Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mai 2011 - Anul XVI, nr. 112 (4710)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un bărbat şi-a ucis concubina, lovind-o de mai multe ori cu un cuţit la gât

Duminică, 15 Mai 2011 (16:54:32)

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din oraşul Salcea, a fost reţinut, sâmbătă, fiind cercetat pentru omor după ce şi-a ucis concubina de 52 de ani, lovind-o de mai multe ori cu un cuţit la gât.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în curtea unui bărbat din oraşul Salcea, unde femeia de 52 de ani mersese să-l ajute, contra cost, la treburile gospodăreşti.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, concubinul femeii, un bărbat de 61 de ani, care era beat, a intrat în curtea unde aceasta lucra, lovind-o cu un cuţit de mai multe ori la gât.

Ulterior, proprietarul gospodăriei a sesizat prin 112 incidentul, la faţa locului venind un echipaj al ambulanţei care a găsit-o pe femeie în spatele casei cu mai multe plăgi înjunghiate la gât.

Agresorul a fost dus la sediul Poliţiei oraşului Salcea pentru cercetări, o echipă operativă complexă condusă de un procuror din cadrul Parchetului Tribunalului Suceava preluând probe de la locul incidentului.

Medicul legist sosit la faţa locului a spus că moartea femeii ar fi fost violentă, fiind determinată, cel mai probabil, de o insuficienţă cardio-circulatorie acută, posibil şi respiratorie acută, consecutivă hemoragiei interne şi externe produsă prin plăgi înţepate şi tăiate multiple.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore pentru omor şi a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Suceava, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat şi-a ucis concubina, lovind-o de mai multe ori cu un cuţit la gât.
 Vizualizări articol: 1626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat şi-a ucis concubina, lovind-o de mai multe ori cu un cuţit la gât0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei