Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 dec 2010 - Anul XV, nr. 296 (4587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Planuri

UNPR Suceava va avea candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Organizaţia Judeţeană Suceava a Uniunii pentru Progresul României intenţionează să intre în cursa pentru câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean Suceava. Liderul UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că organizaţia pe care o conduce îşi va stabili până la mijlocul anului viitor candidaţii pentru alegerile locale din 2012.

„Până pe la jumătatea anului viitor o să stabilim listele de candidaţi pentru toate localităţile şi pentru toate funcţiile, de la preşedinte al Consiliului Judeţean, până la primari, consilieri judeţeni şi consilieri locali”, a spus Vartic.

Preşedinta UNPR Suceava nu a exclus însă şi varianta unor liste comune cu PD-L şi susţinerea liderului democrat-liberalilor suceveni pentru încă un mandat la şefia administraţiei judeţene.

La rândul său, vicepreşedintele UNPR Suceava, Ovidiu Tudorici, a spus că UNPR este un partid de sine stătător şi intenţionează să aibă candidaţi proprii la toate nivelurile din administraţia publică locală şi judeţeană. Tudorici a spus că, în ceea ce-l priveşte, ar fi de acord să candideze pentru Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc, în situaţia în care conducerea judeţeană a UNPR Suceava i-ar solicita acest lucru. Ovidiu Tudorici a ocupat funcţia de viceprimar în Câmpulung Moldovenesc din partea URR în perioada 2004 – 2008.

 

UNPR Suceava are organizaţii în 75% dintre localităţile sucevene

Pe de altă parte, preşedinta UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat că organizaţia pe care o conduce are deja peste 1.500 de membri, în condiţiile în care a fost înfiinţată la mijlocul acestui an. Vartic a mai spus că în momentul de faţă UNPR Suceava are filiale în 75% dintre localităţile judeţului.

„În urma discuţiilor pe care le-am avut cu oamenii am constatat că părerea lor despre partidul nostru a fost aceeaşi pe care o avem şi noi. Credem că suntem în momentul de faţă ceea ce are nevoie scena politică românească. Suntem partea de echilibru. Aţi văzut cum ne atacă şi PSD şi PNL la nivel central. Toată această agitaţie a partidelor mari se bazează pe faptul că ei ştiu că noi am demonstrat că suntem credibili, că suntem oameni de încredere şi că suntem echilibraţi şi parteneri loiali în coaliţie”, a precizat Cătălina Vartic.

Ea a adăugat că sucevenii pot să găsească în UNPR o formaţiune politică preocupată de nevoile oamenilor şi în care pot să-şi exprime liber părerile.

„Am avut întâlniri cu sucevenii şi ei au găsit în noi o cale de echilibru. Noi suntem un partid pentru sucevenii care nu reuşesc să ţină pasul cu ritmul inaugurărilor domnului Flutur, precum şi pentru sucevenii care nu sunt dornici să se îmbete cu apă rece aşa cum o fac cei din PSD, care spun că sunt cei mai puternici şi au 50% în sondaje”, a mai declarat preşedinta UNPR Suceava.

Nu în ultimul rând, vicepreşedintele UNPR Suceava, Ovidiu Tudorici, a spus că acest partid îşi propune să facă un alt tip de politică, îndreptată către oameni.

„Noi am preferat să fim acolo unde se iau deciziile, chiar cu riscul de a ne atrage antipatii, de a întâmpina greutăţi. Nu este simplu în momentul actual să creşti un partid, să aduci oameni alături de tine. Acum cel mai greu este să-ţi asumi responsabilităţi şi să-i responsabilizezi pe oameni”, a mai precizat Tudorici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UNPR Suceava va avea candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.
 Vizualizări articol: 1834 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
UNPR Suceava va avea candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Big boos trimis de
(16 dec 2010, 11:40:04
TUDORICI ,TE MACINA PARANOIA INCA DE PE VREMEA MANDATULUI DE VICEPRIMAR!!
OMULE LASA-TE DE POLITICA CA NU ESTE DE TINE...
MAI DEGRABA TE-AI PRICEPE LA UN SERVICIU DE ECARISAJ!!
SUCCES.......
2.   UNPR creste incet dar sigur trimis de
(18 dec 2010, 14:18:05
Are dreptate Vartic. PSD si PNL au simtit acest lucru. Problema lor e ca pierd din ce in ce mai multi alegatori.
3.   Se poate si mai bine trimis de
(18 dec 2010, 16:07:43
In toata tara UNPR demonstreaza ca are stofa de partid adevarat, progresist, cu inclinare spre clasa sociala, dezvoltare si progres.
4.   Alegerile viitoare ii va prinde pregatiti trimis de
(18 dec 2010, 19:01:23
Mai e destul pana in 2012 si mai au timp pentru formarea unui UNPR puternic si stabil. Succes.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei