Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 mar 2011 - Anul XVI, nr. 72 (4670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Începând de astăzi

Târgul de Cariere organizează seminarii de instruire pentru sucevenii care îşi caută un loc de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care îşi caută un loc de muncă pot participa, începând de astăzi şi până miercuri, 30 martie, la seminariile organizate de reţeaua naţională Târgul de Cariere, care vor avea ca temă pregătirea pe segmentele planificării carierei, drepturilor angajaţilor şi antreprenoriatului. Seminariile sunt gratuite şi vor fi organizate în incinta Casei de Cultură Suceava.

Potrivit managerului Târgului de Cariere, Mihai Cotos, seminariile se adresează tuturor persoanelor care vor să afle mai multe informaţii despre planificarea carierei, drepturile conferite de statutul de angajat, cât şi despre varianta unei cariere antreprenoriale, prin deschiderea propriei afaceri. El a explicat că temele seminariilor Târgului de Cariere vizează instrumentele de autoevaluare şi branding personal, căutarea activă a unui loc de muncă prin întocmirea unui CV şi a unei scrisori de intenţie, interviul de angajare, mentoratul şi drepturile angajatului.

Un alt seminar va avea ca temă „statutul de antreprenor”, în cadrul căruia experţii Târgului de Cariere vor instrui participanţii cu privire la înfiinţarea şi coordonarea unei afaceri pe cont propriu. În cadrul acestui seminar, participanţii vor fi instruiţi cum să realizeze un plan de afaceri şi vor primi informaţii despre drepturile şi obligaţiile angajatorului, sursele de informare şi consultanţă în legislaţia muncii, precum şi despre posibile surse de finanţare. Sucevenii care doresc să participe la seminariile Târgului de Cariere se pot înscrie pe site-ul www.targuldecariere.info/seminarii.php, completând formularul de participare de pe site sau trimiţând direct CV-ul la office@targuldecariere.info. De precizat că cei mai activi participanţi la aceste seminarii vor fi recompensaţi cu premii în bani.

 

În perioada 31 martie – 1 aprilie, la Casa Culturii va avea loc Târgul de Cariere

Mihai Cotos a mai spus că după finalizarea seminariilor, în perioada 31 martie – 1 aprilie, la Casa Culturii va avea loc prima ediţie din Suceava a Târgului de Cariere. „La fiecare eveniment de recrutare participă minim 40 de companii şi peste 4.000 de persoane interesate de găsirea unui loc de muncă. Concurenţa este mare şi, tocmai de aceea, Târgul de Cariere dă posibilitatea candidaţilor de a se pregăti cât mai bine pentru întâlnirea cu angajatorii prin organizarea unor seminarii de instruire organizate anterior zilelor de recrutare efectivă”, a declarat Mihai Cotos, manager şi cofondator al Târgului de Cariere. El a adăugat că Târgul de Cariere se adresează tuturor companiilor angajatoare, de orice profil, precum şi tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, respectiv studenţi, tineri absolvenţi, persoane cu sau fără studii superioare, necalificate ori inactive, şomeri de lungă durată, inclusiv persoane cu vârsta peste 45 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul de Cariere organizează seminarii de instruire pentru sucevenii care îşi caută un loc de muncă.
 Vizualizări articol: 1457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Târgul de Cariere organizează seminarii de instruire pentru sucevenii care îşi caută un loc de muncă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei