Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 dec 2010 - Anul XV, nr. 296 (4587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Blocaj

Traficul auto, paralizat pe principala arteră de circulaţie a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mii de şoferi şi pasageri au pierdut ieri ore întregi în trafic, circulând bară la bară, cu o viteză mai mică decât a celor care se deplasau pe jos, după ce principala arteră de circulaţie a Sucevei a fost paralizată din cauza intervenţiilor de remediere a unor avarii apărute la reţelele de apă şi canalizare, chiar în faţa sediului Primăriei Suceava.

Dacă iniţial, dimineaţă, traficul auto pe porţiunea cuprinsă între magazinul Bucovina şi intersecţia Areni a fost îngreunat prin blocarea unei singure benzi, pentru ca cei de la ACET să poată repara o conductă de canalizare spartă, situaţia s-a agravat după-amiază, când echipa ACET a observat că şi conducta de apă de acolo este spartă şi are pierderi mari.

Pentru a putea fi remediată avaria, a fost necesară oprirea traficului auto şi pe a doua bandă, încât întreg sensul de mers dinspre Burdujeni spre Obcini era blocat.

Imediat s-au format cozi imense, de o parte şi de alta a drumului redus la numai două benzi de circulaţie şi o bandă de stocare la stânga, care, în această situaţie, a fost folosită de şoferi pentru a depăşi zona cu probleme şi a circula mai departe, înspre bulevardul 1 Decembrie 1918.

Blocarea celor două benzi de circulaţie a dus la formarea de cozi de maşini până la Grupul Şcolar Nr. 2, o călătorie de acolo până în Obcini durând o oră şi jumătate, după cum s-au plâns şoferii care au avut ieri de îndurat efectele neplăcute ale intervenţiei la conductele defecte.

Reprezentanţii ACET au spus că lucrarea din faţa sediului Primăriei Suceava va fi finalizată abia astăzi, dar nu complet, ci ca o soluţie temporară, până după sărbătorile de iarnă. Deoarece conducta de apă care alimentează blocul turn de pe colţ cu strada Mărăşeşti este alimentat de la o conductă de azbociment, foarte fragilă, avaria de ieri se poate repeta oricând. De aceea, se doreşte racordarea sa la o altă conductă, care va fi adusă de pe strada Mărăşeşti, pentru că principala arteră de circulaţie a Sucevei intră de anul viitor într-un amplu proiect de modernizare, iar avariile la reţeaua de apă ar compromite aceste lucrări.

 

Calea Unirii, blocată temporar de un autobuz defect

Ca şi cum blocajele rutiere determinate de avariile din intersecţia Areni nu erau un chin suficient de mare pentru cei din trafic, un alt blocaj a apărut în jurul orei 15.00 tot pe principala arteră de circulaţie, dar în zona Bazar, unde un autobuz al TPL s-a defectat în mijlocul drumului.

Drept urmare, până la remedierea defecţiunii, de o echipă de intervenţie trimisă de la bază, o bandă de circulaţie a fost blocată, pentru aproximativ jumătate de oră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul auto, paralizat pe principala arteră de circulaţie a Sucevei.
 Vizualizări articol: 3273 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Traficul auto, paralizat pe principala arteră de circulaţie a Sucevei3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ACET trimis de
(16 dec 2010, 13:08:25
Daca va ganditi bine, in respectiva zona, ca si in cea de peste drum ( vis - a- vis de stadion) se fac minim doua interventii pe an, toate cu implicatii asupra fluentei traficului rutier. Consecventa principiului "tot pe loc, pe loc, pe loc" ACET face treaba de mantuiala si consuma banii contribuabililor.
2.   BANI ARUNCATI PE FEREASTRA trimis de
(16 dec 2010, 13:30:48
Este INCREDIBIL cum s-a spart o conducta inlocuita cu mai putin de 1 AN in urma!!!! In zona primariei s-au inlocuit conductele prin programul ISPA, ca, de altfel, toata canalizarea din Suceava, care a paralizat orasul atat de mult timp. Acum ma intrebam, oare nu erau mai bune conductele alea vechi de 40 de ani, decat cele noi care se sparg in mai putin de 1 an?? Nici nu vreau sa ma gandesc cand vor ceda toate conductele noi, inlocuite in tot orasul, pentru faptul ca s-au ales niste firme de diletanti care au facut niste lucrari de MANTUIALA. Milioane de euro aruncate pe fereastra......si in curand un primar linsat de populatia cu nervii intinsi la maxim!!!
2.1  RE: BANI ARUNCATI PE FEREASTRA trimis de
(16 dec 2010, 16:45:04
Gresesti stimabile. Ca si alegerile partiale din Hunedoara cetatenii se vor duce la vot si vor pune din nou stampila in acelasi loc in care au facut-o si data trecuta. Punem pariu ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei