Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 mar 2011 - Anul XVI, nr. 72 (4670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Abateri

Vindeau bomboane expirate, lângă sediul Protecţiei Consumatorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urma unor controale operative desfăşurate în cursul lunii martie de către Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) au fost depistate produse expirate la magazinul mixt SC Doram Com SRL.

În magazin, care se află la nici 30 de metri de sediul CJPC, erau comercializate bomboane de ciocolată la cutie expirate din luna noiembrie a anului trecut, iar data limită de consum era acoperită cu o etichetă autocolantă. Cutia era desfăcută, iar bomboanele erau vândute “la bucată”, pentru ca ambalajul să nu ajungă la consumatori. Abaterea este una gravă, pe de o parte pentru că atentează la sănătatea consumatorilor, în special a copiilor, care consumă cel mai mult dulciuri, pe de altă parte este o înşelăciune prin acoperirea intenţionată a datei limită de consum.

Produsele au fost retrase de la comercializare, iar operatorului economic i-a fost aplicată o amendă în cuantum de 4.000 de lei. De asemenea, CJPC ne-a informat că nu e pentru prima dată când acest operator economic este sancţionat pentru abateri de la legislaţia specifică protecţiei consumatorilor, iar dacă se vor mai constata abateri, va suspenda activităţile societăţii comerciale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vindeau bomboane expirate, lângă sediul Protecţiei Consumatorului.
 Vizualizări articol: 1458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Vindeau bomboane expirate, lângă sediul Protecţiei Consumatorului3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Detalii trimis de
(28 mar 2011, 21:34:24
Cred ca denumirea corecta a magazinului este DORATY COM. Pentru buna informare a consumatorilor era bine daca precizati si celelalte contraventii si amenzi aplicate. Nu ar strica ca cei de la CJPC Suceava sa se plimbe mai des prin magazinele alimentare si sa isi faca datoria. Personal ma mir, ca a fost amendata de CJPC, deoarece stiu ca una din vanzatoare a afirmat cu indiferenata "sefa" are relatii si ne pierdem timpul degeaba. Nu aveam dovada (bon fiscal) ca produsul a fost de acolo si am renuntat. Si Garda Financiara ar trebui sa intre mai des in magazine si sa vada cati vanzatori emit bon fiscal - ca doar se plang ca nu au bani la buget

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei