Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 mar 2011 - Anul XVI, nr. 55 (4653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Aurel Olărean oferă pâine (pentru firme) şi circ (pentru alegători)

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Păcat că primarul PD-L al Rădăuţilor, Aurel Olărean, nu s-a înscris la „Românii au talent”. Cu siguranţă că acesta ar fi impresionat juriul cu numerele sale de vrăjeală electorală. Totodată, publicul ar fi fost în delir când ar fi văzut cum domnul Olărean poate să tragă pe sfoară mii de oameni, fără să obosească. Mai nou, Aurel Olărean are şi o asistentă. Asistenta personală a circarului Olărean se numeşte Cristina Mihoc şi este angajata primăriei lui Aurel Olărean pe post de casieră. Doamna Mihoc a anunţat că, de când este primar, domnul Olărean „şi-a donat toate salariile, un total de aproape 116.000 de lei, pentru susţinerea unor activităţi în sprijinul comunităţii”: „În decursul celor 30 de luni, din salariul primarului au fost sprijinite o serie de acţiuni, cum ar fi revelioanele pensionarilor, zilele profesorului, balurile bobocilor, dar au fost alocaţi şi bani pentru cantina socială, pentru ajutoare de urgenţă sau chiar pentru achiziţionarea de consumabile pentru primăria locală”. Deocamdată, dar numai deocamdată, circarul Olărean nu a pus-o pe asistenta Mihoc să dea bani pentru lupta împotriva uciderii balenelor şi a cocoşilor de munte, pentru stoparea vânătorii la capra neagră şi la ţapul alb, pentru lupta împotriva ţărilor care au posibilitatea să fabrice bombe nucleare şi bombe sexy. Cristina Mihoc a ţinut să sublinieze că tot din banii adunaţi din salariul lui Aurel Olărean s-a achiziţionat o cositoare de iarbă. O cositoare pe care n-ar fi de mirare ca domnul circar să o folosească în viitor şi la cositul adversarilor săi din Consiliul Local. Adversari care blochează intenţia primarului Aurel Olărean de a da bani societăţilor Euro Est Grup SRL, Florconstruct SRL şi Sura SRL. Scandalizaţi de dorinţa domnului Olărean, consilierii locali au trimis o adresă Prefecturii Suceava în care arată că înţelegerile cu cele trei societăţi comerciale şi lucrările executate de către acesta sunt ilegale şi abuzive. Deci, domnul Olărean nu este atent doar cu diferite categorii ale populaţiei, ci şi cu unele firme. Din ce să trăiască şi el, dacă din salariu nu poate fiindcă îl donează, în încercarea sa de a-i prosti pe cei mai naivi dintre alegători. Trăieşte şi el din scandaluri, dacă bani nu are. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aurel Olărean oferă pâine (pentru firme) şi circ (pentru alegători).
 Vizualizări articol: 2133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Aurel Olărean oferă pâine (pentru firme) şi circ (pentru alegători)3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mercenar din trupa lui flutur trimis de
( 8 mar 2011, 11:33:43
ai primit domnule avram ordin sa- l desfiintezi pe olarean? la cati bani iti baga coleopterul de suceava in buzunar nici nu-i de mirare.mirare ar fi daca nu ai sustine un alt gandac de colorado cum ar fi carcalete. de la asta ce mai iei.sau ai in fisa postului sa sustii portocaliii care vor ramane pe drumuri?
2.   Marza trimis de
( 8 mar 2011, 11:50:14
Am o intrebare Dl .Avram.Cine a cotizat sa scrieti acest articol.
3.   * trimis de
( 8 mar 2011, 12:06:34
Nu’i greu să faci o ştire de senzaţie
Iei , mai întâi , pe cineva suspectat
Îl filtrezi printr’o dizertaţie
Îi modifici încadrarea în ,, anchetat ’’
Vine şefu’ de redacţie
Şi’l schimbă în ... arestat

Tu citeşti , te ultragiezi
Lumea nu’i k-lumea , nu te miră
Dar manipularea nu o vezi
Îl mai ,, acuzi ’’ şi tu ( p’ăla ) fără milă
Dai telefoane , îl înjuri pe net
Te vezi a fi un cetăţean cinstit
A dreq hoţu’ ăla ce ne’a tras în piept
D’aia banu’ la buget ... nu s-a agonisit
Şi tot d’aia românu’i sărac şi oropsit
4.   Draga Sorine ai dat cu bata in balta. trimis de
( 8 mar 2011, 12:36:59
Vad ca cenzurati comentariile care nu va convin insa parerea oamenilor nu puteti cenzura . Totusi ma gandesc ca acei catei care latra nu musca asa ca ai o calitate care merita evidentiata .
5.   Comentariu trimis de
( 8 mar 2011, 12:39:41
Bravos, domnule Avram!Ai ajuns in pana de subiecte si de aici ai trecut la lectia "Sa dezvoltam un articol pe baza altui articol".As putea face si eu un articol numai pe baza fizionomiei tale din fotografia de mai sus.Ar fi cam asa: 'Are o privire refulanda cu niste ochi ipohondri care se vor duri, are un nas de bagaret degeaba si o tentativa de zambet elefantic si sictirit.Oare la ce se gandeste?.Oare am inchis butelia cand am plecat de acasa? Sau totusi am primit prea putini bani pentru denigrarea lui Olarean.Etc.etc.etc".Pentru un gest frumos al d-lui Olarean (oare cati ar face la fel) trebuie sa-l improscam cu noroi.Oare ti-ai dona salariul tau sau macar o parte din el pentru servicii aduse comunitatii sau pentru a ajuta pe cineva?Asa ca uitate la busteanul din ochi tai si nu la paiul din ochii altora.Sa-ti fie rusine!
6.   Top91 trimis de
( 8 mar 2011, 13:06:42
se pare ca iubirea pt olarean porneste de la tzeapa ce si-a luato la vanzarea fostului radiotop 91 radauti .cel putin asa umbla zvonul pe meleagurile radautene .
7.   Mda trimis de
( 9 mar 2011, 11:47:03
Spre deosebire de mincinosul de Lungu, Olarean asta a mai facut cate ceva palpabil pentru Radauti, in afara de distrugeri. Chiar daca se stie ca nu exista primar care sa nu traga si la oala lui de pe foc, totusi merita felicitat pentru gestul sau de a-si dona salariul unor scopuri caritabile. Cat despre editorialul d-lui Avram mi se pare pueril sa ataci un primar din alt oras cand tu nu ai fost in stare ani de zile sa ataci primarul din orasul in care-ti desfasori activitatea. D-le "jurnalist" ai decazut si mai mult in ochii nostri ai cititorilor fideli ai acestui pseudo-ziar de duzina. Unele dintre firmele enumerate desfasoara afaceri si cu primarul Lungu asa ca degeaba scuipi daca nu mai si lingi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei