Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 dec 2010 - Anul XV, nr. 305 (4596)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Vatra Dornei

Înjunghiaţi în parc, după un conflict la discotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri au ajuns la spital, după ce-au fost înjunghiaţi într-o încăierare între ei şi un alt grup de tineri, conflict început într-un club de la parterul unui cunoscut hotel din municipiul Vatra Dornei şi continuat apoi în parcul oraşului staţiune.

Scandalul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni (26/27 decembrie), iar poliţiştii au aflat despre încăierare în după-amiaza zilei de luni, fiind anunţaţi de medicii de la spitalul din Vatra Dornei, despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un tânăr cu o plagă înjunghiată în spate.

Respectivul pacient, Ionel H., în vârstă de 33 de ani, din localitate, le-a spus poliţiştilor că în noaptea respectivă s-a dus împreună cu doi prieteni în Club Qube.

În discotecă se afla un grup de tineri, iar la un moment dat, unul dintre aceştia s-a legat fără motiv de unul dintre amicii lui Ionel H., Alexandru I., în vârstă de 18 ani, cei doi jignindu-se reciproc.

În jurul orei 3:00, în timp ce Alexandru I. se afla pe ringul de dans a fost lovit cu pumnul şi palma de către acelaşi tânăr din grup, moment în care agentul de pază al localului a intervenit şi le-a cerut scandalagiilor să părăsească clubul.

După aproximativ jumătate de oră, când cei trei tineri se întorceau spre casă, au fost atacaţi de celălalt grup de tineri, care au început să-i lovească cu pumnii şi picioarele.

Ionel H. a declarat că a observat abia când a ajuns acasă că este înjunghiat, spunându-le poliţiştilor că nu doreşte să depună plângere.

Oamenii legii l-au chemat la sediul poliţiei şi pe celălalt tânăr implicat în altercaţie, Alexandru I., însă acesta nu a venit, motiv pentru care poliţiştii s-au dus la el acasă. L-au găsit în pat, acuzând dureri în zona pieptului, unde a fost înjunghiat.

Tânărul a fost transportat cu ambulanţa la spitalul din Vatra Dornei, iar apoi transferat la Spitalul Judeţean Suceava, cu diagnosticul „pneumotorax, plagă înjunghiată zona toracică”.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, pentru stabilirea identităţii autorilor”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înjunghiaţi în parc, după un conflict la discotecă.
 Vizualizări articol: 764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Înjunghiaţi în parc, după un conflict la discotecă3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei