîrgăuan cât lua de la clienţi pentru mine, pentru că îmi era frică să nu mă bată şi nici pe clienţi nu i-am întrebat cât îi dădeau acestuia pentru că îmi era frică să nu-i spună şi să mă bată”, a mai declarat prostituata minoră.

Minora a povestit că avea în medie trei clienţi pe zi: „De fiecare dată, numitul Bîrgăuan Dorel-Silviu discuta şi negocia cu bărbaţii găsiţi preţul, durata şi locul unde urma să întreţin relaţii sexuale cu aceştia”.

La clienţi era dusă de fiecare dată cu anumiţi şoferi de taxi, iar din banii primiţi de la proxenet îşi cumpăra haine, mâncare şi ţigări.

A rezistat circa o lună de zile, după care a fugit din garsoniera lui Bîrgăuan şi a ajuns din nou acasă, fără a povesti nimănui prin ce a trecut.

 

„M-a ameninţat că îi va spune iubitului meu că sunt prostituată şi că am <produs> bani pentru el”

Câteva luni mai târziu, minora şi-a făcut un prieten, un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Suceava. Au început să aibă o relaţie şi după alte câteva luni s-a mutat împreună cu tânărul respectiv. S-a întors în cartierul Burdujeni, unde acesta avea o locuinţă.

Aproape un an de zile a stat liniştită, însă în toamna anului 2010 a fost sunată pe telefonul mobil de către fostul ei proxenet.

„Mi-a cerut să merg cu el, deoarece are un bărbat care vrea să întreţină relaţii sexuale contra cost. L-am refuzat, moment în care m-a ameninţat că dacă nu vreau să fac acest lucru, îi va spune iubitului meu că sunt prostituată şi că am <produs> bani pentru el, în sensul că am întreţinut relaţii sexuale cu clienţi contra cost”, povesteşte Elena, mărturisind că de ruşine şi de frică de a se afla totul a acceptat şi a ajuns din nou într-o cameră de hotel, în zona Gării Burdujeni, unde a întreţinut relaţii sexuale cu un necunoscut.

Când s-a întors la locuinţa iubitului ei, i-a spus că a fost plecată până la sora ei.

 

Salvată de iubit din camera de hotel

A urmat apoi un al doilea telefon, acelaşi şantaj.

Avea să afle că de această dată era vorba de doi clienţi, fiind adusă încă o prostituată.

Au mers tot la hotelul de lângă gară, ea intrând într-o cameră cu unul dintre cei doi clienţi.

„Bărbatul care mă însoţea era în stare de ebrietate şi mi-a solicitat să-i fac sex oral, însă l-am refuzat şi am început să mă cert cu el că nu fac acest lucru, 

spunându-i de altfel că sunt la menstruaţie”, îşi aminteşte adolescenta.

Văzând că nu poate scăpa de clientul chitit să facă sex oral, l-a sunat pe telefonul mobil pe prietenul ei, cerându-i să vină la hotel şi să o salveze.

Tot atunci, mărturiseşte minora, iubitul ei a aflat toată povestea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şantajată să facă sex, ca să nu afle iubitul ei că a fost prostituată la 14 ani.
 Vizualizări articol: 13415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 10 voturi
Şantajată să facă sex, ca să nu afle iubitul ei că a fost prostituată la 14 ani4.4510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Porcălăul dracului. trimis de
(14 mai 2011, 11:48:28
Pus la zid și împușcat. Mă-sa să plătească glonțul.
Mă ofer eu ca gâde. Cine asigură logistica?
1.1  RE: Porcălăul dracului. trimis de
(14 mai 2011, 13:17:30
Nu sunt de acord. Este prea rapid si fara prea mari dureri.

Ma ofer sa asigur 2 bucati bate de multiple folosinte, atent selectionate, din cel mai bun lemn din zona. De asemenea, ma asigur sa ofer 2 nuiele de gutui care sa se plieze pe trup si sa provoace durere fix cat sa nu moara dar nici sa nu fie prea departe.

Ma ofer ca si ajutor pentru ca munca in echipa e cea mai buna.

Propun ca omul sa nu fie omorat ci :

- sa i se taie madularul (se gasesc destule metode care sa il lase in viata)
- sa fie batut regulat pe termen nelimitat
- optional sa fie violat anal cu coada de la matura sau alte dispozitive asemanatoare ce pot fi gasite in gospodaria oricarui om.
1.2  RE: Porcălăul dracului. trimis de
(16 mai 2011, 09:29:32
dupa comentariile postate brandiburu pare a fi un cretin
2.   :)) trimis de
(14 mai 2011, 13:07:30
ACASA TV
3.   Pideapsa trimis de
(14 mai 2011, 18:09:28
...sa i se reteze scarbavnicul madular !! Oricum, la puscarie o sa-si foloseasca doar partea dorsala!
4.   Wow trimis de
(14 mai 2011, 20:08:31
Am trait s-o vad si pe asta!
De obicei la subiecte dintr-astea tendinta e: "târfa mica si-a cautat-o cu lumânarea, de ce n-a stat cuminte acasa, umbla toate bezmetice dupa..."
Greu cu glontul si logistica, greu si cu castrarea si mai greu cu justitia în România. Daca scapa si-l prindem noi si-l jupuim de piele si punem sare pe el: cu ce-o ajuta asta pe biata gâsculitza obligata sa practice "cea mai veche meserie" tocmai de catre cel care-i câstigase încrederea si de care se-ndragostise?
Sper sa faca puscarie nemernicul (nu-l pot numi animal c-as jigni necuvântatoarele) si sa fie penetrat în toate orificiile din dotare de catre alti nenorociti ca el, în scopul de-a "plati chiria"!
5.   Vinovatii trimis de
(14 mai 2011, 22:11:48
de vina sunt sio clienti care apeleaza la astfel de servicii si care facand asta inceurajeaza astfel de persoane sa dezvolte astfel de afaceri

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei