Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 apr 2011 - Anul XVI, nr. 81 (4679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Perioada 7 – 13 aprilie

Expoziţia „Instantanee tehnice - Achiziţii muzeale 2006-2008”

Complexul Muzeal Naţional Moldova - Iaşi, Muzeul Ştiinţei şi Tehnicii „Ştefan Procopiu” - Iaşi şi Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina - Gura Humorului organizează, în intervalul 5 aprilie - 30 mai, expoziţia cu genericul „Instantanee tehnice - Achiziţii muzeale 2006-2008”.

Expoziţia cuprinde peste 100 de obiecte tehnice (patefoane, gramofoane, aparate de radio, lămpi de masă, telefoane şi ceasuri, binocluri, evantaie, discuri de patefon), din care 42 din categoria Tezaur.

 

Restaurantul Hollywood vă aşteaptă la „Săptămâna Wyborowa”

Săptămâna aceasta, Restaurantul Hollywood are câteva surprize pentru suceveni: fiecare rezervare de cel puţin şase persoane, cu minim patru fete la masă, primeşte din partea casei o sticlă de votcă; vineri, cea mai tare muzică românească te va încânta doar la noi, la Hollywood! Rezervări: 0755 571 749.

 

Peste 4.500 de premii răsplătesc cumpărăturile făcute până în Ajunul Paştelui

Păstrează tradiţia darurilor de Paşte cu Iulius Mall. Peste 4.500 de premii răsplătesc cumpărăturile făcute până în Ajunul Paştelui. La bonuri cumulate de 100 de lei din magazinele Iulius Mall se câştigă, zilnic, 200 de cadouri instant: vouchere consistente de cumpărături, cozonaci, sticle cu vin şi răcoritoare Coca Cola, Fanta şi Sprite. Printre cele mai râvnite daruri, extrase zilnic, sunt 19 roboţi de bucătărie Philips.

Marile premii ale tombolei vor fi oferite pe 21 aprilie: aparatură electrocasnică pentru utilarea completă a bucătăriei; 22 aprilie: mobilă modernă de dormitor Kalenda şi 23 aprilie: un sejur în Ţara Sfântă, la Ierusalim.

 

Preţul corect, la Iulius Mall

„Preţul Corect” – Colecţiile de primăvară-vară 2011 ale magazinelor din Iulius Mall, ofertele speciale şi preţurile tentante vor fi promovate pe Facebook. Din 8 aprilie şi până pe 1 mai 2011, pe http://www.facebook.com/IuliusMallSuceava, poţi fi premiat dacă afli „Preţul Corect” al articolului vestimentar sau de încălţăminte, de decor sau accesoriului fotografiat. 23 de produse şi tot atâtea premii pe Facebook!

 

Marele premiu al tombolei aniversare Shopping City: un autoturism Volkswagen Polo

Shopping City Suceava sărbătoreşte 3 Ani! În luna aprilie, toţi cei care fac cumpărături de minim 50 de lei pe un singur bon de casă din magazinele din Shopping City Suceava pot participa la Tombola Aniversară. Săptămânal, vor fi acordate premii din partea Carrefour Suceava şi Baumax Suceava. Pe 1 mai va avea loc extragerea marelui premiu, un autoturism Volkswagen Polo, oferit de Shopping City Suceava, în parteneriat cu AutoMitric Suceava, dealer autorizat Volkswagen.

 

Iepurilă Bocănilă soseşte la Galleria
În fiecare zi a lunii aprilie, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinții și bunicii la o haioasă întâlnire cu Iepurilă Bocănilă. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de activităţi interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, Iepurilă Bocănilă. Prietenul copiilor, Iepurilă Bocănilă, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

 

Campionatul de Ping-Pong Galleria 2011
În perioada 8-10 aprilie, Galleria Suceava, în parteneriat cu www.tenisdemasa.ro, vă invită să vă demonstrați sau să vă verificați abilitățile în materie de tenis de masă la Campionatul de Ping-Pong Galleria 2011. Competiția este adresată atât celor mai experimentați în jocul de ping-pong, în categoria open, dar și amatorilor, în categoria special dedicată lor.
Galleria Suceava pune la bătaie premii în valoare de 3.100 de lei!
Înscrierile în competiție, atât pentru cei experimentaţi, cât și pentru amatori, se vor face la Galleria Suceava la etaj, în zona meselor de ping-pong, până astăzi, 7 aprilie, ora 21:00, sau prin e-mail, la adresa g.suceava@yahoo.com. Mai multe informații, la telefon 0722 153 020.

 

Joi, 7 aprilie

Seară Bucovineană, la Padrino

În Padrino, încingeţi o horă mare pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seara Bucovineană, începând cu ora 22:30. Pentru că este seară studenţească, Padrino oferă o reducere de 15%, după ora 24:00. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Golden Șlagăr

De la ora 21:00, la pub-ul La Fierărie, „Golden Șlagăr", alături de Cristi Rangu, Relu Calcea, Lucian Andraşcu, Ciprian Bârsă. Intrarea liberă.

 

Lucky Number Seven - Party with DJ Suspectu

Program special dedicat studenților, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei! 7 shot-uri gratis în fiecare oră la şi 7 minute, 7% discount pentru consumaţiile de peste 200 de lei, 7 prieteni la o masă primesc gratuit un metru de tequila!

Petrecerea incendiară este dedicată studenților din Universitatea Suceava și va fi întreținută de Dj Suspectu, noul rezident Club Babylon Suceava. De asemenea, barmanii noştri v-au pregătit o serie de shot-uri și cocteiluri servite într-un mod neconvenţional!
Petrecere întreţinută de superanimatoare! Program nerecomandat minorilor!
În fiecare joi, la ora 2.00, vom organiza o tombolă, prin care unul dintre cei prezenţi poate câştiga 50 de euro!
 

Vineri, 8 aprilie

"Deja vu”, la Galeria de Artă „Ion Irimescu”

La Galeria de Artă „Ion Irimescu” din municipiul Suceava va avea loc mâine, la ora 17:00, vernisajul expoziţiei de pictură „Deja vu”, a artistei plastice Dorina Costraş.

Artista, care a debutat într-o echipă de creaţie vestimentară şi a lucrat apoi ca profesor de educaţie plastică, colaborează cu o serie de firme de amenajări interioare şi participă la expoziţii de pictură şi grafică având lucrări în mai multe colecţii din ţară şi din străinătate (Germania, Elveţia, Grecia, Italia, Marea Britanie, Canada).

Expoziţia, organizată de Filiala Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici din România, va fi prezentată de criticul de artă ieşean Valentin Ciucă.

 

„România lui Cioran”

Alexandria Librării, în parteneriat cu Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” Suceava, organizează o nouă acţiune din ciclul “Întâlnirile din Alexandria”, manifestare ocazionată de împlinirea a 100 de ani de la naşterea filozofului român Emil Cioran.

Evenimentul, cu genericul “România lui Cioran”, se va desfăşura începând cu ora 17:00, la Casa Cărţii Suceava şi va fi moderat de scriitoarea Angela Furtună.

Elevii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” vor susţine un recital de muzică clasică.


Spectacol de Stand Up Magic

Padrino vă prezintă, începând cu ora 21:00, un spectacol de Stand Up Magic de excepţie, în compania artistului Vlad Grigorescu. Un spectacol mai mult decât captivant, „O combinaţie extraordinară de umor şi magie”. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Târg de Obiecte Handmade

Târg de Obiecte Handmade, la Iulius Mall. Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall. Între 8 şi 10 aprilie, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului, standurile vor fi împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici.

 

Grafică şi pictură

Din 8 aprilie şi până pe 8 mai, artistul Gheorghe Ropciuc expune splendidele sale lucrări în peniţă şi ulei, la etajul centrului comercial. Aflată sub patronajul Alianţei Pro Bucovina, SAAAPB şi Iulius Mall, expoziţia intitulată „Grafică şi pictură” va fi vernisată la ora 17:00. Profesor de limba franceză, Gheorghe Ropciuc exprimă într-un limbaj plastic incitant, original şi în cromatică vie frământările sale interioare.

 

Seară basarabeană
Petreceţi la Club Babylon pe cele mai tari hituri basarabene şi româneşti, din ultimii 20 de ani! Zdob şi Zdub, O-zone, Animal X, N&D, 3 Sud Est şi mulţi alţii vă vor aduce aminte de vremurile trecute! MC-ul nostru v-a pregătit şi un superprogram de entertainment, cu superpremii din partea casei!
Program nerecomandat minorilor!

 

Recital Puiu Creţu, La Fierărie

De la ora 21:00, la pub-ul La Fierărie Suceava, recital Puiu Creţu.
Intrarea este 5 lei.
 

Trupa El Negro, la Vox

Începând cu ora 21:00, Discotheque Vox Suceava te invită la un concert cu trupa El Negro
 

Sâmbătă, 9 aprilie

Sport

Rugby, Divizia Naţională, stadionul Unirea, orele 10.00

CSM Bucovina Suceava – Ştiinţa Petroşani

 

Handbal, Liga Naţională, sala LPS, orele 11.00

CS Universitatea Suceava – Dinamo Braşov

 

Distracţie la Office Club

Dacă vreţi să simţiţi atmosfera de club şi să vă număraţi printre cei care fac parte din ea, sunteţi aşteptaţi la Office Club, să petreceţi până în zori. Rezervări 0735 168 111.

 

Padrino, cea mai bună muzică

Mergeţi să vă distraţi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

WHITE Party, la Club Babylon Suceava
Distracție fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava, în cadrul programului WHITE Party!
Petrecerile vor miza pe un supermix cu muzică de club, pregătit special de Dj Suspectu, şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava, un show de lumini amețitor. Cele mai frumoase ţinute în culoarea albă vor fi premiate! În weekend continuă şi superoferte la votcă şi whisky! Petrecere întreţinută de superanimatoare! Program nerecomandat minorilor!
 

Expoziţia „Copilul în cadrul naturii”

Vernisajul expoziţiei „Copilul în mijlocul naturii”, organizat în cadrul Concursului Naţional de creaţie plastică pentru preşcolari ”Penelul Fermecat”, ediţia a VI-a, faza naţională, are loc la ora 10.00, la City Gallery din Shopping City Suceava. Acţiunea este iniţiată de către Inspectoratul Şcolar Suceava, Compartimentul  învăţământ preşcolar – prof. Daniela Răileanu, în colaborare cu Colegiul Naţional de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava,  Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, Uniunea Artiştilor Plastici filiala Suceava şi este organizată de către colectivele didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1 „Gulliver” Suceava, Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 16 „1, 2, 3” Suceava şi  Grădiniţa cu Program Normal Ipoteşti.  

Expoziţia cuprinde lucrări ale preşcolarilor realizate într-un limbaj plastic original şi tehnici de lucru diverse.

 

Origami – Librăria Cărtureşti

Librăria Cărtureşti provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, îndrumaţi de Luana Popa, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic: 0732 003 049.

 

Concurs de dans

Concurs judeţean de dans organizat în Iulius Mall, de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava şi Palatul Copiilor. Elevii între 8 şi 18 ani, grupaţi pe trei categorii de vârste, se vor întrece la secţiunile dans modern, popular stilizat, contemporan, de caracter, clasic, cu temă impusă, fantezie coregrafică şi balet modern.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă!

 

Prichindei, la KidsLand

De la ora 12:00, prichindeii sunt aşteptaţi la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Dan Puric, „Despre martiri”

La Casa de Cultură Suceava, la ora 13:00, conferinţă susţinută de actorul Dan Puric.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava
De la ora 11:30, Teatrul pentru Copii și Tineret "New Talents" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Greierele şi furnica". Accesul este gratuit!
 

Duminică, 10 aprilie

Teatrul de Păpuşi “Puppet

Teatrul de Păpuşi “Puppet” invită prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, de la ora 12:00, la Iulius Mall, în lumea poveştilor populare şi basmelor.

 

Karaoke şi Tequila Party!
Ai talent la cântat? Ia-ţi prietenii şi vino şi impresionează-i la Karaoke în fiecare duminică, în Club Babylon Suceava.
În plus, ai şi o superofertă la tequila (3 lei pe shop) pentru a căpăta curaj!
Rezervări și informaţii la: 0758 536 725.


Mini playback show
Începând cu ora 16:00, toți copiii talentați sunt invitați la Galleria Suceava să-și exprime capabilitățile artistice în cadrul programului Mini playback show. Toți vor fi premiați pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

 

Marţi, 12 aprilie

Marţea veselă, la Padrino

Mişcare maximă la “Marţea Veselă”, în Padrino. Pe la ora 19:00, începe distracţia. Dacă eşti curioasă/curios, treci să vezi cum evoluăm. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă…3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei