Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 mar 2011 - Anul XVI, nr. 72 (4670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale în trafic

Peste 300 de amenzi, date de poliţiştii de la Rutieră în două zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproximativ 300 de amenzi au date în cursul săptămânii trecute, joi şi vineri, în urma unor controale în trafic a cadrelor Serviciului Poliţiei Rutiere, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Bilanţul acţiunii de joi s-a concretizat în 148 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 23.300 de lei, o infracţiune constatată, patru permise de conducere reţinute şi opt certificate de înmatriculare retrase.

Printre şoferii sancţionaţi se numără Daniel M., din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care a fost depistat pe DN 17, pe raza localităţii Ilişeşti, cu viteza de 103 kilometri la oră.

Cu dosar penal s-a ales un pensionar din municipiul Suceava, prins pe Calea Unirii, conducând cu o alcoolemie de 0,42 la mie în aerul expirat.

Vineri, a fost retras un certificat de înmatriculare, pentru lipsă RCA, şi  au fost reţinute şase permise de conducere, din care unul pentru neacordare de prioritate pietonilor, trei pentru depăşire neregulamentară şi două pentru depăşirea vitezei maxim admise.  

 

A trecut pe lângă radar cu 131 de kilometri la oră

Controalele în trafic de vineri s-au soldat şi cu 158 de amenzi, din care nu mai puţin de 51 au fost aplicate pietonilor, pentru traversări neregulamentare, 19 pentru şoferii şi pasagerii care nu purtau centurile de siguranţă, iar alte 23 pentru şoferii care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Nicoleta C., de 33 de ani, din oraşul Dolhasca, este unul dintre şoferii sancţionaţi contravenţional. Tânăra era la volanul maşinii proprietate personală, pe strada Calea Obcinilor din municipiul Suceava, şi nu a acordat prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversare pe trecerea de pietoni.

Cu un proces verbal de sancţionare a plecat spre casă şi Vasile O., de 58 de ani, din municipiul Suceava, care a fost depistat de radarele Poliţiei Rutiere cu o viteză de 131 de kilometri la oră, pe DN 2H, pe raza oraşului Milişăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de amenzi, date de poliţiştii de la Rutieră în două zile.
 Vizualizări articol: 1957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Peste 300 de amenzi, date de poliţiştii de la Rutieră în două zile3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei