Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 apr 2011 - Anul XVI, nr. 84 (4682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vijelie

Copaci doborâţi şi acoperişuri smulse de rafalele de vânt

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rafalele de vânt care au atins şi 90 de kilometri pe oră au provocat pagube pe raza municipiilor Suceava, Rădăuţi şi Fălticeni, echipajele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava fiind solicitate să intervină de mai multe ori sâmbătă şi duminică.

Potrivit unui comunicat al ISU Suceava,  cele mai semnificative intervenţii au fost în cursul zilei de sâmbătă, când telefoanele au început să sune încă de dimineaţă la dispeceratul pompierilor.

 

Drumuri blocate de arbori, la Rădăuţi

La ora 4:55, pompierii din Rădăuţi au fost chemaţi să înlăture un arbore căzut pe Calea Cernăuţi şi pe calea ferată.

După câteva ore, în jurul orei 8:00, s-a intervenit pe strada Primăverii, din Rădăuţi, unde un alt arbore, doborât de vânt, era agăţat de firele de înaltă tensiune, fiind în pericol de prăbuşire.

Jumătate de oră mai târziu, pompierii rădăuţeni au fost anunţaţi că un copac a căzut şi pe strada Volovăţului şi îngreunează traficul rutier şi pietonal.

Ora 9:00. Pompierii Detaşamentului Rădăuţi au intervenit pentru consolidarea unor elemente de construcţie (coli de tablă desprinse) la un bloc de locuinţe, de pe str. General Iacob Zadik. Nici bine n-au terminat intervenţia, că au primit o nouă misiune: să îndepărteze mai multe plăci care erau în pericol de cădere, punând în pericol trecătorii şi autovehiculele parcate în zonă.

 

Brad căzut peste firele de curent electric, în curtea bisericii

Şi la Fălticeni, pompierii din localitate au fost solicitaţi, în jurul orei 8:30, pentru defrişarea unui brad căzut pe firele de curent electric, în curtea Bisericii cu hramul „Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil” din comuna Râşca, punând în pericol alimentarea cu energie electrică a locaşului.

La 10:50, pompierii fălticeneni au fost chemaţi să taie un nuc doborât, care bloca calea de acces pe strada Sergent Sava din localitate.

La Fălticeni, pompierii au intervenit şi pentru degajarea unui stâlp de iluminat public care era în pericol de prăbuşire.

Rafalele de vânt au desprins la Fălticeni şi bucăţi din acoperişul unui bloc de pe strada Sucevei, al unei case de locuit de pe strada Ana Ipătescu, şi al Şcolii cu Clasele I-VIII Nr. 3.

 

Bucăţi de cărămidă de la acoperiş, pericol pentru trecători şi maşini

În municipiul Suceava, pompierii au intervenit sâmbătă, în jurul prânzului,  pentru a consolida aproximativ 50 de metri pătraţi de învelitoare din tablă, de pe acoperişul unui bloc de locuit, de pe strada 1 Dec. 1918, de vizavi de Metro.

Pompierii au îndepărtat şi bucăţi de cărămidă desprinse din zidul acoperişului, care erau un adevărat pericol pentru trecători şi pentru maşinile parcate în zonă.
Tot în jurul prânzului, pompierii au fost solicitaţi să taie un pin care era în pericol de prăbuşire peste o locuinţă particulară, situată pe strada Gării, din cartierul Iţcani.

După ora 16:00, la dispeceratul ISU Suceava s-a anunţat că o bucată din acoperişul unui bloc de pe strada Privighetorii, din cartierul Burdujeni, s-a desprins şi era în pericol să cadă peste pietoni şi maşini.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copaci doborâţi şi acoperişuri smulse de rafalele de vânt.
 Vizualizări articol: 648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copaci doborâţi şi acoperişuri smulse de rafalele de vânt0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei