Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 dec 2010 - Anul XV, nr. 296 (4587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

16 - 23 decembrie 

Snow party la Hollywood 

Vino joi, vineri şi sâmbătă la Hollywood Club să te distrezi la o super petrecere Snow party! Crăciuniţele noastre sexy vor anima pentru dumneavoastră întreaga atmosferă şi vă vor servi cu băuturi speciale preparate într-un mod nemaivăzut! Distracţia e până dimineaţa şi atmosfera e unica!! Telefon rezervări – 0755571749.

 

Concurs Facebook

Până pe 23 decembrie 2010, poţi fi premiat pe Facebook! Dacă devii fan Iulius Mall Suceava şi postezi pe wall-ul shopping-mall-ului o imagine de Crăciun în care să apari alături de prieteni ai şansa să câştigi o invitaţie pentru două persoane de a patina la Ice Dream! “I Like” Iulius Mall Suceava = o repriză de patinaj alături de persoana iubită!

 

Târgul Cadourilor “Bucovina 2010”

Din 16 decembrie şi până pe 19 decembrie 2010, în zona Atrium din Iulius Mall, găsiţi cadouri şi surprize de Crăciun la târgul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie în parteneriat cu centrul comercial. Printre exponate se numără: suveniruri, jocuri şi jucării, bijuterii, ceasuri, gablonţuri, dulciuri, băuturi fine, cosmetice, ambalaje, decoraţiuni, articole decorative din lemn, pietre semipreţioase, articole de artizanat, împletituri, aranjamente florale, lumânări ornamentale, tablouri, icoane, marochinărie, accesorii vestimentare, materiale textile, articole pentru petrecerea timpului liber, cărţi, agende, calendare, felicitări, albume de artă şi foto.

 

Bradul de nota 10

Până pe 22 decembrie, 10 licee din Suceava se vor întrece la Iulius Mall în a decora şi personaliza tot atâţia pomi de Crăciun, care vor fi donaţi în Ajun unor case de copii şi aziluri de bătrâni din Suceava. Donează şi tu de Crăciun pentru mai multe zâmbete!

 

Parada lui Moş Crăciun

Din 12 decembrie şi până în seara de Ajun, Moşi Crăciuni, Crăciuniţe, elfi şi alte personaje ale iernii vor defila prin Iulius Mall. Dansuri şi cântece tematice le vor însoţi paradele, iar fete frumoase vor împărţi dulciuri copiilor şi cumpărătorilor.

 

Tombola lui Moş Crăciun

De sania moşului care vine la Iulius Mall a fost legat un Volkswagen Polo, iar renii trag din greu miile de premii. Până în seara de Crăciun, la cumpărături de minimum 100 lei, se câştigă zilnic un aparat Home Bread Moulinex, un aparat de gătit cu aburi Philips, un cuptor cu microunde Samsung, 50 cecuri de cumpărături de 10, 30, 50 şi 75 lei la toate magazinele din Iulius Mall, 50 cozonaci aromaţi şi bine rumeniţi şi 100 sticle Coca Cola de 2,5 litri. Marele premiu al iernii este noul Volkswagen Polo! În 2010, Iulius Mall îţi aduce cât Moşul nu poate duce!

 

Târgul Cărtureştilor

Până pe 31 decembrie, un deceniu de Cărtureşti este aniversat în librăria din Iulius Mall şi cu un târg de cadouri… deştepte!

 

Ice Dream

Arena de gheaţă de la Iulius Mall a devenit cea mai atractivă destinaţie de distracţie în aer liber din Suceava şi oferă, între orele 14 şi 22, preţuri speciale pentru o repriză de distracţie: 6 lei/copil/elev/student şi 10 lei/adult.

 

Campania “Dăruieşte un Crăciun”

Până pe 22 decembrie, Fundaţia „Comunia” şi Shopping City Suceava vă invită să vă alăturaţi Campaniei „Dăruieşte un Crăciun”.

Împreună cu cei dragi poţi aduce bucurie în viaţa unor oameni cu nevoi speciale.

Donaţiile se pot face la standurile Fundaţiei Comunia din Shopping City Suceava sau la sediul din Str. Mirăuţi, nr. 24 A. Detalii la 0230/512370 sau 0740581282 şi pe email la office@comunia.ro.

 

Târgul de Artă Contemporană

Începând din 15 decembrie, până pe 15 ianuarie 2011 puteţi vizita a doua ediţie a "Târgul de Artă Contemporană" la City Gallery din incinta Shopping City Suceava. Pe simeze puteţi vedea lucrări de pictură, grafică şi tapiserie, transpuse în material pe dimensiuni diferite şi în tehnici multiple. Expoziţia cuprinde minim 120 de lucrări, care pot fi achiziţionate.

 

Ambasada lui Moş Crăciun
În perioada 1-18 decembrie 2010, Galleria Suceava vă invită să luaţi parte la campania promoţională Ambasada lui Moş Crăciun!
Toţi clienţii magazinelor din Galleria care în perioada 1-18 decembrie cumpără bunuri de minim 20 lei pot câştiga la tombola din 18 decembrie următoarele premii: combină frigorifică, plasmă Samsung, maşină de spălat, aparat de aer condiţionat, cuptoare cu microunde şi vouchere de cumpărături de 50 lei.

Expoziţie de artă decorativă
Până la sfârşitul acestui an, Galleria Suceava împreună cu Şcoala populară de arte "Ion Irimescu" din Suceava vă invită la o expoziţie de artă decorativă.
Expoziţia aparţine elevilor Şcolii populare de arte "Ion Irimescu" şi are aproximativ 30 de lucrări făcute de aceşti elevi sub îndrumarea profesorilor coordonatori Viorica Moruz, Dumitru Rusu, Sorin Baciu şi Mihai Pânzaru-PIM.

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava
Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta.
Galleria Mall Suceava, vă invită în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 18.30 la "Lecţii de dans gratuite" (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ).
Lecţiile de dans sunt oferite de Şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Ora de poveste, program zilnic dedicat copiilor
Până la sfârşitul acestui an, în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall invită copii, bonele, părinţii şi bunicii la "Ora de poveste". O oră specială, în care un cititor aparte va conduce auditoriul în lumea imaginară a poveştilor nemuritoare.

Caravana lui Moş Crăciun
Zilnic, în perioada 13-23 decembrie 2010, de la ora 18.00, Moş Crăciun şi ajutoarele sale te aşteaptă la Galleria Suceava pentru a savura împreună momente unice! Vino într-o lume de poveste, alături de crăciuniţe, elfi şi reni care vor face fotografii cu copiii, vor oferi bomboane şi vor cânta alături de ei.

 

 

Joi 16 decembrie

Lansare de carte - „I.G.B. Întemeietorul”

La Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” Suceava va avea loc, la ora 12:00, lansarea volumului „I.G.B. Întemeietorul”, dedicat memoriei lui Ioan Gavrilă Braicu, unul din pionierii baseball-ului în România, carte semnată de Vasile Jimboreanu şi Raoul Zanca. În această zi, profesorul, performerul sportiv, antrenorul Ioan Gavrilă Braicu (16 decembrie 1945 - 5 februarie 2009) ar fi împlinit vârsta de 65 de ani.

 

Vernisaj aniversar Corneliu Tincu

La Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina din Gura Humorului are loc la ora 17:00, vernisajul expoziţiei retrospective de pictură a artistului plastic Corneliu Tincu. Un vernisaj aniversar, întrucât maestrul Corneliu Tincu va fi sărbătorit de comunitatea humoreană cu prilejul împlinirii vârstei de 70 de ani.

 

Să protejăm aurul verde!

La ora 10:00, are loc premierea concursului “Să protejăm aurul verde!”, adresat elevilor din clasele I –VIII. Lucrările realizate sunt expuse în City Gallery (Shopping City Suceava)

 

Playground Cărtureşti

În fiecare joi, de la ora 17.30, librăria Cărtureşti din Iulius Mall se transformă în spaţiu de joacă pentru… cei mari. Poţi juca amuzantele jocuri ale copilăriei: Nu te supăra frate, Şah, Scrabble, Monopoly, Quatro, Mima, Rummy, Table, Uno şi alte boardgames. Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi vino să te joci chiar dacă eşti mare! Cărtureşti oferă 30% reducere la produsele ceainăriei.

 

Seara Bucovineana

Joi, în Padrino este deja celebra Seară Bucovineană cu formaţia Cetina, de la ora 22.30. Studenţii au o reducere de 15% după ora 24.00.Rezervari 0742365859 sau www.RestaurantPadrino.ro
 

 

Vineri 17 decembrie

Revoluţia română în imagini - „Crăciunul libertăţii româneşti”

La Galeria „Bucovina”, de la parterul Palatului Administrativ din municipiul Suceava, se deschide, la ora 12:00, expoziţia foto-documentară cu genericul „Crăciunul libertăţii româneşti”, realizată de artistul fotograf Ştefan Petrescu.

 

Decernarea Premiilor Fundaţiei Culturale a Bucovinei

La City Gallery, în incinta Shopping City Suceava, se desfăşoară, la ora 16:30, festivitatea de decernare a Premiilor Fundaţiei Culturale a Bucovinei.

 

Tequila Party

Vineri petrecem în stil mexican la Tequila Party la Padrino. La un metru de tequila comandat primeşti 5 shoturi din partea casei, iar la 2 shoturi comandate primeşti unul din partea casei. Petrecem până dimineaţa alături de DJ Verony.

 

 

 

Sâmbătă 18 decembrie

“Crăciun în Bucovina”

Concert Diana Bişinicu & Band, la ora 18:00, în Parcul „Ariniş” din Gura Humorului.

Concert Ianna Novac şi Cvartetul „Arpeggione”, la ora 18:00, în centrul municipiului Suceava.

 

Spiriduşii Moşului la Shopping City Suceava - teatru de păpuşi

Cei mici sunt aşteptaţi, începând cu ora 11:00, la City Gallery din Shopping City Suceava, la teatru de păpuşi şi ateliere de iarnă. Spiriduşii Moşului vor confecţiona decoraţiuni de iarnă, iar 20 dintre aceştia vor merge la Pensiunea Cai de Vis din judeţul Botoşani, unde vor vizita ferma de animale, vor gusta produse bio şi se vor întâlni cu Moş Crăciun. Pe lângă distracţie, copiii vor primi premii din partea Carrefour şi reviste Cutezătorii.

 

Advent Crăciun

De la ora 11.00, copii de la o grădiniţă din Siret, cei de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” şi de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” din Suceava vor susţine un spectacol de datini de Crăciun.

 

Colinde, colinde

Micii artişti ai Palatul Copiilor Suceava susţin pe scena din Iulius Mall un spectacol de colinde, de la ora 16.00.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava
De la ora 11.30. Compania de Teatru pentru Copii şi Tineret "New Talents" va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Mall, piesa ‘Pupăza din tei’. Accesul este gratuit!
 

Ziua Minorităţilor Naţionale

Ziua Minorităţilor Naţionale din România este sărbătorită, de la ora 17.00, în Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava. Acolo va avea loc prezentarea filmului “Gyokerek” şi lansarea CD - ului “Ghidul minorităţilor naţionale din Bucovina”. Seara se va încheia cu un program de muzică şi poezie susţinut de grupurile de minorităţi: ucraineni, ruşi lipoveni, maghiari, polonezi, evrei, armeni, germani, ruteni, italieni, romi.

 

Distracţie îns Office`s Club

Vino în Office`s Club sâmbătă seara să dansezi, să te distrezi, să bei shot-uri alături de V.I.P.-uri sau de oameni obişnuiţi. Te aşteaptă DJ Killer, barmanii Dan, Puştiu, Marco, Eugen, Lucica şi ceilalţi. Rezervări la 0735168111.
 

 

Duminică 19 decembrie

“Crăciun în Bucovina”

Concert „Timpuri Noi”, de la ora 18.00, la baza pârtiei din Vatra Dornei.

Concert Mircea Vintilă şi Mircea Baniciu, ora 19:00, în Parcul „Ariniş” din Gura Humorului.

Concert Diana Bişinicu & Band, ora 18.00, pe scena din centrul municipiului Suceava.

 

Teatru de păpuşi “Puppet”

Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall, la KidsLand, de la ora 12, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

 

Primim colindători la Shopping City Suceava

Începând cu ora 16:00, Shopping City Suceava vă invită la un spectacol de colinde şi obiceiuri de iarnă.

 

Luni 20 decembrie

“Crăciun în Bucovina”

Concert Mircea Vintilă şi Mircea Baniciu, ora 18.00, la baza pârtiei din Vatra Dornei

 

Lansare de carte şi concert de colinde

La Sala “Dom Polski” va avea loc, la ora 18:00, o lansare de carte şi un concert de colinde.

La lansarea volumului “Turnul clopotniţă al Bisericii Sf. Dumitru din Suceava” (Editura Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor), semnat de preotul Justinian Cojocar, vor colinda pe scenă membrii Coralei preoţeşti “Fiii Bucovinei”, sextetul “Crescendo” al Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” şi grupul folcloric “Dor” din comuna Moara.

 

Marţi 21 decembrie

Marţea veselă la Padrino

Nu uita de marţea veselă la Padrino, de la ora 18.00, cu live pian, saxo, flair show, lecţii de dans latino& party la maxim. Rezervări 0742365859 sau www.RestaurantPadrino.ro

 

Miercuri 22 decembrie

„Noaptea cea mai lungă”

“Noaptea cea mai lungă”, organizată sub egida Consiliului Judeţean Suceava de Muzeul Bucovinei şi Centrul Cultural Bucovina are următorul program:

Piaţa Drapelelor - ora 17:30 - moment comemorativ închinat eroilor Revoluţiei Române;

Muzeul de Istorie - ora 18:15 - medalion dedicat scriitorului Ion Beldeanu;

ora 19:00, concert de colinde susţinut de formaţia “Hara”,

ora 20:15 - recital de muzică folk Mihaela Popescu şi Cornel Angelescu, urmat de momentul “In memoriam Adrian Păunescu”, susţinut de poetul Ioan Manole.
Pe toată perioada desfăşurării manifestării, Muzeul de Istorie poate fi vizitat gratuit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei