Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 ian 2011 - Anul XVI, nr. 15 (4613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sfârşit tragic

A murit decapitat de tren, după o tentativă eşuată de împăcare cu soţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost decapitat de un tren de marfă, la o trecere la nivel cu calea ferată, indiciile din anchetă ducând în mod clar spre un cumplit caz de sinucidere. Practic, acesta şi-a pus gâtul pe linia ferată şi a aşteptat trecerea trenului, mecanicul văzându-l abia când se afla la câţiva metri de el. Dramas-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 23.30, la intrarea în halta CF Sadova, la câţiva metri de o trecere la nivel cu calea ferată. La faţa locului, imagini şocante şi pentru poliţiştii anchetatori. Trupul unui bărbat era decapitat. Mecanicul trenului (marfarul 52.924 Lunca Ilvei – Suceava) a relatat, ulterior, cum a observat un bărbat aşezat pe linia ferată, fiindu-i imposibil să oprească.

Din ancheta poliţiei rezultă că bărbatul şi-a premeditat gestul. El s-a oprit la trecerea peste calea ferată şi a aşteptat. Când a observat că se apropie un tren, s-a dezbrăcat până la brâu, şi-a lăsat câteva bunuri într-un şanţ, apoi şi-a pus capul pe linia ferată.

Cadavrul a fost identificat câteva ore mai târziu, stabilindu-se că este vorba de Vasile Apostol, în vârstă de 40 de ani, din comuna Arbore. Acesta era angajat ca subofiţer la Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, lucrând la Garda de Intervenţie Solca.

Despre cauzele care au dus la un gest atât de extrem se ştiu destul de puţine. Cert este că bărbatul era în concediu şi venise în Sadova la socrii săi. El avea mari neînţelegeri cu soţia sa şi încercase, prin această întâlnire, o reconciliere. Discuţiile nu au evoluat însă pe făgaşul cel bun, iar înainte de a se sinucide Vasile Apostol a avut o discuţie aprinsă cu socrul său. Din informaţiile pe care le avem, bărbatul de 40 de ani avea doi copii, un băieţel şi o fată, primul, în vârstă de 14 ani,  fiind dintr-o relaţie anterioară a acestuia.

În ceea ce priveşte locul de muncă, subofiţerul nu a creat niciodată probleme, iar gestul său este catalogat de şefi drept inexplicabil.

Ancheta poliţiei continuă, pentru a se stabili împrejurările exacte în care a murit bărbatul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A murit decapitat de tren, după o tentativă eşuată de împăcare cu soţia.
 Vizualizări articol: 812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 9 voturi
A murit decapitat de tren, după o tentativă eşuată de împăcare cu soţia4.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Condoleante trimis de
(20 ian 2011, 11:39:46
Condoleante familiei indurerate, Cei care au scris articolul inca nu s-au interesat ca in urma cam cu 2 ani i-a ars casa acestei familii greu incercate si nu reuseau sa-si revina. Pacat de copii ramasi fara tata.
2.   Condoleante trimis de
(20 ian 2011, 15:14:29
Sincere condoleante , Dumnezeu sa-l odihneasca.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei