Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 dec 2010 - Anul XV, nr. 305 (4596)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Document

Protocol de colaborare între Consiliul Judeţean şi Ministerul Transporturilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava va încheia un parteneriat de colaborare cu Ministerul Transporturilor în scopul creării unui cadru unitar în vederea realizării unei infrastructuri moderne la nivelul judeţului.  Încheierea protocolului a fost aprobată în ultima şedinţă a deliberativului judeţean care a avut loc la începutul acestei săptămâni. „Având în vedere efectele pozitive pe care le are existenţa unui sistem de infrastructură modern asupra dezvoltării sociale şi economice a colectivităţilor locale şi interesul manifestat de Consiliul Judeţean pentru dezvoltarea infrastructurii prin promovarea de proiecte de modernizare de drumuri la nivel judeţean şi local, am iniţiat acest proiect de hotărâre privind încheierea protocolului cu Ministerul Transporturilor în scopul creării unui cadru unitar pentru o bună colaborare a tuturor factorilor implicaţi atât la nivel central, cât şi la nivel local în vederea realizării unei infrastructuri moderne”, a motivat preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur.

Potrivit protocolului, părţile se vor sprijini reciproc în vederea găsirii celor mai bune soluţii privind parcurgerea tuturor etapelor în implementarea proiectelor de construcţie de autostrăzi şi drumuri de interes naţional. Consiliul Judeţean va susţine demersurile Ministerului Transporturilor şi ale companiilor din subordine în vederea accelerării procedurilor de transfer şi expropriere pentru cauză de utilitate publică, precum şi pentru obţinerea avizelor, certificatelor şi acordurilor necesare demarării lucrărilor de construcţie şi modernizări de drumuri.

Pentru fiecare investiţie în infrastructura rutieră de pe raza judeţului, Ministerul Transporturilor va solicita acordul Consiliului Judeţean pentru amplasamentul şi căile de acces, în vederea corelării cu strategia de dezvoltare a judeţului. Nu în ultimul rând, Ministerul Transporturilor va asigura refacerea drumurilor publice în măsura în care acestea sunt afectate de construcţia de autostrăzi şi drumuri de interes naţional.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Protocol de colaborare între Consiliul Judeţean şi Ministerul Transporturilor.
 Vizualizări articol: 1094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Protocol de colaborare între Consiliul Judeţean şi Ministerul Transporturilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei