Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 mar 2011 - Anul XVI, nr. 55 (4653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gimnaziu şi liceu

Au început înscrierile pentru Concursul naţional „Mesajul meu antidrog”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii de gimnaziu şi liceu din judeţ pot să se înscrie, în perioada 1 martie – 1 aprilie, la Concursul naţional „Mesajul meu antidrog”, ediţia a VIII-a, ce  reprezintă un proiect de tradiţie al Agenţiei Naţionale Antidrog.

Printre secţiunile ediţiei din acest an se numără pagină web, film de scurt metraj, fotografie digitală, sloganuri pentru campanii antidrog, sport, pictură – desen şi proiecte de petrecere a timpului liber ca alternativă la consumul de droguri. Având în vedere amploarea fenomenului consumului de substanţe noi, cu proprietăţi psihoactive, în ediţia a VIII-a a concursului a fost inclusă secţiunea de creaţie audio-video destinată exclusiv prevenirii consumului acestui tip de substanţe. Detalii despre desfăşurarea concursului, regulamentul şi fişa de înscriere pot fi descărcate de pe www.pacosv.ro., secţiunea concursuri.

Participanţii se vor înscrie la concurs pe baza formularului tip utilizat şi în anii precedenţi, ce va fi completat şi transmis prin e-mail şi în format clasic la adresa Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Suceava, Str. P. Rareş, Nr. 5, Tel/fax: 0230/ 522213, cpecasuceava@yahoo.com; cpeca.suceava@ana.gov.ro.

 

Primează ideile inovatoare, originale

Etapa judeţeană a concursului se va desfăşura în perioada 2 mai – 31 mai, când se stabilesc şi câştigătorii la fiecare secţiune. Elevii de pe prima poziţie vor reprezenta judeţul Suceava la etapa naţională, care va avea loc în perioada 1 iulie – 31 august.

Această ediţie a concursului, după cum declară organizatorii, Agenţia Naţională Antidrog, în colaborare cu inspectoratele şcolare judeţene, oferă posibilitatea ca fiecare elev să propună şi să argumenteze prin mijloacele specifice, corespunzătoare fiecărei secţiuni, mesajul sau sloganul pe care îl consideră potrivit vârstei şi specificului comunităţii în care trăieşte.

Vor fi apreciate în mod deosebit ideile inovatoare, originale, care pot fi ulterior utilizate în campaniile antidrog derulate la nivel naţional. Creaţiile vor fi însoţite de o scurtă prezentare a modului de lucru, în această ediţie punându-se accent pe abilităţi de lucru în echipă, abilităţi organizatorice, implicarea părinţilor în proiectele şcolare.

Lucrările prezentate de elevii de gimnaziu şi de liceu din şcolile sucevene vor fi realizate de către o singură persoană (în cazul în care se va lucra în echipă va fi premiată echipa). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au început înscrierile pentru Concursul naţional „Mesajul meu antidrog”.
 Vizualizări articol: 1373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Au început înscrierile pentru Concursul naţional „Mesajul meu antidrog”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei