Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 apr 2011 - Anul XVI, nr. 81 (4679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Justiţia noastră

Lăsat în libertate deşi, eliberat condiţionat din Penitenciar, a comis spargeri în serie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A fost condamnat pentru numeroase furturi, a fost eliberat condiţionat după ce a ispăşit doar o parte din pedeapsă, a comis apoi în scurt timp o serie de noi spargeri, dar, cu toate acestea, este cercetat în stare de libertate. Este pe scurt povestea lui Gabriel Şoiman, în vârstă de 30 de ani, din Siret, individ care le-a dat şi probabil le va mai da multe bătăi de cap poliţiştilor din localitatea de domiciliu.

Acum două zile, lucrătorii Poliţiei oraşului Siret l-au identificat ca principal suspect în comiterea a patru furturi, petrecute în perioada 16 februarie – 1 martie a.c.. Acesta intrase prin efracţie în patru locuinţe, punând mâna pe tot ce a găsit, de la scule electrice, unelte agricole, un cazan pentru ţuică, un motofierăstrău şi chiar doi iepuri, bunuri evaluate la 3.400 de lei.

Primul furt a fost comis în noaptea de 16 spre 17 februarie, la câteva ore după ce Şoiman părăsise Penitenciarul. El fusese condamnat la un an şi două luni de închisoare de Judecătoria Rădăuţi, pentru mai multe furturi, hotărâre emisă în septembrie 2010, însă fusese eliberat condiţionat.

Având în vedere că aveau de a face cu un recidivist, eliberat condiţionat, care a comis din nou furturi imediat ce a revenit în libertate, oamenii legii de la Poliţia oraşului Siret l-au reţinut, marţi, pentru 24 de ore, ieri prezentându-l procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care urma să stabilească dacă se impune înaintarea sa la Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă.

Aici a venit şi surpriza neplăcută pentru poliţişti. Pentru că prejudiciul a fost destul de mic şi recuperat aproape în totalitate, iar magistratul a apreciat că autorul nu prezintă pericol social ridicat, lui Gabriel Şoiman i s-a aplicat doar interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

Rămâne de văzut dacă această clemenţă îl va cuminţi brusc pe individ, ori dacă acesta va comite noi furturi în scurt timp, aşa cum se aşteaptă poliţiştii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăsat în libertate deşi, eliberat condiţionat din Penitenciar, a comis spargeri în serie.
 Vizualizări articol: 1754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Lăsat în libertate deşi, eliberat condiţionat din Penitenciar, a comis spargeri în serie4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Informatii trimis de
( 7 apr 2011, 13:18:05
Poate ar trebui sa i se spuna acestui Soiman unde locuieste magistratul care l-a eliberat, pentru a-l ''ajuta'' sa se debaraseze de plasmele care-i acopera picturile de valoare din casa si de bijuteriile de aur care par a se fi invechit! Dupa care asteptam sa ni se transmita daca Soiman prezinta sau nu pericol social!
2.   E o idee buna.. trimis de
( 8 apr 2011, 07:53:48
e o idee buna sa i se spuna acestui Soiman unde sta magistratul respectiv poate il " usureaza " de ceva bunuri -si astfel poate verifica si ideea potrivit careia - e sun - nu e -pericol social ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei