Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mai 2011 - Anul XVI, nr. 104 (4702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   16 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Perioada 5 – 11 mai

„Preţul corect”, până pe 9 mai

Colecţiile de primăvară-vară 2011 ale magazinelor din Iulius Mall, ofertele speciale şi preţurile tentante continuă să fie promovate pe Facebook. Până pe 9 mai 2011, pe http://www.facebook.com/IuliusMallSuceava, poţi fi premiat dacă afli „Preţul corect” al articolului vestimentar sau de încălţăminte, de decor sau accesoriului fotografiat.

 

„Eco Trend”, între 6 şi 8 mai

O expoziţie de obiecte vestimentare create din materiale reciclabile şi un concurs se vor desfăşura în Iulius Mall, între 6 şi 8 mai. Studenţii de la Comunicare şi Relaţii Publice, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, derulează campania „Cei 3Rei Paşi” (C.R.P. – Comunicăm problemele; Respectăm opiniile; Punem în aplicare soluţiile). Duminică, va fi organizată ad-hoc o competiţie pentru confecţionarea unor obiecte din materiale reciclabile. În toate cele trei zile, pe un panou special, lângă expoziţia „Eco Trend”, clienţii Iulius Mall îşi pot scrie gândurile pozitive despre natură.

 

Cupa Cartierelor la Fotbal

Iulius Mallgăzduieşte cea de-a treia ediţie a întrecerii la fotbal între cartierele municipiului Suceava, dar şi din alte oraşe. Preliminariile vor avea loc în intervalul 6 - 8 mai, iar între 13 şi 15 mai se va desfăşura turneul final. Indiferent de vârstă, iubitorii „sportului-rege” se vor putea afirma în competiţiile organizate de Iulius Mall, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava şi Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru toţi”.

 

Târgul Colecţionarilor, 7 – 8 mai

Tradiţionala întâlnire a colecţionarilor şi buchiniştilor cu publicul bucovinean are loc în Iulius Mall, sâmbătă şi duminică, 7 şi 8 mai. Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, aduce obiecte atinse de patina timpului. Curioşii pot afla de la expozanţi şi poveştile captivante ale fiecărei podoabe, mărci poştale, piese de decor sau de mobilier.

 

„Grafică şi pictură”, până pe 8 mai, la Iulius Mall

Până pe 8 mai, artistul Gheorghe Ropciuc expune lucrări în peniţă şi ulei, la etajul centrului comercial. Aflată sub patronajul Alianţei Pro Bucovina, S.A.A.A.P.B. şi Iulius Mall, expoziţia intitulată „Grafică şi pictură” îl are ca autor pe profesorul de limba franceză Gheorghe Ropciuc, care exprimă într-un limbaj plastic incitant, original şi în cromatică vie frământările sale interioare.

 

„Expresii bizantine”, la Iulius Mall, până pe 21 mai

Adrian Bratiloveanuşi Constantin Ungureanu expun propriile lucrări plastice la parterulIulius Mall, lângă Paraclisul Sfântul Ioan cel Nou. Până pe 21 mai, Adrian Bratiloveanu prezintă pânze cu picturi religioase, iar Constantin Ungureanu expune 20 de icoane clasice pe lemn. 

 

Mini Playback Show
Sâmbătă, de la ora 18:00, şi duminică, începând cu ora 16.00, toți copiii talentați sunt invitați la Galleria Suceava să-și exprime abilitățile artistice în cadrul programului Mini Playback Show. Toți vor fi premiați pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans şi playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

 

Clovnul Bobo s-a întors de la Paris!
În fiecare zi a lunii mai, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo. Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te aşteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

 

Expoziţie de desene - Călin Baban

Începând de miercuri, 4 mai, la City Gallery din incinta Shopping City Suceava poate fi vizitată Expoziţia de desene semnată Călin Baban. Cele 35 de lucrări expuse, realizate în tehnica grafit pe hârtie, sunt inspirate din natură şi reprezintă trăirile artistului din perioada actuală (vârsta de 35 de ani). 

 

Festivalul de literatură şi artă contemporană

În cadrul Festivalului de literatură şi artă contemporană (7 – 8 mai) vor avea loc începând, cu ora 19:00, la City Gallery (Shopping City Suceava), un spectacol coregrafic şi un concert live multimedia. Organizatori: Asociaţia Culturală ARTFEST, Ziarul de hârtie şi Biblioteca Judeţeană „I.G. Sbiera”.

 

Joi, 5 mai

Colecţia “Opera Omnia - Poezie contemporană”

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” şi Editura „Tipo Moldova” Iaşi organizează, în Sala de Artă „Elena Greculesi” a bibliotecii publice sucevene, lansarea unor volume din colecţia “Opera Omnia - Poezie contemporană” (proiect susţinut de Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi).

Vor fi lansate volumele poeţilor suceveni Ion Beldeanu, Ion Cozmei, Constantin Hrehor şi Constantin Severin.

Prezintă criticul literar Nicolae Cîrlan, poetul şi jurnalistul L.D. Clement şi scriitorul Aurel Ştefanachi, directorul editurii ieşene „Tipo Moldova”.

 

Expoziţie de desen, grafică şi pictură, la Humor

La Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina din oraşul Gura Humorului se deschide, la ora 17:00, expoziţia de desen, grafică şi pictură realizată de Mircea Catargiu.

Humoreanul Mircea Catargiu, care a absolvit Liceul de Artă „Octav Băncilă” din Iaşi (unde a fost coleg de promoţie cu Lucia Puşcaşu, preşedintele Filialei Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici), a optat pentru cariera militară, iar acum este pensionar. Şi-a menţinut însă pasiunea pentru pictură şi cochetează cu literatura, fiind autorul unui volum de versuri.

Prin expoziţia personală de la muzeul din Gura Humorului, Mircea Catargiu îşi marchează artistic un moment din biografie: împlinirea a patru decenii de la absolvirea Liceului de Artă „Octav Băncilă”.

 

La Hollywood, Vodka Party

Doar la Hollywood - Vodka Party. Pentru fiecare rezervare de minim şase persoane la masă, şi neapărat patru fete petrecăreţe, se oferă o sticlă de votcă din partea casei!

 

„Ziua bărbatului”, la Iulius Mall

La etajul shopping mall-ului, vor avea loc două mari întreceri pentru clienţii Iulius Mall. Pe un panou instalat la etaj, Bergenbier îi premiază pe bărbaţii adevăraţi! La un panou mare în formă de poartă de fotbal, bărbaţii vor şuta pentru a câştiga premii: mingi, tricouri, şepci, magnetic notepad, mingi antistres sau baxuri cu bere, toate purtând logo-ul celebrei mărci Bergenbier. Un aparat de tip boxer poate fi lovit de două ori înIulius Mall, iar cea mai bună lovitură se premiază cu ore gratuite de joc în Strikers Club: biliard, tenis de masă şi bowling.

 

Student Party, la Padrino

În Padrino este Student Party. Oferim multe premii din partea Padrino şi Captain Morgan. În plus, la trei Captain&Cola comandate primeşti unul din partea Captain. Shot-uri din partea casei pentru toţi studenţii şi reducere 15% după ora 24:00. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească marca Padrino! Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro.

 

La Club Babylon, Student party!

Cocktail Music - Party with DJ Sancez. Program special dedicat studenților, unde vor fi recompensaţi cu premii din partea casei! Petrecerea incendiară este dedicată studenților din Universitatea Suceava și va fi întreținută de Dj Sancez, noul rezident Club Babylon Suceava. Barmanii au pregătit o serie de shot-uri și cocteiluri servite într-un mod neconvenţional! Petrecere întreţinută de superanimatoare! Program nerecomandat minorilor!
În fiecare joi, la ora 2:00 Club Babylon organizează o tombolă, la care unul dintre cei prezenţi poate câştiga 50 de euro!

 

Vineri, 6 mai

Clubul de lectură şi Cenaclul Scriitorilor-Copii

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Uniunea Scriitorilor din România - Filiala Iaşi, Librăriile Alexandria şi www.agonia.ro, cu participarea Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” şi a Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu”, organizează, la ora 18:00, la biblioteca publică suceveană, a XXVII-a sesiune a Clubului de lectură pentru copii “Prinţul Fermecat” şi a Cenaclului Scriitorilor-Copii sub genericul “Flori - miraj în literatură şi artă”.
Din program: 1 - Flori-miraj în texte literare, muzică, arte plastice, fotografie şi artă digitală universale; 2 - Atelier de scriere creativă: Flori şi sentimente; motivul floral şi textul revrăjit; 3 - Copilăria la Putere - Critică şi trăznăi.
Coodonator: scriitoarea Angela Furtună.

 

Petrecere românească, doar la Hollywood

Pentru fiecare rezervare de minim şase persoane la masă, şi neapărat patru fete petrecăreţe, se oferă o sticlă de votcă din partea casei. Organizatorii te aşteaptă cele mai bune hituri româneşti.

 

Padrino - Tequila Party

Petreceţi în stil mexican! La un metru de tequila comandat primiţi cinci shot-uri din partea casei, iar la două shot-uri comandate, al treilea ţi-l dau organizatorii. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro.

 

Tequila Bum Bum
O superpetrecere, cu un special club mix cu Dj Sancez, la Club Babylon, în cadrul căreia se vor oferi metri de tequila din partea casei şi va continua superoferta de trei lei pe shot! Intrarea gratuită!

 

Grupul Noi, La Fierărie

De la ora 21:00, la Pub Boem "La Fierărie", recitalul grupului Noi, cu Titus Constantin şi Iulia Mitrea. Intrarea este 10 lei. Rezervări: 0771 262 251.
 

Sâmbătă, 7 mai

Sport

Handbal, Liga Naţională, ora 11.00, sala LPS Suceava
CS Universitatea Suceava – HC Minaur Ştiinţa CSM Baia Mare

 

Ziua bărbatului, la Hollywood

Ziua bărbatului, cu cele mai sexy animatoare şi cea mai tare atmosferă. Iar pentru a-i sărbători într-adevăr, la fiecare masă de cel puţin şase persoane, cu patru băieţi, se oferă cadou din partea gazdei o sticlă de votcă. Rezervări: 0755 571 749.      

                           

Origami– Librăria Cărtureşti

Librăria Cărtureşti, din Iulius Mall, provoacă, din nou, publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, îndrumaţi de Luana Popa, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic: 0732 003 049.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12:00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Distracţie la Padrino

Distracţie maximă pe hit-urile mixate de Dj Verony, la Padrino. Rezervări .0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Petrecere în Office`s Club

Petrecere, sâmbătă seara, în Office`s Club. Mixează DJ Funk!

 

No Rules cu Dj Sancez
Distracție fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava, în cadrul programului No Rules!
Petrecerile vor miza pe un supermix cu muzică de club pregătit special de Dj Sancez şi o atmosferă incendiară, creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava, și un show de lumini amețitor. În weekend, continuă şi superoferte la votcă şi whisky!
Petrecere întreţinută de superanimatoare! Program nerecomandat minorilor!

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava
De la ora 11:30, la Galleria Suceava, Teatrul pentru Copii şi Tineret "New Talents" va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Sarea în bucate". Accesul este gratuit!
 

Duminică, 8 mai

Teatru de Păpuşi “Puppet”, la Iulius Mall

Teatru de Păpuşi “Puppet” invită prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, de la ora 12:00, în lumea poveştilor populare şi basmelor atât de dragi copiilor.

 

Retro Party
Distracţie fără limite în Club Babylon Suceava în cadrul programului Retro Party! Petrecerile vor miza pe un supermix cu muzica anilor '80-'90, pregătit special de Dj Sancez. În weekend continuă şi superoferte la votcă şi whisky! Rezervări şi informaţii la 0758 536 725.

 

Expoziţia Naţională Chinologică - C.A.C. Suceava  “Cupa Bucovina”

Asociaţia Chinologică a judeţului Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava şi Belcando, organizează Expoziţia Chinologică Naţională, cu atribuirea titlului C.A.C.  “Cupa Bucovina 2011”. Evenimentul va avea loc, pentru al patrulea an consecutiv, în parcarea Shopping City Suceava, începe la ora 10:00 şi se va desfăşura pe parcursul întregii zile.

Concursul-expoziţie reuneşte câini de rasă din toată ţara, care vor fi răsplătiţi cu titlul C.A.C. (Câine cu Aptitudini de Campion), pe diferite grade de performanţă, atribuite de un juriu profesionist, precum şi premii din partea Belcando, Carrefour, Baumax, Animax şi Camera de Comerţ şi Industrie Suceava. Detalii pe www.achsuceava.ro.

 

Marţi, 10 mai

Marţea veselă, la Padrino

Săptămâna începe în Padrino, cu Marţea veselă. Pe la ora 20:00, începe distracţia şi o ţine până spre dimineaţă. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 1465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă…5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei