Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 mar 2011 - Anul XVI, nr. 55 (4653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intenţie

Încălzirea Bazarului ar putea fi asigurată cu energie verde

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Spaţiile comerciale modernizate din Bazarul Sucevei ar putea fi încălzite în baza unor sisteme care funcţionează cu energie regenerabilă.

Ieri, primarul Sucevei, Ion Lungu, a dat ca temă angajaţilor din primărie să realizeze un proiect de asigurare a căldurii din Bazar cu energie verde, care să beneficieze de finanţare din fonduri europene.

“Pentru încălzirea Bazarului ar fi necesare cantităţi semnificative de energie, pentru că spaţiile modernizate, inclusiv cele două tronsoane la care vom începe lucrările în luna mai, totalizează peste 5.000 de metri pătraţi numai la sol, iar halele au o înălţime destul de mare. Am discutat zilele acestea din nou cu comercianţii din Bazar, abia aşteaptă să beneficieze de încălzire, mai ales că temperaturile sunt foarte scăzute pe tot timpul zilei, pentru că nici soarele nu pătrunde în hală. Un sistem de încălzire modern, care să funcţioneze cu energie regenerabilă, ar rezolva problema frigului, la costuri suportabile”, a declarat Lungu, care vrea să transforme Bazarul într-un centru comercial modern, în care atât comercianţii, cât şi cumpărătorii să beneficieze de condiţii cât mai bune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încălzirea Bazarului ar putea fi asigurată cu energie verde.
 Vizualizări articol: 903 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încălzirea Bazarului ar putea fi asigurată cu energie verde0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Simplu trimis de
( 8 mar 2011, 11:22:10
Am o intrebare simpla: cand ati construit halele alea uriase, cu o inaltime extrem de mare, nu v-ati gandit ca nu intra soarele. Sau ca vor trebui incalzite ? Pot sa foloseasca energia verde a lui peste prajit, ca sa faci +15 grade la sol sus or sa fie +25. Orice copil de gimnaziu stie ca ca(!)ldura se ridica. Aerul rece jos, la fraieri la picioruse si aerul cald la acoperis. Vine campania si bagam ceva pe foc sa voteze bazaristii ... Vai de noi ! Apropos de bazar, un control mic asa cum a fost ieri in Europa cand se face (dar pe bune, nu cu SMS transmis inainte de control) ? Si bonuri fiscale cei care vand in fata la consiliu cand vor da ?
1.1  RE: Simplu trimis de
( 8 mar 2011, 12:01:20
Hai IREAL ca esti haios. Ii explici prelipcarului cum e faza cu caldura. De parca ar intelege ceva sau l-ar interesa. El stie una si buna: voturi cat mai multe cu bani de la noi toti. Indata ne spune ca bazaristii si cei din fata de la consiliu nu dau bonuri fiscale ca le-au inghetat degetele.
1.2  RE: Simplu trimis de
( 8 mar 2011, 15:17:02
auzi domnule ireal ia la drak niste ochelari ca ai lui vadim poate vezi si altceva ?
1.3  RE: Simplu trimis de
( 8 mar 2011, 21:07:57
Ce? Vor sa puna si repartitoare de costuri?
2.   * trimis de
( 8 mar 2011, 11:50:30
Merg pe urma şuţilor
Mă ţin după dâra de nesimţire
Înaintez timid să nu perturb şedinţa lor
Privesc (doar) pe geam şi am o tresărire

Primarul prelipcean acidulat
Feliază marea împărţire
Un pui băsescian ce prea puţin a luat
Îşi ascunde ( vizibil , dar .. ) în tăcere a sa nemulţumire

Lungu (cu un deş’t în sus şi privire constipată )
Propune spre votare :
Mai trebuie pavele ?
Daaa , se strigă în urale ! ! !
Le’avem pe trotuare ... să punem pe şosele ! ! !
Şi’i gata şedinţa ! Suceava e reprezentată ... iată ! ! !

3.   Pt ireal trimis de
( 8 mar 2011, 12:18:43
controle sunt in fiecare zi:daca nu`i garda financiara e economicul,daca nu`i economicul sunt cei de la burdujeni asa ca amenzi se pun in fiecare zi,apropo:azi erau peste 20 de inspectori de la garda financiara si cea mai mica amenda era de 20 milioane plus confiscare de marfa.avand in vedere ca cei cu firme platesc amenda numai cate 5 milioane judeca si tu..........
3.1  RE: Pt ireal trimis de
( 8 mar 2011, 12:25:37
Nu e treaba mea sa judec. Ce se vede din avion e ca in bazar sunt extrem de putine lucruri legale si multe ilegale. Care mai nou trebuie sa fie incalzite ca sa mearga mai bine, ca la rece nu circula banu'.
4.   PROMISIUNU FARA ACOPERIRE trimis de
( 8 mar 2011, 12:25:17
Domnul Lungu poate face orice promisiune fara a avea acoperire,nu-l costa nimic desi el stie ca promisiunea nu va fi realizata,dar prinde bine mai ales in campania electorala.In aceasta perioada daca cineva cere sa i se dea luna de pe cer,Lungu nu va pregeta sa-l asigure ca ii va satisface dorinta.Acesta este Lungu.
5.   Comentariu trimis de
( 8 mar 2011, 13:17:39
primarele ajuta infractorii din bazar care incalca codul penal de la a la z.cati dintre ei isi platesc darile corect??deunazi zise base ca cine face evaziune atenteaza la securitatea statului.si asta in loc sa trimita potera pe ei le face caldura sa poata fura mai bine. din ce bani credeti ca se face investitia???din impozitele platite de cei corecti vazuti ca niste fraieri de sutzi din bazar. mai an le-a dat prelipcanu' cite 50 milioane despagubiri pt ca-si dadusera foc la marfa. credeti ca ia dat din banii lui??? in loc sa rada de pe fata pamintului focarul de fara de legi sau sa asaneze mizeria el le creeaza facilitati. rusine!!cine oare va mai vota un asfel de ipocrit???
5.1  RE: Comentariu trimis de
( 8 mar 2011, 21:16:52
Totalul atentatelor la securitatea statului venite din partea evazionistilor de genul celor din bazar nu egaleaza atentatul statului la securitatea statului (similar cu sinuciderea). Deturnarea de fonduri, licitatiile trucate etc. gestionate de cei din structurile statului ce sunt? Vaca de muls, sac fara fund?
6.   ? trimis de
( 8 mar 2011, 13:49:25
am si io o intrebare . care-i regina? don pedros sau don giorgios?
7.   Pt EMILC trimis de
( 8 mar 2011, 18:06:11
sa mori tu ca primit vreun bazarist vreun ban de la primarie?bai, taci dracului din gura ,nu mai debita prostii.nu si`a dat nimeni foc la marfa ,focul a fost pus dar s`a musamalizat totul.nici in ziua de azi ISU nu a spus de la ce a izbucnit totul.de ce?........ce se ascunde?
7.1  RE: Pt EMILC trimis de
( 9 mar 2011, 07:37:53
sa MOARA CEI CARE AU DAT STIREA LA ZIAR. EU DE ACOLO STIU!!
8.   SI DA... SI NU trimis de
( 8 mar 2011, 21:40:00
IN PRIMUL RAND ...DACA SE VA INCALZI SPATIUL DIN BAZAR E UN LUCRU BUN SI MERITA INCURAJAT...SE VA VEDEA INSA CAND ,CUM ...SI IMPORTANT DACA NU SUNT VORBE GOALE...DACA TOT A INTREBAT CINEVA CINE E ,,REGINA,, CHESTIA CU VAMILE PE MINE M-AR INTERESA CINE E ,,REGINA ,, DIN AFACERILE CU LEMN ,CU DESPADURIRILE HAOTICE .,..AM VAZUT UN REPORTAJ PE PRO TV ..DESPRE MAFIA LEMNULUI SI M-A INGROZIT MAI MULT DECAT CEA DIN DOMENIUL VAMAL... DECI SA PUNEM SI A DOUA INTREBARE LA ORDINEA ZILEI ... CINE E REGINA LEMNULUI ?
9.   Constatare trimis de
( 9 mar 2011, 08:59:01
Monica daca amenzile sunt asa de mari si controalele vin atat de des de ce nu intrati inlegalitate? De ce sa platesti 20 de milioane inloc sa ai marfa cu factura , sa eliberezi bon fiscal,etc. Mi se pare ca profitul este mai mare de cat cele 20 de milioane si daca mai impingi o spaga iata ca mai aduni 10 milioane.
Da! Halele trebuiesc incalzite cumva, este un frig si un curent de te imbolnavesti. Cred ca daca s-ar pune perdele de aer cald la toate intrarile nu ar mai fi curent si deci nici asa frig. Dar ATENTIE! Totul sa se faca pe banii celor care vand in bazar , nu pe banii nostrii care suntem tratati de bazaristi ca niste "nimicuri" si ne mai dau si tepe. Vor confort sa plateasca!
10.   RAU DE TOT trimis de
( 9 mar 2011, 11:02:47
E BINE CA LE FAC CONDITII LA BAZARISTI DAR E RAU PENTRU CUMPARATORI CACI O DATA CU MODERNIZARILE LE CRESC CHIRIILE DECI MARFA MAI SCUMPA SI VINZARI CIUCIU.ORICUM CU EVAZIUNE SAU NU MAI GASESTI CITE CEVA LA UN PRET MAI BUN SI-N BAZARU ASTA.VOM TRAI SI VOM VEDEA .SPER

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei