Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 mar 2011 - Anul XVI, nr. 72 (4670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Cultural

„Carnavalul primăverii” şi-a desemnat câştigătorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu ocazia împlinirii a patru ani de activitate, Asociaţia „Euroactiv” Suceava şi Palatul Copiilor Suceava au organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, acţiunea „Carnavalul Primăverii” – concurs de Miss şi Mister, la care au participat 11 perechi, elevi de la şcolile cu clasele I – VIII din Vereşti, Ipoteşti şi de la Centrul de Plasament (CP) „Speranţa” Suceava.

 

Probe

În deschiderea evenimentului, elevul Alexandru Tănase, clasa a V-a, Şcoala Plopeni, a recitat câteva versuri, prin care a arătat ce înseamnă „Euroactiv” – valorizare, ocrotire pentru tinerii dotaţi şi talentaţi, pentru copiii instituţionalizaţi, moment pregătit de profesoara Nina Vartolomei.

Cele 11 perechi care au intrat în concursul de Miss şi Mister au trecut cu bine prin proba de dans: vals, salsa, dans popular, proba de cultură generală „MiniRobingo” şi proba de talent (aptitudini). În deschiderea acţiuni, dar şi în pauzele dintre probele de concurs, au evoluat copii-dansatori de la Palatul Copiilor din Suceava, care au încântat publicul cu momente frumoase şi mişcări deosebite de dans, coordonate de profesoara Mirela Duminică.

 

Câştigători

Clasamentul final şi premiile au fost prezentate de preşedinta comisiei de jurizare, inspector şcolar profesor Elena Manuela David.

Locul I a fost obţinut de Mihaela Munteanu, elevă în clasa a VII-a, şi Iulian Pintilie, elev în clasa a III-a, amândoi de la CP „Speranţa”. Pe locul al II-lea s-au situat Cătălina Guliciuc, elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Ipoteşti, Gabriela Goraş, clasa a VIII-a, Ionuţ Dănilă, clasa a VI-a, Călin Bogdan, clasa a VI-a, ultimii trei de la Şcoala Vereşti,, iar pe poziţia a treia au urcat Gabriel Pintilie, clasa a VIII-a, Larisa Dragomir, de la CP „Speranţa”, Ioana Ghivnici, clasa a VIII-a, Gheorghe Cibereac, clasa a VIII-a, Alexandru Polonic, clasa a VII-a, de la Şcoala Ipoteşti, Iulia Coştiug, clasa a VII-a, de la Şcoala Vereşti.

Juriul a acordat şi o menţiune perechii de elevi de la CP „Speranţa” Pavel Drilea, clasa a VIII-a, şi Ancuţa Munteanu, clasa a V-a.

„Carnavalul Primăverii” s-a încheiat cu evoluţia  grupului vocal „Visul Copiilor” al Asociaţiei „Euroactiv”, care a interpretat câteva melodii, printre care „Iubeşte-i pe părinţi”, „Familia mea”, „Într-o zi” (de Andrei Popovici).

 

Organizatori

Organizatorii evenimentului de la Colegiul de Artă Suceava sunt profesoara Narcisa Daniela Ştefănescu, vicepreşedinta Asociaţiei „Euroactiv”, profesor Mihai Greciuc – preşedintele asociaţiei, profesoara Alina Marmeliuc, membru în consiliul director „Euroactiv”, şi profesoara Raluca Alexa. Sonorizarea a fost asigurată de profesorul Mihai Lungoci, de la Palatul Copiilor, care a adus în spectacol şi câţiva solişti vocali, Anca Elvădescu şi Edi Hamseac, aplaudaţi îndelung de public. Designeri şi ornamente: Florin Burlacu, Gabriel Tiberiu Sposob, Ionuţ Paiu şi Artemis Neagu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Carnavalul primăverii” şi-a desemnat câştigătorii.
 Vizualizări articol: 1452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
„Carnavalul primăverii” şi-a desemnat câştigătorii5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domnul profesor cu traditie trimis de
(28 mar 2011, 23:54:37
Este o onoare sa il avem prin preajma un asemenea profesor care aduce in unitatile de invatamant si casele de copii, proiecte de acest gen si imbucura toti copii si cadrele didactice si nu in ultimul rand institutiile implicate in aceste festivaluri de primavara. Felicitarile mele.
Semneaza Rarunchi Vasile

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei