Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 dec 2010 - Anul XV, nr. 296 (4587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie majoră

Lucrările de reabilitare a secţiei de Ortopedie de la Spitalul Suceava, spre final

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de reabilitare a secţiei de Ortopedie de la Spitalul Suceava sunt pe ultima sută de metri, a informat directorul unităţii sanitare, Vasile Rîmbu, care a precizat că recepţia investiţiei va avea loc zilele următoare.

Managerul Spitalului Suceava a arătat că secţia a fost complet renovată şi modernizată, fiind schimbate toate instalaţiile, refăcute tavanele, pavimentele, înlocuite piesele de mobilier din cabinetele şi vestiarele personalului medico-sanitar, dar şi paturile şi saltelele din saloanele bolnavilor. De asemenea, schimbări majore s-au produs şi la grupurile sanitare.

 

O nouă echipă medicală

„Această secţie a fost văduvită de orice intervenţie de la darea în funcţiune a spitalului. Arăta dezastruos, situaţia fiind generată şi de nepăsarea celor care au fost în fruntea ei, în special a doctorului Constantin Săvescu. Noi am avut drept argument şi faptul că este, poate, cea mai accesată secţie din spital, în condiţiile în care majoritatea pacienţilor răniţi în accidente rutiere ajung aici. Era o pată neagră pentru imaginea acestei unităţi sanitare”, a spus Vasile Rîmbu.

El a apreciat că imaginea secţiei va fi refăcută nu doar datorită modernizărilor, ci şi noii echipe medicale, de la care se aşteaptă la o mai bună comunicare cu pacienţii, prin comparaţie cu vechiul colectiv, care lăsa mult de dorit la acest capitol.

 

O secţie cu o capacitate de 35 de paturi

„Actuala echipă este una tânără, de profesionişti. Sunt sigur că pe lângă condiţiile de cazare se va îmbunătăţi şi comunicarea dintre bolnavi şi personalul medico-sanitar”, a punctat şeful celei mai mari unităţi sanitare sucevene.

Secţia de Ortopedie are 35 de paturi, cinci medici cu normă întreagă şi alţi doi care lucrează în regim de colaborare, 12 asistente medicale, cinci infirmiere şi trei îngrijitoare. Lucrările de reabilitare a secţiei de Ortopedie au costat peste 350 de mii de lei.

De menţionat că doctorul Constantin Săvescu nu a putut fi contactat ieri pentru a-şi exprima punctul de vedere vizavi de modul în care a condus secţia pe perioada cât a fost mandatat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de reabilitare a secţiei de Ortopedie de la Spitalul Suceava, spre final.
 Vizualizări articol: 1123 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lucrările de reabilitare a secţiei de Ortopedie de la Spitalul Suceava, spre final5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei