Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 dec 2010 - Anul XV, nr. 284 (4575)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Mâine

Încă o seară din cele 24 de la Folklung şi încă un concurent din cei 12

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Festivalul Folklung organizat de Pub Boem „La Fierărie” din municipiul Suceava şi Pizzeria „La Bomba” din Gura Humorului va continua şi la sfârşitul acestei săptămâni, cu reprezentaţiile celui de-al treilea concurent din cei 12 înscrişi în concurs.

Mâine seară, la „Fierărie”, şi sâmbătă, la pizzeria la „Bomba”, pe scena improvizată din cele două localuri va cânta Claudia Ciobanu, o tânără în vârstă de 19 ani, din Paşcani, studentă la anul I la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” în Cluj Napoca (n.r. - ascultă pe www.monitorulsv.ro una dintre piesele folkistei).

„Cânt de la patru ani, dar de muzica folk m-am apucat acum doi ani. Consider muzica folk ca fiind o reflexie a poeziei în muzică, o desluşire şi o încâlcire în acelaşi timp a celor mai profunde sentimente umane, sau, mai pe scurt, o muzică de suflet. Abordez şi alte genuri cum ar fi jazz-ul, rock-ul, blues-ul. În afară de muzică sunt pasionată de teatru, film şi literatură. Vă mulţumesc şi aştept cu drag să vă cânt, încânt...”, a scris folkista într-o scurtă prezentare.

Claudia nu va fi singură pe scena de la Folklung, organizatorii anunţând pentru mâine seară, la „Fierărie”, şi doi invitaţi, Ioan Onişor şi Ionuţ Mangu.

Gazda fiecărei seri va fi, ca de fiecare dată, cântăreţul de muzică folk Adrian Beznă.

 

Folk până târziu în noapte

Seria concertelor Folkulung a fost deschisă, acum două săptămâni, de Viorel Gheorghiu, din Piatra Neamţ, iar săptămâna trecută a fost rândul celui de-al doilea concurent, Cristina Andrieş.

Cine nu a văzut-o şi nu a auzit-o are ce regreta.

Cristina Andrieş a fost însoţită şi de colegii ei, de la trupa „Folk Frate!”, care au pus suflet în tot ce au făcut, stârnind ropote de aplauze din partea publicului prezent, aplauze care s-au lăsat cu două „bisuri”.

După mai bine de o oră şi jumătate de muzică oferită de Cristina Andrieş şi „Folk Frate!”, pe scenă a urcat gazda festivalului, Adrian Beznă. Au urmat alţi cantautori, iar acordurile muzicii folk s-au auzit până târziu în noapte.

Înregistrări video cu reprezentaţiile celor doi concurenţi pe scena pub-ului „La Fierărie”, precum şi ale invitaţiilor acestora, le puteţi urmări pe ediţia electronică a Monitorului de Suceava.

Tot pe www.monitorulsv.ro, va fi postată zilele viitoare şi o înregistrare video de la cea de-a treia săptămână Folklung.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă o seară din cele 24 de la Folklung şi încă un concurent din cei 12.
 Vizualizări articol: 1497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă o seară din cele 24 de la Folklung şi încă un concurent din cei 120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei