Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 ian 2011 - Anul XVI, nr. 15 (4613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Perioada 20 – 26 ianuarie

Joi, 20 ianuarie

Caravană cu cântecele, versurile şi vinul lui Dinescu, la Dom Polski

Sucevenii au prilejul să se întâlnească cu poetul Mircea Dinescu.

“Caravana cu cântecele, versurile şi vinul lui Dinescu” va poposi la ora 17:00 la Dom Polski Suceava, oferta constând în 24 de poezii, nouă cântece şi cinci soiuri de vin din producţia proprie a poetului.

Evenimentul din programul Fundaţiei pentru Poezie „Mircea Dinescu” este organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, prin Centrul Cultural Bucovina.

 

Întâlnire cu Bobo, clovnul preferat al copiilor

În fiecare zi a lunii ianuarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo. Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te aşteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

 

A.S.U.S. Second Call for party la Babylon

Program special dedicat studenţilor, la Club Babylon. Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco rezident Club Babylon Suceava. Barmanii au pregătit o serie de shot-uri şi cocktail-uri servite într-un mod neconvenţional! Oferta de joi - Fiesta Loco - 300 de shot-uri de tequila gratis!
 

Expoziţia de fotografie „Visions”, autor Alex Csiki

Până la sfârşitul lunii ianuarie, Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava găzduieşte Expoziţia de fotografie “Visions”,  autor Alex Csiki.

“Fotografiile prezente în această expoziţie sunt născute dintr-un amalgam de stări şi sentimente. Am reuşit, gândesc eu, să transpun în imagini ce macină în mine în ultima perioadă: anxietate , dragoste, nesiguranţă, visare, dorinţă, fericire, tristeţe...”, declară Alex Csiki.

 

Student Party la Padrino

În Padrino, Student Party. Shot-uri din partea casei pentru toţi studenţii şi reducere 15%, după ora 24.00. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească Marca Padrino! Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

Sweet Girl Party, la Hollywood

Sweet Girl Party, la Hollywood, o petrecere cum n-aţi mai văzut. Joi, vineri şi sâmbătă puteţi lua parte la o super distracţie, după cum v-aţi obişnuit deja. Sunt invitate toate fetele drăguţe, pentru că serile de petrecere le sunt dedicate. Organizatorii pregătesc pentru tinere o super atmosferă, cu muzică bună şi multe surprize alături de cele mai sexy animatoare. Nu pierdeţi o adevărată distracţie! Telefon contact: 0755 571 749.

 

 

Vineri, 21 ianuarie

Expoziţie cu lucrări realizate de elevii prof. Viorica Moruz

Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural Bucovina şi Şcoala de Arte „Ion Irimescu”, în colaborare cu Filiala Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici din România, organizează vineri o expoziţie cu lucrări de pictură şi grafică realizate de elevii clasei prof. Viorica Moruz. Vernisajul expoziţiei etalate în Galeria de artă „Ion Irimescu” din municipiul Suceava este programat pentru ora 16:00.

 

Festivalul „Folklung

Festivalul „Folklung” continuă vineri, 21 ianuarie, începând cu ora 21:00, la Pub Boem – La Fierărie, avându-l drept concurent pe Marius-Tudor Dascau.

Intrarea la concert este cinci lei, bani care intră în fondul de premiere al festivalului. Gazda evenimentului este Adrian Beznă.

Tânărul concurent va concerta şi sâmbătă, 22 ianuarie, la Gura Humorului (Pizzeria La Bomba).

 

Addicted to party, la Babylon

Distracţie fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava, în cadrul programului Addicted to party, vineri, sâmbătă şi duminică. Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava şi un show de lumini ameţitor. Continuă şi super ofertele la vodka şi whisky! Petreceri întreţinute de super animatoare! Program nerecomandat minorilor! Oferta de sâmbătă - Fiesta Loco - 300 de shot-uri de tequila gratis! Ofertă de vineri şi duminică - Vodka 55 lei şi Tuborg doză 2 lei!

În fiecare seară, la fiecare masă rezervată se va oferi un bon de reducere cu care se va participa la o tombolă, organizată la ora 3.00 a nopţii respective, premiul constând într-o consumaţie echivalentă cu cea din acea seară.

 

Tequila Party în Padrino

La Padrino, Tequila Party. La un metru de tequila comandat primeşti cinci shoturi din partea casei, iar la două shoturi comandate, al treilea este gratuit. Rezervări 0742365859. www.restaurantpadrino.ro

 

Sport

Meci amical de handbal, sala LPS Suceava, orele 17.00

CS Universitatea Suceava - HC Odorhei

 

 

Sâmbătă, 22 ianuarie

Sport

Handbal, meci amical, sala LPS Suceava, orele 10.00

CS Universitatea Suceava - HC Odorhei

 

Volei

Divizia A1 masculin, Sala Unirea, orele 12.00

CSMU LPS Suceava – Steaua Bucureşti

 

De vorbă cu psihologul Ilinca Rusu, la Cărtureşti

La ceainăria Librăriei Cărtureşti, din incinta Iulius Mall Suceava, va avea loc, sâmbătă, la ora 17:00, întâlnirea săptămânală cu psihologul Ilinca Rusu.

Tema acestei săptămâni este „Dificultatea de a trăi. Plecarea de acasă”.

 

"D.I.S.K.O. în tha HOUSE", la Office’s Club

D.I.S.K.O. în tha HOUSE este un eveniment organizat de Office’s Club în care toată lumea se regăseşte!

Temele din anii ’80, în care Barbara Streisand sau Bee Gees dominau cluburile din întreaga lume se regăsesc acum în muzică cu un sound fresh şi pozitiv, muzică ce te face să dansezi şi să zâmbeşti pentru că pur şi simplu sună minunat. Artistul care face ca cele de mai sus să fie în armonie perfectă este Dan Ene, DJ cu o experienţă şi notorietate extraordinară, care nu mai are nevoie de prezentare. Intrarea liberă.

 

Distracţie maximă cu Dj Verony în Padrino

Distracţie maximă pe hit-urile mixate de Dj Verony, la Padrino. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro.

Şi marţi, 25 ianuarie, la Padrino, atmosferă destinsă de saxo&piano live, dj, flair show, cocktail-uri. Petrecere Marca Padrino.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11:30, Compania de Teatru pentru Copii şi Tineret "New Talents" vă prezentă, în zona dedicată copiilor, din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Păcală în satul lui". Accesul este gratuit!
 

 

Duminică, 23 ianuarie

Mini playback show

Începând cu ora 16:00, toţi copii talentaţi sunt invitaţi la Galleria Suceava să-şi exprime capacităţile artistice în cadrul programului Mini Playback Show.

Toţi vor fi premiaţi pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 1279 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă…1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei