Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mai 2011 - Anul XVI, nr. 104 (4702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Vama Siret

Trei botoşăneni s-au ales cu maşinile confiscate şi cu dosare penale pentru contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei proprietari de autoturisme, originari din municipiul Botoşani, au plecat pe jos spre casă din Punctul de Trecere a Frontierei Siret, după ce echipele de control le-au reţinut maşinile în vederea confiscării.

Ieri dimineaţă, echipa de serviciu a descoperit în autoturismul marca Fiat Doblo, condus de Dragoş R., în vârstă de 31de ani, 379 de pachete de ţigări, care erau ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locaşuri special amenajate  sub scaunele din faţă. Potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră, comisar Ilie Poroch Seriţan, pentru că botoşăneanul mai fusese sancţionat anterior cu amendă de 5.000 lei pentru sustragerea de la controlul vamal, tot pentru ţigări, poliţiştii de frontieră i-au întocmit acte premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar autoturismul său, estimat la 16.000 lei şi ţigările, în valoare de 1.516 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni.

Într-o situaţie similară s-a aflat, câteva ore mai târziu, un alt botoşănean, Teodor R., în vârstă de 32 de ani, care conducea un autoturism marca Fiat, cu menţiunea că acesta ascunsese, tot sub scaunele din faţă, patru sute de pachete de ţigări marca Monte Carlo. La fel ca şi concitadinului său, lui Teodor R. i-au fost confiscate ţigările şi autoturismul evaluat la 16.000 de lei. 

„Isprava” celor doi a venit după ce, cu o zi înainte, unui alt cetăţean din municipiul Botoşani, Mihai C., de 34 de ani, i-a fost confiscat un autoturism marca BMW, 440 de pachete de ţigări Monte Carlo, şi a fost amendat cu nouă mii de lei, din acelaşi motiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei botoşăneni s-au ales cu maşinile confiscate şi cu dosare penale pentru contrabandă.
 Vizualizări articol: 852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei botoşăneni s-au ales cu maşinile confiscate şi cu dosare penale pentru contrabandă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Impartialitate trimis de
( 5 mai 2011, 12:24:54
Din nou se verifica faptul ca legea e doar pentru unii...in speta pentru noi,botosenenii!Sucevenii nu cara gram de tigari,doar sucuri si apa minerala! Nea Zegrea,diseara sa faci curat luna pe diplomatic ca vine Focusul negru cu trei baxuri si stii ca nu suporta murdaria! Sa va iau Suceava-n...,banditilor!
2.   Paduki i m p u t i t i trimis de
( 5 mai 2011, 15:03:49
bai J a v r a ordi nara din cauza voastra nu poate omul normal sa alimenteze in ukraina ca trebui sa steie 10 ore la coada ca sa treaca vama .La voi nu exista Paste ,Craciun ,An Nou ca voi stati ca padukii non stop pe vama aia chiar si cand au fost arestati toti aia ca nici navea cine lucra voi tot ca Paduchii ciorchine stateati in vama. La Racovat sau unde stiti voi sa treceti R A P A N O S I L O R . Sa va dea F U T A I E la maxim STRUJENILOR. Si sa sa nu uitati ba P A I O S I L O R ca sunteti judetul de rezerva cand nu mai circulam noi atuncea circulati voi R A P E N I L O R !!!!!!!!!!!!!!!!!
3.   BAI c u r v a de Alina trimis de
( 5 mai 2011, 15:12:04
tu esti in stare sa-ti bagi un cartus de tigari in tub la okiul maro numai ca sa treci ca asa sunteti toate paioaseale C U R V E si nehalite dupa cotori !!!!!! ai grija ca Zegrea are 9 bile pe M A R A F E T sa nu ti-0 bage in tub ca-ti ies okii ca la bufnita!!!!!!
3.1  RE: BAI c u r v a de Alina trimis de
( 5 mai 2011, 19:03:38
Ti-a tras-o Zegrea de stii cate bile are? Mai smechere din judetul cu capitala-n bazar,nu vrei sa-ti bagi putin limba dupa cartus,sa mi-l scoti din tub?
4.   ALINUTZA trimis de
( 5 mai 2011, 21:06:24
ALINUTZA, TI-AU CONFISCAT SI TIE ASTIA MASINA DE ESTI ASA DE SUPARATA? CINE TE PUNE SA CITESTI MONITORUL DE SUCEAVA?? SAU LA VOI LA BOTOSENI NU SCRIU ASTIA ZIARE?? DA CAND VENITI DIN BOTOSENI LA MALL LANGA CAPLITALA CUM E?? VA PLACE ATUNCI??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei